D
Deleted member 2903
Guest
Hehe, było dobrze @Grzechu :)Ładnie się Wam imprezka rozkręciła.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hehe, było dobrze @Grzechu :)Ładnie się Wam imprezka rozkręciła.
paaanie, u mojego wujka jeszcze stara pralka "wiatka" chodzi, nie to co te łyrpule :|Młynek (made in Poland) po dziadkach rocznik '82 zapierdala aż miło i nawet nie myśli żeby się zepsuć. Obecnie te chińskie gówna jak kilka lat wytrzymają to zasługują na oprawienie w ramkę. Tak nas pięknie teraz robią w bambuko. Eh.
Wkurwia mnie, że czuję się jakbym miał stwardnienie rozsiane. Bolą mnie plecy praktycznie bez przyczyny, najbardziej w odcinku lędźwiowym, momentami aż usztywnia mi nogi. Do tego kurwa wczoraj źle ustawiłem fotel w samochodzie i miałem ręcę trochę za blisko kierownicy, w efekcie tego bolały mnie łokcie, a prawy na tyle, że nie mogłem prawą ręką myć głowy, bo napierdzielało. A na siłowni nie byłem przez plecy już 2 tygodnie prawie....
Wkurwia mnie, że czuję się jakbym miał stwardnienie rozsiane. Bolą mnie plecy praktycznie bez przyczyny, najbardziej w odcinku lędźwiowym, momentami aż usztywnia mi nogi. Do tego kurwa wczoraj źle ustawiłem fotel w samochodzie i miałem ręcę trochę za blisko kierownicy, w efekcie tego bolały mnie łokcie, a prawy na tyle, że nie mogłem prawą ręką myć głowy, bo napierdzielało. A na siłowni nie byłem przez plecy już 2 tygodnie prawie....
Łat?Jeszcze ludzie co twierdzą,że są chudsi i się nie mszczę to żebym im nie wpierdolił jakbym chciał.Pysznią się jak pawoe ,a prawdopodobnie nie widzieli nawet ciosu mierzonego w ich ryj
(styl podobny)i jak się nienmszczę to że bym im z ryja nie zrobił poniemieckiego bunkra ,zachowuj ą się zarozumiale ,arogancko i gwiazdorzą lepiej?Łat?
ja Born?Moze to jakies multikonto Borna(styl podobny)
i jak się nienmszczę to że bym im z ryja nie zrobił poniemieckiego bunkra ,zachowuj ą się zarozumiale ,arogancko i gwiazdorzą lepiej?
ze ciezko skumac o co chodzi jakby?Btw czym się charakteryzuje styl Borna?
W sensie że cioty sapią bo myślą że im nie wyjebiesz?i jak się nienmszczę to że bym im z ryja nie zrobił poniemieckiego bunkra ,zachowuj ą się zarozumiale ,arogancko i gwiazdorzą lepiej?