Co mnie wku*wia

Ja już swoim kumplom powiedziałem,że na moim kawalerskim ma być karlica - reszta atrakcji mnie pierdoli.
YNV4G.gif

Kurwa ziomek też na swoim bym chciał mieć, to jest podstawa:D

Nie liczy się przecież miejsce. Musisz po prostu zadbać o obecność lekko opóźnionego brodacza, który do wódki wrzuci tabletkę gwałtu.
Niestety w polskich realiach to się kończy inaczej. Rano w łazience zamiast tygrysa znajdujesz grubą świnię, ścigają cie lokalne dresiki zamiast Mike'a Tysona a prostytutka z poprzedniego wieczoru którego nie pamiętasz pozostawia ci trypra a nie małe dziecko... Ale jest pozytyw - nie masz drogiej fury która jest narażona na zniszczenia :DC:

Na moim będzie kaczka i będzie wpierdalać grześki i zapijać okocimami do porzygu i tak cały czas.

A jako że kaczka to attention whore i lubi jak się o nim mówi, nieistotne jak się mówi, ale się mówi, to jestem pewien, że to zrobi :)

Tak swoją drogą to ostatnio ten temat zdecydowanie daje radę. Aż ciężko się wkurwiać.

Kurwa play to jest jednak królestwo logiki. Musiałem tymczasowo sobie kupić starter z internetem na kartę i teraz ich oferta:
19zł starter i 9GB na start, po zużyciu za 20zł mamy dodatkowe 3GB. To już lepiej za 19zł kupić sobie nowy starter i mieć 9GB na start niż doładować.

Kurwa play to jest jednak królestwo logiki. Musiałem tymczasowo sobie kupić starter z internetem na kartę i teraz ich oferta:
19zł starter i 9GB na start, po zużyciu za 20zł mamy dodatkowe 3GB. To już lepiej za 19zł kupić sobie nowy starter i mieć 9GB na start niż doładować.
Było tak fajnie: kurwy, alkohol, narkotyki, imprezy. Przyszedł Bronson i spierdolił.

Plus nie lepszy. Dali mi zajebista oferte jako przedluzenie abonamentu. Po miesiacu przychodzi kwota 2 razy wyzsza niz ustalilsmy. Wychodzi, ze nie mogla mi czegos takie zaproponowac. Wypowiadam umowe i dostaje telefon od pani ktora daje mi oferte taka jak ta ktorej nie mogli mi zaoferowac.

@MuraS czy wkurwia cie to, ze @Charles Bronson zjebal temat co mnie wkruwia? :D

@TYTUS
Tak wyglada moj znajomy po smierci od paralizatora
13076918_1603371249991337_4779828531002157002_n.jpg

Mam nadzieje ze te policyjne kurwy ktore to zrobily poniosa konsekwencje. I mam nadzieje ze koledzy Igora po kolei znajda wszystkich skurwysynow ktorzy brali w tym udzial i upierdola im rece.
Chuj w dupe policyjnym kurwom.

@TYTUS
Tak wyglada moj znajomy po smierci od paralizatora
13076918_1603371249991337_4779828531002157002_n.jpg

Mam nadzieje ze te policyjne kurwy ktore to zrobily poniosa konsekwencje. I mam nadzieje ze koledzy Igora po kolei znajda wszystkich skurwysynow ktorzy brali w tym udzial i upierdola im rece.
Chuj w dupe policyjnym kurwom.
Rozumiem, ze chlopak sobie wracal do domu podjechala policja i go zabila?

Back