Halibut 2.0
UFC Featherweight
Prosta ankieta. Dostosuje się.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeden głos na "nie", czyli sam zainteresowany też zagłosował.
Pewnie Twoje multi.
Mi jakoś tam strasznie nie przeszkadzałeś bo ja tu mało się udzielam.. Ale niedawno sam się do mnie przyjebałeś o głupi żart o ukrach i wciągnąłeś w swoją internetową napierdalanke.
Wiec zaznaczyłem w ankiecie: wypierdalaj.
![]()
Pewnie Twoje multi.
Możesz sobie wyłączyć. Lepiej przegląda się forum.Jeśli kolega Halibut zostanie to ja tylko proszę o zmianę stopki na statyczną bo przez te dżampskery źle mi się czyta.
Ps. stopka niech przedstawia to samo, jeno jako zdjęcie.
Ale co to wnosi? Jest jakaś klauzula wykonalności ankiety? Czy wewnętrzny atencjusz jest za mało karmiony
Oooo nie wiedziałę. To niech zostanie tylko jak ja moge to wyłanczyć?Możesz sobie wyłączyć. Lepiej przegląda się forum.
Oooo nie wiedziałę. To niech zostanie tylko jak ja moge to wyłanczyć?
Your account - preferences - content optionsOooo nie wiedziałę. To niech zostanie tylko jak ja moge to wyłanczyć?
Ale nie chodziło o kolegi brodos czy coś. Po prostu kolega dużo pisze i co chwile to wyskakuje. Jakby tam była Priscilla Ricart to bym może znius ale chyba każda animowana w takiej ilości by mię dżaźniła.Usunąłem to gówno. W sumie teraz jestem piękniejszy i nigdy nie miałem takiej brody.
Ale nie chodziło o kolegi brodos czy coś. Po prostu kolega dużo pisze i co chwile to wyskakuje. Jakby tam była Priscilla Ricart to bym może znius ale chyba każda animowana w takiej ilości by mię dżaźniła.
Halibut nie powinieneś się tutaj tłumaczyć każdemu bo to zaraz zacznie wyglądać jak branie na litość ;)
NarcyzmAle co to wnosi? Jest jakaś klauzula wykonalności ankiety? Czy wewnętrzny atencjusz jest za mało karmiony
Ja głosuję na Halibuta bo spełnia obietnice wyborcze. Dżaźniąca stopka zlikwidowana!Halibut nie powinieneś się tutaj tłumaczyć każdemu bo to zaraz zacznie wyglądać jak branie na litość ;)
Nie odebrałem tego jako żart tylko przyjebanie się na sile do mnie, dlatego zacząłem na ciebie kurwiać. No ale ok niech ci będzie.Wtedy kiedy odpowiedziałem żartem na Twój żart? No bywa ;)
Ale przynajmniej sporo osób wie no ale ok
A Ukraińcy....!Nie odebrałem tego jako żart tylko przyjebanie się na sile do mnie, dlatego zacząłem na ciebie kurwiać. No ale ok niech ci będzie.
Ps. Chalibód słyszałeś ten żart:
Dwóch Polaków, katolików uratowało życie staruszce…
Przestali ją kopać!
Nie odebrałem tego jako żart tylko przyjebanie się na sile do mnie, dlatego zacząłem na ciebie kurwiać. No ale ok niech ci będzie.
Ps. Chalibód słyszałeś ten żart:
Dwóch Polaków, katolików uratowało życie staruszce…
Przestali ją kopać!
To kiełbasa wyborcza!Ja głosuję na Halibuta bo spełnia obietnice wyborcze. Dżaźniąca stopka zlikwidowana!
Polecam tego alegrowicza.
A może nie ukraincow tylko banderowców. I nie wyciągnęli z auta, tylko sami podpalili.To było inaczej, nie jak Radio Erywań podaje:
Nie Polaków a Ukraińców i nie przestali kopać a wyciągnęli z płonącego auta![]()
@DONTOLIVER jak oceniasz teraz stopę Halibuta?Z stopką to żart, bo jest tu jeden degustator męskich stóp który ciągle pisze, że mu się moja podoba.