mateusz19191010
UFC Lightweight
Wkurwia mnie moja niska waga, chociaż ostatnio jestem zadowolony z przybrania ok. 1,5 kg 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

A ile ważysz? Bo mnie też to wkurwia i mam z tym problem bo kocham jeść i i ciężko mi coś sobie odmówić. Mam 173 cm wzrostu ważyłem 90 kg, ale bez przesady to nie był sam tłuszcz, chodziłem na siłkę i ładowałem na masę, paradoks. teraz zjechałem do 84-85 kg, a docelowo chce do 78 kg.Wkurwia mnie moja wysoka waga, ale wskakuje na low-carb i moze sie poprawi
Wkurwia mnie to, że jestem niekonsekwentny. Od pewnego czasu - chyba dwóch lat, mówię sobie, że już czas najwyższy szukać pracy w związku z wykształceniem, ale nie mogę się zebrać, bo bieżący rachunek ekonomiczny przesłania mi oczy oraz wizję ewentualnego rozwoju.
Stary to jest Polska :D Skończyłem robotykę, jestem informatykiem :D Znajoma skończyła chemię na polibudzie mgr, robi na kasie na orlenie :D Wiem że Politechnika Rzeszowska to dla Was pipidówa, chciałem iść na AGH ale nie było stać moich rodziców. Za to chemia u mnie na polibudzie to najcięższy kierunek, rzeźnia i po 5 latach takiej męki proponujesz płyn do spryskiwaczy klientom :D W zasadzie branża podobna. Piękny kraj i perspektywy :Dprawnicze (od dwóch lat piszę magisterkę trolololo), więc perspektywy zarobku marne, dlatego jestem tu gdzie jestem, bo trzeba coś do garnka włożyć (jażysz, kurwa, jażysz) :<
prawnicze (od dwóch lat piszę magisterkę trolololo), więc perspektywy zarobku marne, dlatego jestem tu gdzie jestem, bo trzeba coś do garnka włożyć (jażysz, kurwa, jażysz) :<

Ciesz się, jest prestiż :DWkurwia mnie, że muszę 42 dyrektorom z mojej firmy, którzy przylatują z całego świata, zaprezentować konstrukcje pewnego obiektu, pomimo, że nie miałem tego robić. Co za chujnia, już mam stresa.
No w chuj, pytanie czy się nie skompromituje, bo jest taka duża szansa. To są grube ryby, a ja jak na razie płotka.Ciesz się, jest prestiż :D
To ja podobnie. W karate 65-70, w taju 71 i raz w K-1 75 kg.
Kto do cholery je ciasto w KFC zamiast ojebac 2x twister, 1x zingera z serem, duze fryty i coleslawa?Nowa rzecz mnie wkurwia: osiedlowe KFC otwarte od 10 i trzeba przez nie przenosić spotkanie. I ludzie, którzy na to spotkanie się spozniaja i nie racza nawet zadzwonić ze się spóźnia. I kibel w KFC który jest zjebany i śmierdzi na cala salę, przez co kawa i ciastko mi nie smakują![]()
Kto do cholery je ciasto w KFC zamiast ojebac 2x twister, 1x zingera z serem, duze fryty i coleslawa?
Moj typ spotkania biznesowego- KFC ahh jak to dawno nie bylem- chyba sie wybiore jako, ze od pon jestem na redukcji :)Bussines meeting wiec wolałem zjeść ciastko niż śmierdziec frytami. Nic to ze sala jebała szambem :D
Rzeczywiście jest się na co denerwować.Do tego jestem tłusty, okrągły jak piłka i mam brzydki ryj=
Rzeczywiście jest się na co denerwować.