Masta
Vale Tudo Championship
Ja już swoim kumplom powiedziałem,że na moim kawalerskim ma być karlica - reszta atrakcji mnie pierdoli.
Kurwa ziomek też na swoim bym chciał mieć, to jest podstawa:D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja już swoim kumplom powiedziałem,że na moim kawalerskim ma być karlica - reszta atrakcji mnie pierdoli.
Niestety w polskich realiach to się kończy inaczej. Rano w łazience zamiast tygrysa znajdujesz grubą świnię, ścigają cie lokalne dresiki zamiast Mike'a Tysona a prostytutka z poprzedniego wieczoru którego nie pamiętasz pozostawia ci trypra a nie małe dziecko... Ale jest pozytyw - nie masz drogiej fury która jest narażona na zniszczeniaNie liczy się przecież miejsce. Musisz po prostu zadbać o obecność lekko opóźnionego brodacza, który do wódki wrzuci tabletkę gwałtu.

Kawalerski chcę zapamiętać do końca życia,a tylko popierdolone rzeczy pamięta się bardzo długo :DCzemu karlica:D?
Mi się marzy zespół karłów, którzy za każdym razem, kiedy szedłbym spać wyskakiwali by z szafy i ścielili mi łóżko starając się uzyskać jak najlepszy czas, niczym przy zmianie opon w F1.Ja już swoim kumplom powiedziałem,że na moim kawalerskim ma być karlica - reszta atrakcji mnie pierdoli.
A karlica nie?ma być karlica - reszta atrakcji mnie pierdoli.
Na moim ma być gruba kurwa i ma robić przysiady przez cały czas.Ja już swoim kumplom powiedziałem,że na moim kawalerskim ma być karlica - reszta atrakcji mnie pierdoli.
Kaczy juz film wrzucalNa moim ma być gruba kurwa i ma robić przysiady przez cały czas.

Wiemy już :DNa moim ma być gruba kurwa i ma robić przysiady przez cały czas.

Przez chwilę myślałem, że bardzo ci zależy na tej grubej kurwie.Nienawidze tego forum, naciskam raz 'napisz' i nie chce się wrzucić, wciskam z 5 razy i wyskakuje 5 postów![]()
Było tak fajnie: kurwy, alkohol, narkotyki, imprezy. Przyszedł Bronson i spierdolił.Kurwa play to jest jednak królestwo logiki. Musiałem tymczasowo sobie kupić starter z internetem na kartę i teraz ich oferta:
19zł starter i 9GB na start, po zużyciu za 20zł mamy dodatkowe 3GB. To już lepiej za 19zł kupić sobie nowy starter i mieć 9GB na start niż doładować.
Plus nie lepszy. Dali mi zajebista oferte jako przedluzenie abonamentu. Po miesiacu przychodzi kwota 2 razy wyzsza niz ustalilsmy. Wychodzi, ze nie mogla mi czegos takie zaproponowac. Wypowiadam umowe i dostaje telefon od pani ktora daje mi oferte taka jak ta ktorej nie mogli mi zaoferowac.Kurwa play to jest jednak królestwo logiki. Musiałem tymczasowo sobie kupić starter z internetem na kartę i teraz ich oferta:
19zł starter i 9GB na start, po zużyciu za 20zł mamy dodatkowe 3GB. To już lepiej za 19zł kupić sobie nowy starter i mieć 9GB na start niż doładować.
Zaraz zacznie narzekać, że mu pizza albo kebab na dowóz nie chce przyjechaćByło tak fajnie: kurwy, alkohol, narkotyki, imprezy. Przyszedł Bronson i spierdolił.

Internet służy głównie do umawiania się na takie rzeczy.Było tak fajnie: kurwy, alkohol, narkotyki, imprezy. Przyszedł Bronson i spierdolił.
Albo przyjedzie z 5 razy jak z tą grubą kurwąZaraz zacznie narzekać, że mu pizza albo kebab na dowóz nie chce przyjechać![]()
Rozumiem, ze chlopak sobie wracal do domu podjechala policja i go zabila?@TYTUS
Tak wyglada moj znajomy po smierci od paralizatora
![]()
Mam nadzieje ze te policyjne kurwy ktore to zrobily poniosa konsekwencje. I mam nadzieje ze koledzy Igora po kolei znajda wszystkich skurwysynow ktorzy brali w tym udzial i upierdola im rece.
Chuj w dupe policyjnym kurwom.
Zawineli go z rynku o 7 rano. Byl poszukiwany.Rozumiem, ze chlopak sobie wracal do domu podjechala policja i go zabila?
Za co jeśli można spytać?Byl poszukiwany.
Wiadomo, ze za niewinnosc. JEBAC PSYZa co jeśli można spytać?