Co mnie wku*wia

Kurwa, byłem podpity. Przyznaje bez bicia, że pojebało mi się że cytujesz moją wypowiedź o kontuzji z jakiegoś powodu, bo zapomniałem w ogóle o dyskusji o książulo i dlatego trochę przereagowałem :)
Alkohol to nie jest rozwiązanie

A propos książula, akurat na lotnisku go spotkałem jak wódę walił z tym swoim kumplem i kimś jeszcze.

Kulturka, swój chłop :boystop:

• Like
Reactions: jut
Kurwa, byłem podpity. Przyznaje bez bicia, że pojebało mi się że cytujesz moją wypowiedź o kontuzji z jakiegoś powodu, bo zapomniałem w ogóle o dyskusji o książulo i dlatego trochę przereagowałem :)
Alkohol to zło
Trzeba było kryształ walnąć :fjedzia:

Jeśli ktoś naiwnie myśli, że PiSiorstwo przejrzało na oczy w kwestii Banderlandu, to polecam poświęcić godzinkę.

Na vinted postanowiłam wystawić na sprzedaż pierdółki. Ludzie to chyba niedorozwinięci tam są. Dużymi literami piszę w ogłoszeniu, że wysyłam tylko inpost paczkomat i nie wysyłam za granicę. I co? 4 dzisiaj anulowałem zamówienie bo ktoś kupił przez orlen paczka, albo zakup z Litwy.:stevecarell: Kurwa ręce opadają. ::duszenie::

Na vinted postanowiłam

1000000664.gif

Na vinted postanowiłam wystawić na sprzedaż pierdółki. Ludzie to chyba niedorozwinięci tam są. Dużymi literami piszę w ogłoszeniu, że wysyłam tylko inpost paczkomat i nie wysyłam za granicę. I co? 4 dzisiaj anulowałem zamówienie bo ktoś kupił przez orlen paczka, albo zakup z Litwy.:stevecarell: Kurwa ręce opadają. ::duszenie::
a napisales w ogloszeniu, ze POSTANAWIASZ wysylac tylko na paczkomat i nie za granice?

Ja pierdolę, kurwa, do chuja co to ma być. Człowiek trzeci dzień się męczy z zapaleniem ucha. Zatkane, zapchane, jak zwał tak zwał.

Na nocnej opiece lekarskiej, na którą udałem się z racji kończenia pracy w takich godzinach, nie mają sprzętu by pomóc.
Do Laryngologa w przychodni potrzebne skierowanie. Najbliższy termin w przypadku nie-pilnym to 4 września, a w trybie pilnym to 18 sierpnia.

Błędnik szaleje, z bólu chodzę po ścianach, zakrapianie parafiną nie pomaga.

Ja pierdolę, kurwa, do chuja co to ma być. Człowiek trzeci dzień się męczy z zapaleniem ucha. Zatkane, zapchane, jak zwał tak zwał.

Na nocnej opiece lekarskiej, na którą udałem się z racji kończenia pracy w takich godzinach, nie mają sprzętu by pomóc.
Do Laryngologa w przychodni potrzebne skierowanie. Najbliższy termin w przypadku nie-pilnym to 4 września, a w trybie pilnym to 18 sierpnia.

Błędnik szaleje, z bólu chodzę po ścianach, zakrapianie parafiną nie pomaga.
Zawsze można zakropić czymś innym.
1yxp3nr3egdd1.gif

joking ;) :fjedzia:

1000074391.jpg

I my się dziwimy że oni mają wyjebane na kradzież 18 milionów danych osobowych w Polsce?

Za wypłatę rzędu 6000 czy 6500 w Warszawie (niech będzie 10k z dodatkami) ...

Przychodzi jakiś Sasza z reklamówką, w niej pół miliona złotych, dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Back