Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A nie smok, ktory tam Wam zieje smogiem?Jebane piątki!
Cipeczka zwykła:(Wkurwia mnie zamykanie tematow z ogromnym potencjalem tylko dlatego, ze glowny ich bohater sie obsral...
a prezydent mowil, ze tramwajem jezdzic, bo smoki latajaCipeczka zwykła:(
Masta piątki to #&%@ - z pracy wracałem 1,5h w korkach.
Jeden grubas wiosny nie czyni.a prezydent mowil, ze tramwajem jezdzic, bo smoki lataja
powiedzialo 200 tys ludzi :DJeden grubas wiosny nie czyni.
Hahaha dobrze Ci tak:DMasta piątki to #&%@ - z pracy wracałem 1,5h w korkach
Przynajmniej mi żaden student nie puszczał bąków autobusie.Hahaha dobrze Ci tak:D

Szanuję to, jesteś samowystarczalny :), hehe mpk to zuo.Przynajmniej mi żaden student nie puszczał bąków autobusie.
Sam sobie puszczałem![]()
Słaba psycha jest słaba.Wkurwia mnie, że ktoś się wkurwił na to, że kto inny go podkurwiał.
Hehe, to ja szybciej w korkach wracam 40 km do domu.Cipeczka zwykła:(
Masta piątki to #&%@ - z pracy wracałem 1,5h w korkach.
Być jak Hugh HefnerWkurwia mnie to że śpię na dyżurze z dwiema koleżankami

Jestem lepszy bo ja jeszcze mogę poruchać a on już nieByć jak Hugh Hefner

Jaki patol.Wkurwia mnie to, że za dużo przeklinam i nie czytam książek. Kurwa jestem kretynem.![]()
O w chuj, byś się wstydził.Wkurwia mnie to, że za dużo przeklinam i nie czytam książek. Kurwa jestem kretynem.![]()
Ja mam to samo jak jade samochodem. Kutas jeden z drugim nie potrafi nawet swiatel poprawnie ustawicJak mi chuje w samochodach święcą po oczach jak idę wieczorem z psem.

Dzisiaj takich pod nosem wyzywałem.Ja mam to samo jak jade samochodem. Kutas jeden z drugim nie potrafi nawet swiatel poprawnie ustawic![]()