L
_Logan_
Guest
mam kobietę jest ok, ale człowieku, potomka ? Wtedy żeby zapewnić dziecku byt to dopiero będzie pogoń.Znajdź kobietę, załóż rodzinę, spłodź potomka,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
mam kobietę jest ok, ale człowieku, potomka ? Wtedy żeby zapewnić dziecku byt to dopiero będzie pogoń.Znajdź kobietę, załóż rodzinę, spłodź potomka,
Ale robisz to po coś, dla dziecka, kochanej żony, dla wspólnego dobra, perspektywa się zmienia i to bardzo. Ja mam mega motywację zarabiać hajs i pracować ostro, bo chcę zmienić mieszkanie na 85 m2, żeby zapewnić moim skarbom fajne lokum, bo są tego warci. Zobaczysz, obudzi się w Tobie lew, jak będziesz miał o kogo dbać.mam kobietę jest ok, ale człowieku, potomka ? Wtedy żeby zapewnić dziecku byt to dopiero będzie pogoń.
mam kobietę jest ok, ale człowieku, potomka ? Wtedy żeby zapewnić dziecku byt to dopiero będzie pogoń.
Strzelają se w łeb? IMO to bardziej "niegodne", niż depresja. W tych czasach tzw. mental health issues są właśnie uznawane za pedały i słabość. Może coś w tym jest, ale niektórzy naprawdę chorują i jak bardzo "niepedalscy" staraliby się być, to nie mogą sobie sami z tym poradzić.Kurwa, faceci nie mają depresji. Faceci wpadają w alkoholizm, strzelają se w łeb, biją albo ruchają byle co.
Depresje mają pedały do kurwy nędzy.

Szczerze to dostalem oczoplasu po pierwszym zdaniu@Pat Bateman
Zacząłeś czytać o tym? Jeśli tak, to miło mi
Sam widzisz jakiego gówna muszę się nauczyć. I to krok po kroku dokładnie.![]()
Na usprawiedliwienie dodam, ze nigdy mnie biologia nie interesowala..."Ludzie z branży" i "środowisko" chce Cię dojechać, bo jako nieliczny masz szacun na cohones? Masz rację, jebać icha dobra, jebać

Szczerze to dostalem oczoplasu po pierwszym zdaniuNa usprawiedliwienie dodam, ze nigdy mnie biologia nie interesowala...

Tak ku pokrzepieniu serca...Prawda jest taka, że to jedno z wielu - dziesiątek zagadnień, które muszę umiec na kolosa, a które pewnie też pojawi się na egzaminie w styczniu. Ja wiem już dzisiaj, że nie opcji, żeby była 100% zdawalność. Ok. 50 % ludzi ujebie ten przedmiot, bo mało jest takich, którzy już od października się uczą. Ja się staram codziennie czytać i zapamiętywać, bo ilośc materiału jest przytłaczająca.
PS: wiem, że nikogo to nie interesuje, ale wkleję jedynie fragment tego zagadnienia, bo rozpierdala umysł w drobny mak :
"C1s rozkłada C4 na C4a i C4b. Komponenty C4b łączą się kowalencyjnie z błoną komórkową i wiążą C2. Związany z C4b komponent C2 jest rozkładany przez C1s na C2a i C2b."
![]()

Pdbijam co napisales mocno. Teraz polowa ludzi chodzi na psychologa bo im tak bardzo zle a prawda jest taka, ze przeczolgaliby sie na dobrym terningu 2-3 razy w tygodniu to by im przeszlo... Za duzo czasu na myslenie maja.Kurwa, faceci nie mają depresji. Faceci wpadają w alkoholizm, strzelają se w łeb, biją albo ruchają byle co.
Depresje mają pedały do kurwy nędzy.
Zdecydowanie, ja widzę kto przychodzi do mnie na SOR, niby go boli niby nie ale połowę swojego życia mi opowiada jaki to on jest biedny i nieszczęśliwy. To jest dramat kurwa. Nie daj Boże jakiejś wojny, to nie będzie komu bronić naszej granicy, za zapłakane pizdy.Pdbijam co napisales mocno. Teraz polowa ludzi chodzi na psychologa bo im tak bardzo zle a prawda jest taka, ze przeczolgaliby sie na dobrym terningu 2-3 razy w tygodniu to by im przeszlo... Za duzo czasu na myslenie maja.
Wojna pomoże, te zapłakane pizdy będą musiały w końcu podjąć jakąś decyzję-spierdalać czy nie. Nic tak nie zabija człowieka tak jak strach przed podejmowaniem decyzji. Nie podejmujesz się walki z życiem-zasługujesz na bycie nazywanym pizdą.Zdecydowanie, ja widzę kto przychodzi do mnie na SOR, niby go boli niby nie ale połowę swojego życia mi opowiada jaki to on jest biedny i nieszczęśliwy. To jest dramat kurwa. Nie daj Boże jakiejś wojny, to nie będzie komu bronić naszej granicy, za zapłakane pizdy.

Boże co za pierdolenie uprawiacie to aż jebłem. Jest powód dla którego faceci w Polsce 6 razy częściej popełniają samobója niż kobiety. Ten powód to właśnie te 3 posty nade mną. Depresja, wypalenie zawodowe itp to wszystko są prawdziwe choroby, no ale nie kurwa w Polsce gdzie rządzi prawo ulicznego seby i mentalność wyjęta prosto ze średniowiecza. Nic tylko wsiadać na konia i palić okoliczne wioski , tacy twardziele kurwa 
Pierdolenie a nie prawdziwe choroby. Jak w tym roku nie zapadlem na depresje to nie wiem co moze sprawic, ze takie cos sie stanie.Depresja, wypalenie zawodowe itp to wszystko są prawdziwe choroby
Nie mierz wszystkich swoją miarą. Też takim kozaczkiem byłem kilka lat temu i życie szybko zweryfikowało.Pierdolenie a nie prawdziwe choroby. Jak w tym roku nie zapadlem na depresje to nie wiem co moze sprawic, ze takie cos sie stanie.
Masz racje w 100% ale to jak slaba psychike ma duza czesc spoleczenstwa jest zatrwazajace...Nie mierz wszystkich swoją miarą. Też takim kozaczkiem byłem kilka lat temu i życie szybko zweryfikowało.
Nigdy nie wiemy co się składa na problem danego człowieka. Oceniamy powierzchownie, a często są to złożone kwestie sięgające głęboko. Oczywiście istnieją jednostki hipochondryczne, ale wcale nie lekceważyłbym stanów depresyjnych i nie sprowadzał do bycia "pizdą". Wprawdzie nigdy nie znalazłem się w takiej sytuacji, ale potrafię sobie wyobrazić, że każdy inaczej reaguje na sytuacje mające negatywne oddziaływanie.Masz racje w 100% ale to jak slaba psychike ma duza czesc spoleczenstwa jest zatrwazajace...
Bo się wychowują w "internetach" a nie na podwórkach.ale to jak slaba psychike ma duza czesc spoleczenstwa jest zatrwazajace...
Bo w naszym bagienku większe szanse na przeżycie ma Człek z prostolinijnym myśleniem idący po trupach do celu i widzący tylko światło bramki. Taki śmieć za nic ma innych ludzi , moralność , jakiekolwiek zasady nie wspomne o jakimkolwiek altruizmie.Wojna pomoże o kurwa, post roku @MasuBoże co za pierdolenie uprawiacie to aż jebłem. Jest powód dla którego faceci w Polsce 6 razy częściej popełniają samobója niż kobiety. Ten powód to właśnie te 3 posty nade mną. Depresja, wypalenie zawodowe itp to wszystko są prawdziwe choroby, no ale nie kurwa w Polsce gdzie rządzi prawo ulicznego seby i mentalność wyjęta prosto ze średniowiecza. Nic tylko wsiadać na konia i palić okoliczne wioski , tacy twardziele kurwa
![]()
Wypalenie zawodowe? Co się jeszcze diagnozuje?Wojna pomoże o kurwa, post roku @MasuBoże co za pierdolenie uprawiacie to aż jebłem. Jest powód dla którego faceci w Polsce 6 razy częściej popełniają samobója niż kobiety. Ten powód to właśnie te 3 posty nade mną. Depresja, wypalenie zawodowe itp to wszystko są prawdziwe choroby, no ale nie kurwa w Polsce gdzie rządzi prawo ulicznego seby i mentalność wyjęta prosto ze średniowiecza. Nic tylko wsiadać na konia i palić okoliczne wioski , tacy twardziele kurwa
![]()
A pamiętasz jak leciałeś do brata a ja Ci podrzucałem kompilacje z katastrof samolotowych? :)Nie życzę nikomu depresji, nikomu. Pozdrawiam.
A pamiętasz jak leciałeś do brata a ja Ci podrzucałem kompilacje z katastrof samolotowych? :)