Co mnie wku*wia

Młynek (made in Poland) po dziadkach rocznik '82 zapierdala aż miło i nawet nie myśli żeby się zepsuć. Obecnie te chińskie gówna jak kilka lat wytrzymają to zasługują na oprawienie w ramkę. Tak nas pięknie teraz robią w bambuko. Eh.

Młynek (made in Poland) po dziadkach rocznik '82 zapierdala aż miło i nawet nie myśli żeby się zepsuć. Obecnie te chińskie gówna jak kilka lat wytrzymają to zasługują na oprawienie w ramkę. Tak nas pięknie teraz robią w bambuko. Eh.
paaanie, u mojego wujka jeszcze stara pralka "wiatka" chodzi, nie to co te łyrpule :|

Dzisiaj wszystko!
Jestem jak odpalony Hulk, tylko opanowanie Bruca pomogło nie wyrwać drzwi w gabinecie(studia). Cały dzień psu w budę.

Masa hipokrytów,degeneratów z mojej klasy .Myślą,że są lepsi ,bo chudsi .Myślą,że się z nimi nie zadaję bo t bo tamto ,a prawda jest taka ,że mnie wkurwiają.Używający tanich sztuczek aby swoje kretyńskie "ambicje chamów" realizować.Za dużo wtrącający się w sprawy innych ,arogancja i zarozumiałość.

Wkurwia mnie, że czuję się jakbym miał stwardnienie rozsiane. Bolą mnie plecy praktycznie bez przyczyny, najbardziej w odcinku lędźwiowym, momentami aż usztywnia mi nogi. Do tego kurwa wczoraj źle ustawiłem fotel w samochodzie i miałem ręcę trochę za blisko kierownicy, w efekcie tego bolały mnie łokcie, a prawy na tyle, że nie mogłem prawą ręką myć głowy, bo napierdzielało. A na siłowni nie byłem przez plecy już 2 tygodnie prawie....

Wkurwia mnie, że czuję się jakbym miał stwardnienie rozsiane. Bolą mnie plecy praktycznie bez przyczyny, najbardziej w odcinku lędźwiowym, momentami aż usztywnia mi nogi. Do tego kurwa wczoraj źle ustawiłem fotel w samochodzie i miałem ręcę trochę za blisko kierownicy, w efekcie tego bolały mnie łokcie, a prawy na tyle, że nie mogłem prawą ręką myć głowy, bo napierdzielało. A na siłowni nie byłem przez plecy już 2 tygodnie prawie....

Roller albo piłka tenisowa ale jak ci nogi usztywnia to do lekarza i przeswietlenie i mri bo ja tak mam od kręgosłupa.

Dużo siedzisz? Zajmij się grupą kulszowo-biodrową i mobilnością stawu skokowego, tak jak @Mr.Hyde wrzucał na cohones.

Nie wiem czy to nie od tego wałka mnie plecy bolą, bo nigdy nie miałem aż takiego potężnego bólu, a zaczęło mnie boleć w półtorej tygodnia po zaczęciu stosowania tego rollera.

Ostatnio wziąłem sobie szamę na wynos w KFC. Zestaw Grander, frytki, pepsi w puszcze. Wszystko w jednej torebce. W domu ciepłe pepsi i zimny grander :(

Człowiek co mnie regularnie wkurwia i jest hipokrytą się dziwi ,że nie rozmawiam z nimi.Twierdzi ,że jestem aspołeczny(może i jestem),ale tutaj działa zasada że kogoś nie lubię.
Gwiazdorzenie
Takie krytykowanie innych ,bez krzty samokrytyki
Jeszcze ludzie co twierdzą,że są chudsi i się nie mszczę to żebym im nie wpierdolił jakbym chciał.Pysznią się jak pawoe ,a prawdopodobnie nie widzieli nawet ciosu mierzonego w ich ryj

i jak się nienmszczę to że bym im z ryja nie zrobił poniemieckiego bunkra ,zachowuj ą się zarozumiale ,arogancko i gwiazdorzą lepiej?
200_s.gif
5ed1a-thinking.gif

:arch:

Chyba muszę założyć optymistyczny temat "lubię to" bo niektórym ten chyba ryje beret troche.

Dokładnie, rok temu o tej porze, mniej więcej od 18.05 do 27.05 było mega gorąco, po ponad 30 stopni. Pamiętam jak o 3 w nocy się chodziło w krótkiej koszulce i nawet nie było czuć, że zimno.... A teraz jak mam wakacje zanim pójde do roboty, to pogoda tragiczna, nie ma miejsca na dobrą imprezę w plenerze.

Wkurwia mnie,że w tym roku po raz pierwszy mam alergię i przez to kompletnie nie moge już od miesiąca biegać. Najbliższy termin u dobrego alergologa za miesiąc ( i to prywatnie!).
I jak tu nie pić?

Back