Shajs
UFC Middleweight
Nie mam kataru ani piekacych oczu. Mam napady duszności, przez ktore budze sie w nocy.Alerzina, Cirrus i katar zniknie, albo od razu na odczulanie, ew. do dużego miasta jedź do alergologa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie mam kataru ani piekacych oczu. Mam napady duszności, przez ktore budze sie w nocy.Alerzina, Cirrus i katar zniknie, albo od razu na odczulanie, ew. do dużego miasta jedź do alergologa.
Wkurwia mnie babska "oszczędność".
Żona pojechała na zakupy, mówię: kup likier kawowy Khalua i wódkę, wypijemy białego Ruska wieczorem.
Wróciła i mówi, że to co mówiłem za drogie (69 zł za 0,75 l) i kupiła jakiś inny likier, tańszy. Sprawdzam, a to jakiś kremowy shit za 16 zł za 0,5 litra. Nie dość, że trzeba tego wlać 4 razy tyle co Khalua, żeby jako taki smak miało - to jeszcze wygląda jak sraczka. I gdzie ta oszczędność w ogóle?

A właśnie mi z Sheridansem wyjechała, jak pretensje miałem! "Za tyle, to Sheridansa kupimy, a nie sam likier!" - co tam, że likier do drinków starczy na miesiąc, a Sheridansa wypijemy dziś :DBaby tak mają ale jak kupisz Sheridansa to gotowe sie pokroić za niego choć same nigdy by tyle nie wydały
Nom, do "białego ruska" dajesz 20 ml likieru na 40 ml wódki. Licząc szybko, to będzie pod 40 drinków. Na humor po pracy prawie;)Miesiąc?
200 ml lodowatej wódki żołądkowej gorzkiej ewentualnie 3 zimne ulubione piwka i znowu zachce Ci się żyć :)Jak żyć panowie?
Żołądkową gardzą. Co za czasy.
Żołądkowej gorzkiej? Przecież tego nawet bez kaca się nie da pić, bo jest okropna. A na sam zapach alkoholu mnie mdli i wykręca :(
ja bym dodal do tej Zoladkowej jeszcze ZubrowkeJak to się mówi : ,,Czym się strułeś tym się lecz ,,
A propos żołądkowej gorzkiej to jest ona jedyna w swoim rodzaju - ja raczej gustuje tylko w czystych , ale jeśli ma byc ,,kolorowa,, albo smakowa to tylko żołądkowa gorzka ;)
Ale nakurwia deszczem. Chuj z takim dniem dziecka:/
trzymam za słowo bo ja już nie ufam tym Kretom czy innym Zubilewiczom. Wszyscy kłamią.Jutro 28 stopni to sobie odbijesz.
A dasz mi się pobawić panelem admina?Wpadnij do mnie na piwko to się chociaż napijemy na smutno.
Na pierwszej randce?!A dasz mi się pobawić panelem admina?

A dasz mi się pobawić panelem admina?
Grześ cię przenocuje