Co mnie wku*wia

Parząc kawę "z rana" na waleta zawsze lepiej poświecić dłoń niż kutasa. Wrzątek chuj.

Wkurwia mnie tylko to że prawą ręką się podcieram.

Dobrze ze nie ma kobiet na forum i można się tak pożalić :boystop:

A mnie wkurwia to że, po raz kolejny wracając z melanżu musiałem zbierać z koleżanką jakiegoś gnojka który zachlał mordę z kumplami nad Wisłą i stracił przytomność. Jako że pracuję w szpitalu to nie mogę olać takiej osoby. Soczysty chuj Ci w dupę, bo straciłem ostatni nocny do domu cwelu.

A mnie wkurwia to że, po raz kolejny wracając z melanżu musiałem zbierać z koleżanką jakiegoś gnojka który zachlał mordę z kumplami nad Wisłą i stracił przytomność. Jako że pracuję w szpitalu to nie mogę olać takiej osoby. Soczysty chuj Ci w dupę, bo straciłem ostatni nocny do domu cwelu.
To gościu ma fajnych kumpli, że go zostawili, tylko zazdrościć.

Podziwiam ze sie chcialo.

@Charles Bronson nie mogę zostawić człowieka który leży na ulicy nieprzytomny, jako lekarz, pielęgniarka i ratownik medyczny za nie udzielenie pomocy grozi mi pudło, nawet jeśli jestem pod wpływem alkoholu. Ale ziomki olali a ja zbierałem typa z chodnika z koleżanką. Plus to że zabrała go karetka która mogła się przydać komuś bardziej.

Mnie taki drobiazg - Joe Rogan za grzyba nie potrafi wymówić Miocić, tylko Mioczik i Mioczik. Już wiem, że walkę trzeba będzie obejrzeć bez komentarza...

Wkurwia mnie fakt, że będąc klientem NC+ (wcześniej Cyfry) dobre kilka lat, przy przedłużaniu umowy oferują mi warunki gorsze niż dla nowych klientów. Znowu trzeba rezygnacje pisać ...

Wkurwia mnie fakt, że będąc klientem NC+ (wcześniej Cyfry) dobre kilka lat, przy przedłużaniu umowy oferują mi warunki gorsze niż dla nowych klientów. Znowu trzeba rezygnacje pisać ...
Przeciez to standardowa praktyka we wszystkich uslugach. Trzeba pisac wymowienie i wtedy magicznym sposobem maja cos ciekawego w ofercie :D

Wiem, ale denerwuje mnie, że muszę to robić co dwa lata, jakby normalnie, po ludzku nie mogli mi przez telefon rabatować xD

Jak pisałem wypowiedzenie umowy w Netii, to mi o magiczne 5 zł z rachunku chciała rachunek pani chciała zmniejszyć :confused:

No i jeszcze te zdechłe torreny mnie wkurzają, dolatuje gówno do 90% i nie daje znaku życia :[

Pociąg do mnie: 4:21
zastępczy bus: 3:24

Ktoś na tej kolei ma nie po kolei w głowie.

Pendolinio do mnie nie jeździ, a zresztą w pendziu to tylko erste klasse i bilet za ponad 200 zł.

Myślisz ze nie wiem? Twoja trasą tylko studenty i Ukrainki jeżdżą :D Nienawidzilem tam pociagiem jezdzic-3h na stojąco do Jaroslawia a potem 2h czekania na autobus do Jodłówki obok Pruchnika.

tylko studenty i Ukrainki jeżdżą
na to nie narzekam. Chociaż już raz mnie celniki przeszukanko zrobili, bo siedziałem w przedziale z imigrantami zza wschodniej granicy.
Teraz do Jarosławia te 4:21 (z Jarosławia mam bliżej do domu niż z Przemyśla).
Chociaż piękne uroki stania przy kiblu, to wada nowych wagonów, przeminęły czasy obserwowania czynności fizycznych podpierając drzwi wagonu, żeby się nie otworzyły.
Piekne czasy, ale ponad 4:30 za 250 km to przesada.

Czytam poranną prasę a tam:
Zabójca 17 latki dostanie 8 lat, bo z dowodów wynika że nie chciał zabić...
Gwałciciel 2 latki dostanie 5 lat...
Facet jebnął nożem włamywacza dostanie 10 lat...
NO KURWA GDZIE JA ŻYJE?
ze co kurwa?!

Back