Cyberpunk 2077

1a9.gif

W sumie myślałem, że to ściema z tym, że demo krótsze, ze względu na spojlery, ale na dobrą sprawę można się domyślić fabuły, głównego konfliktu z tego co pisali dziennikarze po E3...nie wiem co stało za pomysłem, zęby pokazać końcowy etap gry w demo...mogli odblokować umiejętności w jakiejś mniej ważnej misji pobocznej i dać ciągły gameplay...

Patch 1.2 zakres zmian to jakiś kurwa niesmaczny żart, ta firma staje się żałosna...

Patch 1.2 zakres zmian to jakiś kurwa niesmaczny żart, ta firma staje się żałosna...
to miał być ten większy patch, latający większość błędów w grze? ale sraka :boystop:

jeszcze nie wyszedł, na razie pełna lista zmian, dobrze to wygląda, ba świetnie nawet, w ostatnim wpisie ich jebałem równo ale chyba stanęli na wysokości zadania
Chodzi mi o samą grę, nie o patch. Bo wpisy usunięte.

jeszcze nie wyszedł, na razie pełna lista zmian, dobrze to wygląda, ba świetnie nawet, w ostatnim wpisie ich jebałem równo ale chyba stanęli na wysokości zadania
Na święta odpalam Cybera i w praktyce wyjdzie co z tego patcha zadziałało, póki co chłodny optymizm.

Zainstalowałem raz, zobaczyłem te glitche zdeinstalowałem, @billmurray chyba całą pierdolnął. Ja postanowiłem poczekać aż naprawią.
Na konsoli rozumiem?. Ja grałem od premiery na pc. Nawet wcześniej bo wyciekł aktywator godzinę przed premierą. Przeszedłem całość. Zacząłem robić drugie zakończenie i zostałem na tym. Od tego czasu już nie grałem. Jedyny problem jaki miałem z grą to dość częste wywalanie do pulpitu. W samej grze jakieś znaczące bugi mógłbym policzyć na palcach jednej ręki. Gdy nie te crashe do pulpitu to dałbym 9/10. Nie mogłem się oderwać.

Na konsoli rozumiem?. Ja grałem od premiery na pc. Nawet godzinę wcześniej bo wyciekł aktywator godzinę przed premierą. Przeszedłem całość. Zacząłem robić drugie zakończenie i zostałem na tym. Od tego czasu już nie grałem. Jedyny problem jaki miałem z grą to dość częste wywalanie do pulpitu. W samej grze jakieś znaczące bugi mógłbym policzyć na palcach jednej ręki. Gdy nie te crashe do pulpitu to dałbym 9/10. Nie mogłem się oderwać.
Na pc. Właśnie między innymi to wywalanie do pulpitu mnie drażniło, bo u mnie kończyło się to zawsze przymusowym resetem systemu, znikał windows eksplorer czy jak mu tam, prócz tego drażniły mnie inne pierdy jak niemożność przejścia jakiejś misji, bo ktoś się nie pojawiał, nie pamiętam już dobrze o co chodziło, ale coś takiego. I postanowiłem zaczekać.

Na pc. Właśnie między innymi to wywalanie do pulpitu mnie drażniło, bo u mnie kończyło się to zawsze przymusowym resetem systemu, znikał windows eksplorer czy jak mu tam, prócz tego drażniły mnie inne pierdy jak niemożność przejścia jakiejś misji, bo ktoś się nie pojawiał, nie pamiętam już dobrze o co chodziło, ale coś takiego. I postanowiłem zaczekać.
U mnie to wyskakiwało
index.php

Wystarczyło uruchomić gre jeszcze raz i działało. Ale rzeczywiście często wywalało na każdym patchu. Myślę, że to było wina raczej jakiegoś sterownika u mnie w systemie. Ale nie chciało mi się nad tym siedzieć, bo nie mogłem się oderwać od gry :).

Chodzi mi o samą grę, nie o patch. Bo wpisy usunięte.
Jesli nie jestes typem gracza ktory przypierdala sie ze wiatr rozwiewa nierownomiernie wlosy postaci, a w kaluzach nie ma odbicia promieni slonecznych, to fabula jest w stanie wygrac z niedociagnieciami grafiki. Czasami cos sie wolniej zaladuje, czasami postac ma chujowy cien, albo dziwnie w cutscence sie ulozy, ale mnie sie gra podoba

Jesli nie jestes typem gracza ktory przypierdala sie ze wiatr rozwiewa nierownomiernie wlosy postaci, a w kaluzach nie ma odbicia promieni slonecznych, to fabula jest w stanie wygrac z niedociagnieciami grafiki. Czasami cos sie wolniej zaladuje, czasami postac ma chujowy cien, albo dziwnie w cutscence sie ulozy, ale mnie sie gra podoba
Jakby nie nagonka w mediach i to, że gra wywalała mi do pulpitu to nawet bym się nie zorientował, że z grą jest coś nie tak :). Myślę, że głowni narzekający to gracze konsolowi i posiadacze słabych pc. Na mocnym pc gra działa normalnie.

Jakby nie nagonka w mediach i to, że gra wywalała mi do pulpitu to nawet bym się nie zorientował, że z grą jest coś nie tak :). Myślę, że głowni narzekający to gracze konsolowi i posiadacze słabych pc. Na mocnym pc gra działa normalnie.
Ja gram na podstawce ps4 i powiem ci ze po opiniach jak jest chujowo, bylem milo zaskoczony, bo na ponad 40h ktore rozegralem gra wylaczyla mi sie 2 razy. Poza tym raz chyba mi sie tylko jakis blad wypalil ze nie moglem przejsc ale wczytujac save poszlo normalnie.

Ja gram na podstawce ps4 i powiem ci ze po opiniach jak jest chujowo, bylem milo zaskoczony, bo na ponad 40h ktore rozegralem gra wylaczyla mi sie 2 razy. Poza tym raz chyba mi sie tylko jakis blad wypalil ze nie moglem przejsc ale wczytujac save poszlo normalnie.
Prawie 400gb miejsca potrzeba na pc, żeby zrobić update :). Przebudowali całą grę chyba.

Zapomniałem napisać. Nie wiem, czy ten nowy patch poprawił wydajność. Ale jak ktoś ma słabego pc to polecam sobie zalutować

CDP właśnie wycofał się z multi w cyberpunk. Największy upadek jaki widziałem. :jarolaugh: A tak stałem murem za tymi dzbanami.

Back