Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież jutro wolne.Mam najgorszy dzień życia. Częstujcie się.
To @halibut się opierdala, ja pracuje :(Przecież jutro wolne.
Piotrek?Aaa zapomniałem, że to że ja mam wolne to nie znaczy że inni mają:D
Krysia?Piotrek?
Krysia?
A miał być anonimowy internetKrysia?
Kryśka, kopa lat:D Ładnie żeś te forum zinfiltrowała, dobre alter ego sobie wymyśliłaś, Grzegorz co nigdy nie rzygał:DA miał być anonimowy internet
Ja też mam.Aaa zapomniałem, że to że ja mam wolne to nie znaczy że inni mają:D
W sumie już od marca.Raz po pierogach ale 17stu to się nie liczy.Grzegorz co nigdy nie rzygał:D
Haha :)Że nowi współlokatorzy praktycznie mieszkają w kuchnii![]()
Idź do dermatologa najlepiej, bo jeżeli trwa to tak długo, to żeby jakieś raczysko Ci się nie rozwijało. Ja bym nie bagatelizował.Haha :)
Lewa ręką, a dokładnie okolice tricepsa mnie pieką jakbym się poparzył kurwa. Już tak około 6 miesięcy mam to :D UMRĘ!?
W sumie to już byłem, ale o tym mu nie mówiłem, bo w sumie ani wysypki, ani czyraka, ani czerniaka. Wydaje mi się, że to od serca może być, albo jakieś powiększone węzły nie wiem. Jak się spocę, albo wkurzę to mnie piecze.Idź do dermatologa najlepiej, bo jeżeli trwa to tak długo, to żeby jakieś raczysko Ci się nie rozwijało. Ja bym nie bagatelizował.
hehe tez tak mialem jak sie pocilem, ale na plegarze, samo przeszlo. wydaje mi sie, ze to od dzwigania byloW sumie to już byłem, ale o tym mu nie mówiłem, bo w sumie ani wysypki, ani czyraka, ani czerniaka. Wydaje mi się, że to od serca może być, albo jakieś powiększone węzły nie wiem. Jak się spocę, albo wkurzę to mnie piecze.
tak, to piecze od srodka :D w suie ciesze sie, ze cie piecze, bo myslalem, ze tylko ja mam tak popierdolon y organizm :D ale odkad nic nie dzwigam i przy tym sie nie poce, przeszlo.Chuj wi od czego to. Raz jest raz nie ma pieczenia. Dermatolog sprawdzał mi znamiona i nie ma żadnych rakowych. Tej ręki akurat nie, bo na niej nic nie ma tak jak mówiłem. Druga sprawa to wydaje mi się jakby to piekło od środka, jak dotykam to nic nie czuję. Może żyły, albo coś. Myślę nad jakąś amputacją... znaczy maścią, ale nie wiem ;) Może coś polecicie ;D
Ja się pocę bo nie potrafię powoli chodzić i zawsze zapierdalam jak Korzeniowski. Nie tylko ty masz pojebany organizm, jakbym miał tu wymieniać wszystkie moje dolegliwości to zabrakło by mi czasu dziś. Moja rodzinna lekarka, to już mnie z uśmiechem wita :Dtak, to piecze od srodka :D w suie ciesze sie, ze cie piecze, bo myslalem, ze tylko ja mam tak popierdolon y organizm :D ale odkad nic nie dzwigam i przy tym sie nie poce, przeszlo.
tez tak mam, u mnie to rodzinne. Moj stary tez zawsze nie chodzil tylko zapierdalal jak bylem mlodszy to musialem za nim biegacnie potrafię powoli chodzić i zawsze zapierdalam jak Korzeniowski