Co mnie wku*wia

Jako, że masz zły dzień, to nie przeniosę.

A tak serio, to jest to OT i gdyby nie fakt, że sam bierzesz w nim udział Grzechu, to sam byś tak pisał :D

I właśnie to mnie musi wkurwić, żeby nie było offtopu :boss:

A miał być anonimowy internet
Kryśka, kopa lat:D Ładnie żeś te forum zinfiltrowała, dobre alter ego sobie wymyśliłaś, Grzegorz co nigdy nie rzygał:D

giphy.gif

Pieprzona bidronka, mają wszystkie przyprawy kamisa, ale oregano to psi huj. A poza tym zamówcie tanie wino, bo całe wyszło, a ja musze oszczędzać, sierściuchy!

Haha :)
Lewa ręką, a dokładnie okolice tricepsa mnie pieką jakbym się poparzył kurwa. Już tak około 6 miesięcy mam to :D UMRĘ!?
Idź do dermatologa najlepiej, bo jeżeli trwa to tak długo, to żeby jakieś raczysko Ci się nie rozwijało. Ja bym nie bagatelizował.

Idź do dermatologa najlepiej, bo jeżeli trwa to tak długo, to żeby jakieś raczysko Ci się nie rozwijało. Ja bym nie bagatelizował.
W sumie to już byłem, ale o tym mu nie mówiłem, bo w sumie ani wysypki, ani czyraka, ani czerniaka. Wydaje mi się, że to od serca może być, albo jakieś powiększone węzły nie wiem. Jak się spocę, albo wkurzę to mnie piecze.

W sumie to już byłem, ale o tym mu nie mówiłem, bo w sumie ani wysypki, ani czyraka, ani czerniaka. Wydaje mi się, że to od serca może być, albo jakieś powiększone węzły nie wiem. Jak się spocę, albo wkurzę to mnie piecze.
hehe tez tak mialem jak sie pocilem, ale na plegarze, samo przeszlo. wydaje mi sie, ze to od dzwigania bylo

Chuj wi od czego to. Raz jest raz nie ma pieczenia. Dermatolog sprawdzał mi znamiona i nie ma żadnych rakowych. Tej ręki akurat nie, bo na niej nic nie ma tak jak mówiłem. Druga sprawa to wydaje mi się jakby to piekło od środka, jak dotykam to nic nie czuję. Może żyły, albo coś. Myślę nad jakąś amputacją... znaczy maścią, ale nie wiem ;) Może coś polecicie ;D

Chuj wi od czego to. Raz jest raz nie ma pieczenia. Dermatolog sprawdzał mi znamiona i nie ma żadnych rakowych. Tej ręki akurat nie, bo na niej nic nie ma tak jak mówiłem. Druga sprawa to wydaje mi się jakby to piekło od środka, jak dotykam to nic nie czuję. Może żyły, albo coś. Myślę nad jakąś amputacją... znaczy maścią, ale nie wiem ;) Może coś polecicie ;D
tak, to piecze od srodka :D w suie ciesze sie, ze cie piecze, bo myslalem, ze tylko ja mam tak popierdolon y organizm :D ale odkad nic nie dzwigam i przy tym sie nie poce, przeszlo.

tak, to piecze od srodka :D w suie ciesze sie, ze cie piecze, bo myslalem, ze tylko ja mam tak popierdolon y organizm :D ale odkad nic nie dzwigam i przy tym sie nie poce, przeszlo.
Ja się pocę bo nie potrafię powoli chodzić i zawsze zapierdalam jak Korzeniowski. Nie tylko ty masz pojebany organizm, jakbym miał tu wymieniać wszystkie moje dolegliwości to zabrakło by mi czasu dziś. Moja rodzinna lekarka, to już mnie z uśmiechem wita :D

Wkurwiają mnie złodzieje i polskie prawo, które ich chroni. Chyba specjalnie tak stworzone by stanowiący je sami mogli kraść i też nie stracić np. ręki czy iść na lata siedzieć ;]

Że w tym tygodniu nie miałem mieć żadnego kolokwium, a kurwa wyszły 3, do tego o matmie się dowiedziałem dopiero dzisiaj, bo zajęcia się przesunęły. A mam dwa kolosy z matmy. Chuj, dupa i kamieni kupa.

Wkurwia mnie ból głowy po rodzinnej imprezie w podrzędnej jadłodajni. Połowa sali miała jakąś rocznicę i kilka godzin słuchałem disco polo;(

Ludzie zaglądający innym do kieszeni i mówiący jak mają wydawać swoje pieniądze. Sam nie pochodzę z zamożnej rodziny, ale jeżeli ktoś odniósł sukces uczciwie to nie zamierzam wylewać żółci z tego powodu.

Back