Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na profilu Orange poznaniacy tez narzekają, niektórzy mają, niektórzy nie. Jeszcze innym muli, a jeden typ z którym gadałem, nie miał wcale awarii.... zastanawiające.U nas już naprawili ale jeszcze nie wszystkie regiony mają znowu połączenie z netem
Format=UFC to UFCDziwię się sobie, że ani razu o tym nie wspomniałem, ale miarka się przebrała. Nie można tych rozrywkowych szmir nazywać tylko po polsku? Dancing with the stars taniec z gwiazdami, must be the music tylko muzyka, no ja pierdolę...
Wszystko mnie wkurwia. Wszystko. Od wczoraj? Możliwe. Przejmuję sie pierdołami.
O chuj mi chodzi? Nie wiem. Gdzie się podział pozytywny humor po zawodach? Nie wiem. Co mi może pomóc? Nie wiem.
#WŻyciuKichaWSercuKicha
#PrzestańPićJakCiNieSłuży
5 dni nie trenowałem bo mam coś z nadgarstkiem, ale dzisiaj to pierdolę i idę na trening. Najwyżej dopierdolę sobie nadgarstek do końca. Wyjebane. I chuj i cześć.
Mam bandaż, mam jakąś śmieszną opaskę. Byłem wczoraj na prześwietleniu, ale nie ma żadnego złamania czy skręcenia. Więc idę dzisiaj i tyle.Taśma opatrunkowa z apteki za parę zeta i chuj.

Jesteś studentem i szukas norm budowlanych?Wkurwia mnie to, że polskie normy są płatne i to niektóre dosyć srogo.
Miękkie frytki najwidoczniej, bo deszczu się bojąMnie wkurwiają ziomeczki co się umawiają na granie w piłę i nie przychodzą bo pada i nie dają znać że ich nie będzie. Jabane cioty.