Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie próbowałemKto? @michi972?
Stają z bólem brzucha. Przedwczoraj jak i dziś. Mam nadzieję, że to nie moje wzjg się uaktywniło... :-/
Jeden chuj- pewnie i to byś zjebałJa nie próbowałem

Kaczka, kaczka ty chuju!Jeden chuj- pewnie i to byś zjebał![]()
Jeżeli o mnie mówisz, to ja nawet niedoszłym nie jestem ani żadnym innymMiejcie trochę więcej wyrozumiałości dla samobójców.
Ogólnie pisze.Jeżeli o mnie mówisz, to ja nawet niedoszłym nie jestem ani żadnym innym
Masz szczęścieOgólnie pisze.
Hahahahaha.Masz szczęście
Jeden chuj- pewnie i to byś zjebał![]()

Wkurwia Cię to?Jeżeli o mnie mówisz, to ja nawet niedoszłym nie jestem ani żadnym innym
To z jakiej części kuraka ten filet? Żyły jakieś? Wtedy?Wkurzają mnie żyły w filecie z kurczaka, które nie chcą się wykroić. Normalnie cały obiad taka jedna żyła z przyschniętą krwią potrafi zepsuć.
Wkurzają mnie żyły w filecie z kurczaka, które nie chcą się wykroić. Normalnie cały obiad taka jedna żyła z przyschniętą krwią potrafi zepsuć.
Tak, powinieneś się cieszyćHahahahaha.
Najgorzej jak komuś się za dużo coś wydaje.Tak, powinieneś się cieszyć
?Co tak na poważnie 100% bierzesz moje posty.Mnie się za dużo nie wydaje jeśli o to chodziNajgorzej jak komuś się za dużo coś wydaje.
Bez odbioru trolu.?Co tak na poważnie 100% bierzesz moje posty.Mnie się za dużo nie wydaje jeśli o to chodzi
No w tej wymianie rzeczywiście trochę potrollowałem, ale takie insynuacje że jestem cały czas trollem, no niezbyt.Bez odbioru trolu.
To wychodzi na to,że nawet trollować nie umiesz.No w tej wymianie rzeczywiście trochę potrollowałem, ale takie insynuacje że jestem cały czas trollem, no niezbyt.
Albo celowy zabieg, aby odpiąć łatkę trollaTo wychodzi na to,że nawet trollować nie umiesz.
Jeden chuj- pewnie i to byś zjebał![]()
Nigdy nie spotkaliście żył w filecie?
Czasem ciężko znaleźć filet w żyle.