Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To gościu ma fajnych kumpli, że go zostawili, tylko zazdrościć.A mnie wkurwia to że, po raz kolejny wracając z melanżu musiałem zbierać z koleżanką jakiegoś gnojka który zachlał mordę z kumplami nad Wisłą i stracił przytomność. Jako że pracuję w szpitalu to nie mogę olać takiej osoby. Soczysty chuj Ci w dupę, bo straciłem ostatni nocny do domu cwelu.
Podziwiam ze sie chcialo.A mnie wkurwia to że, po raz kolejny wracając z melanżu musiałem zbierać z koleżanką jakiegoś gnojka który zachlał mordę z kumplami nad Wisłą i stracił przytomność. Jako że pracuję w szpitalu to nie mogę olać takiej osoby. Soczysty chuj Ci w dupę, bo straciłem ostatni nocny do domu cwelu.
Przeciez to standardowa praktyka we wszystkich uslugach. Trzeba pisac wymowienie i wtedy magicznym sposobem maja cos ciekawego w ofercie :DWkurwia mnie fakt, że będąc klientem NC+ (wcześniej Cyfry) dobre kilka lat, przy przedłużaniu umowy oferują mi warunki gorsze niż dla nowych klientów. Znowu trzeba rezygnacje pisać ...

Zły tracker ;)No i jeszcze te zdechłe torreny mnie wkurzają, dolatuje gówno do 90% i nie daje znaku życia :[
seeders: 2
leechers: 0
nie prościej kupić premium i mieć wszystko w HD?Niestety, w tej wersji co szukam nic lepszego nie znalazłem
nie prościej kupić premium i mieć wszystko w HD?
No to mu pomógł. Jak mnie wkurwiają tacy "ludzie"!
W zatyczki do uszu zainwestuj.Ludzie wiercący z rana przez 3 godziny
Pociąg do mnie: 4:21
zastępczy bus: 3:24
Ktoś na tej kolei ma nie po kolei w głowie.
Pendolinio do mnie nie jeździ, a zresztą w pendziu to tylko erste klasse i bilet za ponad 200 zł.Kup na pendolino :]
Pendolinio do mnie nie jeździ, a zresztą w pendziu to tylko erste klasse i bilet za ponad 200 zł.
na to nie narzekam. Chociaż już raz mnie celniki przeszukanko zrobili, bo siedziałem w przedziale z imigrantami zza wschodniej granicy.tylko studenty i Ukrainki jeżdżą
ze co kurwa?!Czytam poranną prasę a tam:
Zabójca 17 latki dostanie 8 lat, bo z dowodów wynika że nie chciał zabić...
Gwałciciel 2 latki dostanie 5 lat...
Facet jebnął nożem włamywacza dostanie 10 lat...
NO KURWA GDZIE JA ŻYJE?