Co mnie wku*wia

Ja się niedawno przeniosłem z Netii, więc się wkurwiłem trochę mocniej. Mam nadzieję, że będzie jak piszesz.

Grzechu +1
Też już wczoraj przez chwilę myślałem, że coś u mnie znowu z netem się wysrało. Atu jednak pół Polski miało ten sam problem. U nas już naprawili ale jeszcze nie wszystkie regiony mają znowu połączenie z netem:) #GoPoznań!

Wkurwia mnie moja odwaga: zaraz : skończę gotować paellę z Biedronki. Albo będzie wypas albo małżowa sraka :boystop:

U nas już naprawili ale jeszcze nie wszystkie regiony mają znowu połączenie z netem
Na profilu Orange poznaniacy tez narzekają, niektórzy mają, niektórzy nie. Jeszcze innym muli, a jeden typ z którym gadałem, nie miał wcale awarii.... zastanawiające.

wkurwia mnie jak jadę autobusem i kierowca nagle musi hamować bo mu się wpierdala jakiś gówniarz przed autobus :evil:

Dziwię się sobie, że ani razu o tym nie wspomniałem, ale miarka się przebrała. Nie można tych rozrywkowych szmir nazywać tylko po polsku? Dancing with the stars taniec z gwiazdami, must be the music tylko muzyka, no ja pierdolę...

Dziwię się sobie, że ani razu o tym nie wspomniałem, ale miarka się przebrała. Nie można tych rozrywkowych szmir nazywać tylko po polsku? Dancing with the stars taniec z gwiazdami, must be the music tylko muzyka, no ja pierdolę...
Format=UFC to UFC

A mnie to, że bardzo bym chciał coś napisać, a nie mam pomysłu o czym miałoby to być.

Śmieszą mnie dziewczyna rozmawiająca przez telefon w autobusie i nie tylko, obgadująca innych w tym jakąś dziewczynę mówiąc, że jest łatwa, a podczas tej rozmowy robi błędy stylistyczne.
No ale cóż, ona jest trudna, więc "morze".

Wkurwiłem sie, bo koleś zamienia wykład na labki na przyszły czwartek, kiedy mam ostatnie i jedyne zajęcia przed swietami...

Wkurwiają mnie przenudne wykłady jak np ten na ktorym wlasnie siedze :( jeszcze 40 min btw :/

Ból głowy mnie wkurwia a siłownia jest trzy piętra pod ziemią co tylko pogorszy sprawę:(

I jakiś taki marazm mnie dopadł. Trochę mi brakuje biura z ludźmi do motywacji. Jakieś sekretarki z dobrym cycem i ktoś do pożartowania by się przydał:(

Dopada mnie jakaś monotonia dnia codziennego, marazm czy inne chujstwo. Nawet tym UFC się nie jaram bo do gali daleko a z moim szczęściem to się jeszcze wiele może wydarzyć

Wszystko mnie wkurwia. Wszystko. Od wczoraj? Możliwe. Przejmuję sie pierdołami.
O chuj mi chodzi? Nie wiem. Gdzie się podział pozytywny humor po zawodach? Nie wiem. Co mi może pomóc? Nie wiem.
#WŻyciuKichaWSercuKicha
#PrzestańPićJakCiNieSłuży

5 dni nie trenowałem bo mam coś z nadgarstkiem, ale dzisiaj to pierdolę i idę na trening. Najwyżej dopierdolę sobie nadgarstek do końca. Wyjebane. I chuj i cześć.

Wszystko mnie wkurwia. Wszystko. Od wczoraj? Możliwe. Przejmuję sie pierdołami.
O chuj mi chodzi? Nie wiem. Gdzie się podział pozytywny humor po zawodach? Nie wiem. Co mi może pomóc? Nie wiem.
#WŻyciuKichaWSercuKicha
#PrzestańPićJakCiNieSłuży

5 dni nie trenowałem bo mam coś z nadgarstkiem, ale dzisiaj to pierdolę i idę na trening. Najwyżej dopierdolę sobie nadgarstek do końca. Wyjebane. I chuj i cześć.

Taśma opatrunkowa z apteki za parę zeta i chuj.

Banda najebanych nastolatków w pizzerii, mały włos i nerwy mi już tak puściły, że bym wjebał któremuś ścierwu, porządny lokal, a te jebane patole plują w środku, wszyscy się do okoła patrzą nikt nic nie widzi, dopiero gdy z kumplem zaczęliśmy się z nimi prawie szarpać, jakieś młode chłopaczki zareagowali, ochrona wezwana kilometr od pizzeri i kurwa autem 15 minut debile jadą. Teraz tylko żałuję, że nie wjebałem któremuś, odstrzelić takie gówno od razu i spokój.:censored:

Wszyscy kichający, kaszlący, parskający, jęczący, majaczący, pierdzący, smarkający, gadający, mlaskający, drapiący się, skrzypiący krzesłami, tupiący, śmierdzący i ogólnie robiący wszystko, żeby przeszkadzać człowiekowi słuchać koncertu, który nie dość że jest bardzo szanowany w naszym kraju, ale także transmitowany w naszym radiu i większych europejskich rozgłośniach.

Nie ma to jak chlipać i kaszleć w filharmonii czy operze. Na miejscu dyrygenta zdzierżyłbym takiego człowieczka batutą przez łeb, jak nie potrafi usiedzieć w ciszy przez 45 minut, to niech sobie idzie na koncert jakiejś popowej gwiazdki, a nie przeszkadza wszystkim słuchającym i wykonującym w odbieraniu i tworzeniu sztuki.

Wkurwia mnie to, że polskie normy są płatne i to niektóre dosyć srogo.

Wkurwia mnie to, że złapała mnie jakaś jelitówka, sram cały dzień i nie mogę nic jeść :(

Back