Co mnie wku*wia

Mega mnie wkurwia to, że mam złamanie z przemieszczeniem lewej kości skokowej, a to cholerstwo się ponoć długo ciągnie. Wkurwia mnie też to, że naczytałem się o tym złamaniu w goglach i teraz cały czas myślę o operacjach, śrubach w nodze, rehabilitacji i innych rzeczach...

Ja pierdole jacy ludzie są pojebani: umówiłem się w Sfinxie z gościem, który mnie już zna. Do tego jestem tłusty, okrągły jak piłka i mam brzydki ryj=trudno mnie przegapić. Knajpa ma z 10 stolików (Galeria Bronowice) i koleś twierdzi że siedział w niej w tym samym czasie co ja 45 minut i mnie nie zauważył. Siedziałem tam jak debil a dodatkowo do niego co chwile dzwoniłem ale nie raczył odebrać. I on kurwa twierdzi że był na 100 %
Może w niej siedział, tylko w kiblu, i nie chciał się przyznać że po shoarmie dostał sraczki:D

Obiecuje w przyszłym tygodniu wysłać fotkę z Sheratona ;). Jest ok jak ktoś lubi parking za 8zl/h :/

Pozdrawiam fanow Fight Club !! Ogladalem ten film wieeeele razy. Nienawidze ogladac filmow wiecej niz raz ;-) Tylko fight club mial takie dzialanie ;-) najlepszy film ever

Ostatnio 2,5h ale załapałem się na taryfę zimową po 5zł. Miasto/operator wymyslilo ze parking obok Wawelu będzie droższy jak jest ciepło. Kraków #centusie

Ostatnio 2,5h ale załapałem się na taryfę zimową po 5zł. Miasto/operator wymyslilo ze parking obok Wawelu będzie droższy jak jest ciepło. Kraków #centusie
To czemu nie używasz komunikacji? W Krakowie wszędzie blisko. W dodatku szybciej niż autem.

Jak się da to używam, głupi nie jestem tramwaj to czasem 3x szybciej w domu. Ale jak masz kilka spotkań w różnych częściach miasta np. Szpitalna, Komuny Paryskiej, Galeria Bronowice i Awiteks na Woli (polecam: kawiarnia z parkingiem, fajny wystrój a kawa za 5 zeta) to raczej wybierasz samochód.

>pierwsze UFC na nowym rynku
>bilety i tak wykupione prawie w całości w kilka dni
>narzekania na kartę

Bedo lepsze!

:(

Back