D
Deleted member 16164
Guest
Jestem

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Ta gra mnie jara jak serwery MMARocks.jaranko straszne, mam nadzieję że nie spierdolą tego i dotrzymają wszystkich obietnic. fajnie by było, żeby gra śmigała też w miarę fajnie na ps4.

to miał być ten większy patch, latający większość błędów w grze? ale srakaPatch 1.2 zakres zmian to jakiś kurwa niesmaczny żart, ta firma staje się żałosna...
![]()
Co nowego w Night City? [Aktualizacja 1.2 oczami twórców]
Witajcie w specjalnym wydaniu wiadomości N54 – zapewniamy najświeższe wieści wszystkim mieszkańcom Night City, którzy utknęli z dala od domu! Zostańcie z nami, jeśli chcecie dowiedzieć się więcej na temat nadchodzących zmian. Nazywam się Gillean Jordan, a oto co nowego w Night City: Oddział...forums.cdprojektred.com

jeszcze nie wyszedł, na razie pełna lista zmian, dobrze to wygląda, ba świetnie nawet, w ostatnim wpisie ich jebałem równo ale chyba stanęli na wysokości zadaniaJak wrażenia ?
Chodzi mi o samą grę, nie o patch. Bo wpisy usunięte.jeszcze nie wyszedł, na razie pełna lista zmian, dobrze to wygląda, ba świetnie nawet, w ostatnim wpisie ich jebałem równo ale chyba stanęli na wysokości zadania
Na święta odpalam Cybera i w praktyce wyjdzie co z tego patcha zadziałało, póki co chłodny optymizm.jeszcze nie wyszedł, na razie pełna lista zmian, dobrze to wygląda, ba świetnie nawet, w ostatnim wpisie ich jebałem równo ale chyba stanęli na wysokości zadania
Zainstalowałem raz, zobaczyłem te glitche zdeinstalowałem, @billmurray chyba całą pierdolnął. Ja postanowiłem poczekać aż naprawią.Chodzi mi o samą grę, nie o patch. Bo wpisy usunięte.
Na konsoli rozumiem?. Ja grałem od premiery na pc. Nawet wcześniej bo wyciekł aktywator godzinę przed premierą. Przeszedłem całość. Zacząłem robić drugie zakończenie i zostałem na tym. Od tego czasu już nie grałem. Jedyny problem jaki miałem z grą to dość częste wywalanie do pulpitu. W samej grze jakieś znaczące bugi mógłbym policzyć na palcach jednej ręki. Gdy nie te crashe do pulpitu to dałbym 9/10. Nie mogłem się oderwać.Zainstalowałem raz, zobaczyłem te glitche zdeinstalowałem, @billmurray chyba całą pierdolnął. Ja postanowiłem poczekać aż naprawią.
Na pc. Właśnie między innymi to wywalanie do pulpitu mnie drażniło, bo u mnie kończyło się to zawsze przymusowym resetem systemu, znikał windows eksplorer czy jak mu tam, prócz tego drażniły mnie inne pierdy jak niemożność przejścia jakiejś misji, bo ktoś się nie pojawiał, nie pamiętam już dobrze o co chodziło, ale coś takiego. I postanowiłem zaczekać.Na konsoli rozumiem?. Ja grałem od premiery na pc. Nawet godzinę wcześniej bo wyciekł aktywator godzinę przed premierą. Przeszedłem całość. Zacząłem robić drugie zakończenie i zostałem na tym. Od tego czasu już nie grałem. Jedyny problem jaki miałem z grą to dość częste wywalanie do pulpitu. W samej grze jakieś znaczące bugi mógłbym policzyć na palcach jednej ręki. Gdy nie te crashe do pulpitu to dałbym 9/10. Nie mogłem się oderwać.
U mnie to wyskakiwałoNa pc. Właśnie między innymi to wywalanie do pulpitu mnie drażniło, bo u mnie kończyło się to zawsze przymusowym resetem systemu, znikał windows eksplorer czy jak mu tam, prócz tego drażniły mnie inne pierdy jak niemożność przejścia jakiejś misji, bo ktoś się nie pojawiał, nie pamiętam już dobrze o co chodziło, ale coś takiego. I postanowiłem zaczekać.
o kurka udało mi się
test na ps4 slim
płynna gra ale jaja
Jesli nie jestes typem gracza ktory przypierdala sie ze wiatr rozwiewa nierownomiernie wlosy postaci, a w kaluzach nie ma odbicia promieni slonecznych, to fabula jest w stanie wygrac z niedociagnieciami grafiki. Czasami cos sie wolniej zaladuje, czasami postac ma chujowy cien, albo dziwnie w cutscence sie ulozy, ale mnie sie gra podobaChodzi mi o samą grę, nie o patch. Bo wpisy usunięte.
Jakby nie nagonka w mediach i to, że gra wywalała mi do pulpitu to nawet bym się nie zorientował, że z grą jest coś nie tak :). Myślę, że głowni narzekający to gracze konsolowi i posiadacze słabych pc. Na mocnym pc gra działa normalnie.Jesli nie jestes typem gracza ktory przypierdala sie ze wiatr rozwiewa nierownomiernie wlosy postaci, a w kaluzach nie ma odbicia promieni slonecznych, to fabula jest w stanie wygrac z niedociagnieciami grafiki. Czasami cos sie wolniej zaladuje, czasami postac ma chujowy cien, albo dziwnie w cutscence sie ulozy, ale mnie sie gra podoba
Ja gram na podstawce ps4 i powiem ci ze po opiniach jak jest chujowo, bylem milo zaskoczony, bo na ponad 40h ktore rozegralem gra wylaczyla mi sie 2 razy. Poza tym raz chyba mi sie tylko jakis blad wypalil ze nie moglem przejsc ale wczytujac save poszlo normalnie.Jakby nie nagonka w mediach i to, że gra wywalała mi do pulpitu to nawet bym się nie zorientował, że z grą jest coś nie tak :). Myślę, że głowni narzekający to gracze konsolowi i posiadacze słabych pc. Na mocnym pc gra działa normalnie.
Prawie 400gb miejsca potrzeba na pc, żeby zrobić update :). Przebudowali całą grę chyba.Ja gram na podstawce ps4 i powiem ci ze po opiniach jak jest chujowo, bylem milo zaskoczony, bo na ponad 40h ktore rozegralem gra wylaczyla mi sie 2 razy. Poza tym raz chyba mi sie tylko jakis blad wypalil ze nie moglem przejsc ale wczytujac save poszlo normalnie.
Jak wczoraj na ps4 pobieralem drugi patch to mial 44gb, pierwszy w lutym cos podobnego jak dobrze pamietamPrawie 400gb miejsca potrzeba na pc, żeby zrobić update :). Przebudowali całą grę chyba.