Co mnie wku*wia

Wkurza mnie, że doba nie ma 40 godzin! Wtedy może bym miał czas na wszystko!
Podejrzewam, że wtedy pracowalibyśmy wg wzoru d-14, czyli 26h dziennie za te same pieniądze. Starczy na prysznic, zakupy, zrobienie kupy i obejrzenie 1 filmu? Starczy, czyli tak jak teraz.

Żeby nie było off'u, wkurwia mnie bycie niewolnikiem milionerów.

aaaaaaaaaaaa @#&%#&#&@!!! Kurwa! Co za zjebany biznes. Poł roku ogarniam temat, rozdzielam inwestycje na dwie części, nasylam prawników, przekonuje beton i jak juz wszystko dogadane cacy, tylko przelew zrobić to sie okazuje że wg. budowlańca na działce jest tyle wody że beczkowozy nic nie dadzą. A ja nie dostane dostępu ani do kanalizacji(nielegalne) ani do rzeki(nie moja działka). Kurrrrrrrrwa.

Ze złymi osobami gadałeś chyba.

Nieważne - to jedni i ci sami wlasciciele i ani dostępu do kanalizacji mi nie dadzą ani przejścia przez działkę do rzeki. Mysz ogarnąć innych sąsiadów ale to znowu negocjacje a ja temu juz naprawde dużo czasu poświęciłem. :(

Co wy piszecie, to zajebisty sprzęt i tylko zyskuje na wartości. Pewna firma za uzywke chyba z 2010 roku chce ode mnie 54000 PLN.
Ja mówię o teraz, dziś. W innej fabryce robią, serwis inny, tak jakby to była inna firma. Tandetne budżetówce.

Dell miał fajną serie R15 gdzie wyloty powietrza były zakrywane przez klapę matrycy jak się go otwierało :D
po pijaku chyba go projektowali.

Back