Co mnie wku*wia

Nic nic, myślałem może, ze pracujesz, pracowałeś dla firmy z trójmiasta , która spawa głównie na Skandynawię i są jednymi z lepszych specjalistów w kraju.
najlepszy kierunek jesli chodzi o spawanie, najwieksza kasa i najlepsze warunki pracy, w sensie przestrzeganie BHP i ogolnych zasad do granic mozliwosci. Spawajac w Bergen po orce w Stoczni Gdynia czulem sie kurwa jak na wakacjach i to za konkretny cash. Dalo rade wyciagnac 22 tys PLN na reke miecha. Fakt, ze trzeba bylo jebac 7 dni w tygodniu ale cos za cos.

A tu jak pracujemy?
Znam spawaczy ze stoczni z 3 miasta, co wyjeżdżali do Norwegii czy Danii - już nie pamiętam - sielanka.
tzn wiesz sielanka. Sielanka to dla przywyczajonego zaprawionego w boju w Polsce spawacza dla innych to moze byc mordega

Znam historie od brygadzisty więc ... ;)
no wiesz sa brygadzisci i brygadzisci np nasz ze stoczni w Gdyni z naszej brygady jebal razem z nami, tak samo a nawet lepiej bo byl kurwa artysta w swoim fachu ale np brygadzista brygady obok na tej samej hali, ziomek majstra to tylko lazil i wkurwial wszystkich, praktycznie nic nie robiac. Raz na miesiac postal sobie z palnikiem i nagrzal, prostujac jakas blache bo on kowalem okretowym byl z zawodu. Tak mozna to nazwac sielanka takze widzisz, ze wszystko zalezy. Robota musi byc zrobiona, w tej pracy nie oszukasz, spoiny nie ma albo jakies buraki to znaczy, ze w chuja przywaliles, proste :wink:

a ja zawsze chcialem byc murzynem i grac w kosza, serio :sad:
o to to, Jordanem na przykład, albo nawet Pipenem (a jak nie murzynem to już choćby Jeffem Hornackiem)
tumblr_nfh4dv21XC1qcmnsoo7_400.gif

Polecam zapoznanie się ze skrótem ctrl+alt+t :wink:
Jeśli linux jest przereklamowany, to jaki jest windows?

Turboprzereklamowany, ale dla mnie wystarczy i chuj.

PS: Znam takie skróty, których Ty nigdy w życiu nie poznasz!

Back