Cyberpunk 2077

Teraz gra jest znacznie trudniejsza bo wprowadzili skalowanie poziomów, ale jeszcze nie miałem walki ze Smasherem po patchu 2.0.
Ja mam wszystko na 60lvl - lvl postaci i komplet umiejętności pasywnych. Na hard Adam zdechł zanim zdążył coś wystrzelić. To przy użyciu katany i max spowolnienia czasu. Przy normalnym strzelaniu można zginąć tak naprawdę od jednego ataku. Dodatkowo to było zakończenie tylko z silverhandem więc nie chciałem dawać mu się rozkręcić. Ważna jest zdolność która pokazuje słabe punkty. U Adama to lewa ręka i w to nawalać.

Nie wiem jak jest teraz z trudnością, ale na premiere miałem build z z ostrzami modliszkowymi, smaszer padł chyba w niecałą minutę.
Wczesniej byle hack zabierał mu pierwszą połowę życia. Z drugiej strony nie oszukujmy się. Teraz trzeba dość dobrze poznac grę żeby go zjechać łatwo na wyższym poziomie trudności.

Flaszka już jest. Czekam aż dzieciarnia pójdzie spać, obejrzę ostatnie odcinki edgerunnera i zaczynam zabawę od nowa.
Btw chyba cb2077 nie jest taki lewacki bo pokazuje zdegenerowany świat i na każdym kroku LPG. Czyli degeneracja=LPG. Taką narrację to pochwalam a nie trzeba grać babą z chujem. To zostawię dla dewiantów pokroju ryby.

Właśnie zrobiłem ukryte zakończenie tylko sandevistan+katana. Jest moc. Chyba zaczynam od nowa na najtrudniejszym poziomie.
Po obejrzeniu edgerunnera i w ogóle ogarnięciu całego uniwersum cyberpunka satysfakcja z posiekania Adama tylko przy użyciu katany X2.
Ja gram na very hard i powiem szczerze, że jak zaczałem widmo to miałem jakis chyba 35 lvl i całe intro do momentu znalezienia tego 'safe house'u' z prezydentową zajęło mi chyba z 4h bo no nie było lekko^^

Ja gram na very hard i powiem szczerze, że jak zaczałem widmo to miałem jakis chyba 35 lvl i całe intro do momentu znalezienia tego 'safe house'u' z prezydentową zajęło mi chyba z 4h bo no nie było lekko^^
Na to liczę.

Ukończyłem podstawkę, rewelacyjna gra. Teraz trzeba się trochę odmulić w innej grze, a potem czas na Phantom Liberty :antonio:

@Risky @JigoroKano
Jaką opcję wybraliście w zadaniu bokserskim z Aronem? Wrzucajcie w spoiler jak coś
u mnie zastraszenie tej pizdy i powiedzenie Aronowi, że powinien postąpić tak jak uważa. Summa summarum nie wyszło źle ostatecznie

@Risky @JigoroKano
Jaką opcję wybraliście w zadaniu bokserskim z Aronem? Wrzucajcie w spoiler jak coś
u mnie zastraszenie tej pizdy i powiedzenie Aronowi, że powinien postąpić tak jak uważa. Summa summarum nie wyszło źle ostatecznie
Zabiłem oponentów u rippera. Jeśli mówimy o bokserze w dog town. Nie ma tam chyba żadnych ekstra nagród więc olałem sprawę a laska z asystą Animalsow była dość irytująca. Może teraz zrobię inaczej bo właśnie wjeżdżam do dogg town tylko najpierw ulepsze sobie hackowanie żeby się nie jebać z mechem.

3qvzbozswcvb1.png

Co kilka dni odświeżam forum, żeby zobaczyć czy jest nowy patch. Im więcej tym lepiej, bo jeszcze można doszlifować tą grę.

:fjedzia:

3qvzbozswcvb1.png

Co kilka dni odświeżam forum, żeby zobaczyć czy jest nowy patch. Im więcej tym lepiej, bo jeszcze można doszlifować tą grę.

:fjedzia:
Dobrze że poprawia balans czasu dla dostarczania samochodów. Teraz to jest chyba kompletnie losowe i niektórych misji nie da się skończyć. Inny błąd to auto za preordera mam od razu a u autofixera jest napisane "zdobądź większy respekt" choć mam maksymalny. To samo cluthlu. Nie odblokował mi się po wyścigach ani u autofixera. Wyścigi wykonałem w sposób który teoretycznie odblokowuje auto i nie ma go ani na parkingu megabloku 10 ani dostępnego u autofixera.

cyberpunk-2077-traffic.jpeg

Kiedyś wyjdzie patch, który naprawi tą drogową chałturę.

hopium_cover.jpg

ale lipa :juanlaugh: no ja ze snajpa chodze to czasami jak gdzies z dalekiego zasiegu sobie patrzę to postacie wyglądają jak origami no ale optymalizacja i LOD musi być z drugiej strony .... Nie maco patrzec za daleko i tyle :lesnarhappy:

@Risky @JigoroKano

Ostatnio pobiłem tego Pana ale zostawiłem mu furę (raczej nie jeździłbym :P) żeby się zajął tą brzuchatą porządnie... kasę wziałem oczywiście ^^

photomode_21102023_174532.jpg

ale lipa :juanlaugh: no ja ze snajpa chodze to czasami jak gdzies z dalekiego zasiegu sobie patrzę to postacie wyglądają jak origami no ale optymalizacja i LOD musi być z drugiej strony .... Nie maco patrzec za daleko i tyle :lesnarhappy:

Ostatnio pobiłem tego Pana ale zostawiłem mu furę (raczej nie jeździłbym :P) żeby się zajął tą brzuchatą porządnie... kasę wziałem oczywiście ^^

View attachment 81763
Akurat zrobiłem dokładnie odwrotnie. Zresztą te walki to śmiech. Jeśli ma się rozwinięte odpowiednie umiejętności i sandevistana to formalność.

Akurat zrobiłem dokładnie odwrotnie. Zresztą te walki to śmiech. Jeśli ma się rozwinięte odpowiednie umiejętności i sandevistana to formalność.
nie mam za dużo na bitke wręcz ale no body mam 20 na 45 lvlu i sandego mam najlepszego - aaaale go nawet nie używałem^^ mozna? :benny:

Maiko i bossów Tiger claws możemy spotkać na przyjęciu w dog town jeśli wcześniej nie wybraliśmy drastycznego rozwiązania w ścieżce Judy.
I Lizzie Wizzie :)

@JigoroKano jak zabiłeś Maiko to dostałeś ostatni telefon od Judy i misję z nią nad jeziorem? Wydaje mi się, że to rozwiązanie blokuje właśnie ostatnie zadanie z wątku Judy

No walki są żałośnie proste, elektryczne pięści goryla i :kis:
Z sandevistanem to jak na cheatach xD

I Lizzie Wizzie :)

@JigoroKano jak zabiłeś Maiko to dostałeś ostatni telefon od Judy i misję z nią nad jeziorem? Wydaje mi się, że to rozwiązanie blokuje właśnie ostatnie zadanie z wątku Judy
Można zabić maiko i kontynuować z Judy. Wszystko zależy jak rozwiążemy rozmowę z bossami Tiger claws

Można zabić maiko i kontynuować z Judy. Wszystko zależy jak rozwiążemy rozmowę z bossami Tiger claws
No ja ich tym razem oszczędziłem wszystkich włącznie z Maiko, ale kasy nie wziąłem. Za pierwszym razem zabiłem tylko bossów i Chmury zostały niezależne.
w napisach było info, że Tom LPG zabity, a czarna uciekła. Misja nad jeziorem się nie pojawiła, ale to pewnie dlatego, że niedługo potem ruszyłem do Hanako. Teraz normalnie po kilku dniach Judy zadzwoniła i pojawiła się misja nad jeziorem

Mam kurwa tyle roboty po urlopie, że znów pewnie siądę dopiero w piątek :childcry:

Back