user_usunięty
UFC Middleweight
on the seven hells@michi972 nie dygaj pitbull
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
on the seven hells@michi972 nie dygaj pitbull
probook czy Elitebook czy Envy? Bo nie uwierzę ze Pavilion :PMój HP - 90% czasy spędza na łóżku i się nie przegrzewa, potrafi też leżeć tak włączony cały dzień i noc :)
pavilion to kurwa po godzinie jest tak nagrzany, ze sam sie wylaczaprobook czy Elitebook czy Envy? Bo nie uwierzę ze Pavilion :P
Jeszcze powiedz że na AMD to już w ogóle nie uwierzę :PPavilion - już dobre 2 lata tak :)
Której generacji? bo 1 i 2 to przy 70 stopniach też się resetowały :D
Podejrzewam, że wtedy pracowalibyśmy wg wzoru d-14, czyli 26h dziennie za te same pieniądze. Starczy na prysznic, zakupy, zrobienie kupy i obejrzenie 1 filmu? Starczy, czyli tak jak teraz.Wkurza mnie, że doba nie ma 40 godzin! Wtedy może bym miał czas na wszystko!
Ze złymi osobami gadałeś chyba.A ja nie dostane dostępu ani do kanalizacji(nielegalne) ani do rzeki(nie moja działka). Kurrrrrrrrwa.
Ze złymi osobami gadałeś chyba.
Zycie to nie jebajka. Powiedz że znasz mahonka to zmiękną.
Urologa?Tak robię jak sie rejestruje do lekarza.
Urologa?
Ja bym się takim nie chwalił że go znam :DOd łba
HP to tylko pro i elite. Reszta to taka kupa, że brak słów :Dprobook czy Elitebook czy Envy? Bo nie uwierzę ze Pavilion :P
Envy wymiata.Reszta to taka kupa, że brak słów :D
No tak, zapomniałem dopisać ;) Inspiron i Pavillion to jest gówno.Envy wymiata.
No tak, zapomniałem dopisać ;) Inspiron i Pavillion to jest gówno.
Ja mówię o teraz, dziś. W innej fabryce robią, serwis inny, tak jakby to była inna firma. Tandetne budżetówce.Co wy piszecie, to zajebisty sprzęt i tylko zyskuje na wartości. Pewna firma za uzywke chyba z 2010 roku chce ode mnie 54000 PLN.
Ja mówię o teraz, dziś. W innej fabryce robią, serwis inny, tak jakby to była inna firma. Tandetne budżetówce.
No a ja Ci ciągle piszę, że chodzi o nowe modele tych serii ;)Mat policz zera.
Masu chce ci historie opowiedzieć a ty nic nie kumasz. Kobiety nie masz, że się nie domyślasz? :pNo a ja Ci ciągle piszę, że chodzi o nowe modele tych serii ;)
To akurat Dell ;)Inspiron
Może nie znam się na niczym ale na laptopach to akurat całkiem nieźle, Paviliony poza multum multimedialnych złączy nie mają nic do zaoferowania i jest to gówno - niestety.Co wy piszecie, to zajebisty sprzęt i tylko zyskuje na wartości.
Dell to tylko latitude. Niezniszczalne bestie.Dell miał fajną serie R15 gdzie wyloty powietrza były zakrywane przez klapę matrycy jak się go otwierało :D
po pijaku chyba go projektowali.