Co mnie wku*wia

Takie gnoje mnie wkurwiają

Nie wiem czy bym zapanował nad sobą jak ten koleś. Brak słów.

A ten obrażany gościu to ma bardzo dużą wytrzymałość, dzięki opanowaniu nie będzie miał żadnych problemów, które mógłby mieć po pobiciu tego małego gnoja.

Maminsynki mnie wkurwiają. Mają tacy po 20 (albo i więcej lat), a z każdym problemem do mamusi latajo, pizdy jebane :wall::facepalm::boystop:

@mateusz19191010 ja bym gnoja zabił, zasrany cwaniaczek, skończy w jakimś pierdlu i będzie się schylał po mydło każdego dnia.

Z racji pracy, wkurwiają mnie ludzi którzy przychodzą na SOR (szpitalny oddział ratunkowy) z bólem gardła albo złym samopoczuciem i oni muszą być przyjęci od ręki, bo cierpią i nie potrafią zrozumieć że są osoby które wymagają pilnej pomocy bo mają migotanie przedsionków albo są po wypadku komunikacyjnym i leje się z nich krew strumieniami. A jeszcze bardziej wkurzają mnie nawaleni nastolatkowie którzy się awanturują, z kopa i na dołek !!!

No, ze mnie homofob, ale taki delikatny.
To się nie ma czego bać, tylko trzeba nietolerować :) Jestem cięty i nietolerancyjny pod tym względem. Nie toleruję żadnych orientacji poza hetero, wszelakich zboczeń i jeszce ciapatych kebabów muslimów :D

Ja sie nie boje, niech se robi na chacie co chce, wychodzę z założenia "wolność Tomku w swój domku" , ale jak mi taka ciota dzieci adoptuje czy sie odnosi z tym, to mnie to wkurwia. Muslimy tez mnie wkurwiaja, oprócz moich ziomków hlehlehle

Nie zrozumiałem :( oczywiście nie boje sie homosiów, chociaż wsród nich pewnie tez tacy postury kazuyi :p

No, ze mnie homofob, ale taki delikatny. Jakby sie tak nie afiszował, to może by mnie nie wkurwial. Ale, ze dziecko ma, to juz w ogole kurwica straszna
W dupach im się poprzewracało od tego pedalstwa.

Wkurwia mnie dzisiejszy dzień: od 10 co godzinę muszę być w innym miejscu Krakowa a na spotkaniu z Asią będę pewnie z 15 min.

I brudne/porysowane talerze w Focha 42. Taka fajna knajpa a takie fo pa z zastawą.

I bateria w Lumii :boystop:

Aktualnie, wkurwia mnie gość o godzinie 00:30 w piątek/sobotę z bólem gardła od tygodnia:wall: i to pedał :-D. Za dużo lodów, zagadka rozwiązana :lol:

Nic mnie nie wkurwia ostatnio, po zwycięstwie Asi świat jest lepszy, a może być jeszcze lepiej! :)

Wkurwia mnie to, że zakończył się sezon zimowy skoków narciarskich. Wkurwia mnie moja nieśmiałość :shy:i problem z nawiązaniem kontaktu wzrokowego z ładną dziewczyną w autobusie :confused: Wkurwia mnie Conor McGregor. Wkurwia mnie mój avek (tęsknie za Diego :sad:). Wkurwiają mnie sprytne emerytki w komunikacji miejskiej.

A cieszy mnie wygrana FC Barcelony w Gran Derbi :applause:

a mnie, że nocował u mnie ziomek, całą noc chrapał i w sumie przez 2 dni spałem 7 godzin #zombie

Back