Co mnie wku*wia

@Wewiur, sorry ale czemu nie piszesz po Polsku ty geeku jeden ?

Nie mogłem się powstrzymac :D
Taki żart jest nieszkodliwy. Gorzej, jakbyś rzeczywiście wierzył w swoje stwierdzenie, a i tacy ludzie w naszym kraju żyją.
No, ale Ty jesteś swój człek i jesteś w tych kwestiach niegroźny :arab: (hindus nie arab).

Ja to nazywam sranie marmurem.
Tak samo 11 listopada, jak i 1 sierpnia to rozdmuchane komercyjne dni, a nie święta narodowe.
Jest różnica między świętem państwowym, a narodowym. Państwo to władza, naród to obywatele. U nas odbywają się co najmniej dwa święta jednocześnie, a najlepszym na to dowodem są dwa antagonistyczne marsze.

Może i moda na patriotyzm nie jest zła, ale moda ma to do siebie, że przemija. Problem jest jednak w tym, że ta moda operuje kubkami z niepodległościowymi napisami, koszulkami z podobiznami bohaterów, wszędobylskim kiczem i zatraceniem.
Polacy dumnie powinni obchodzić swoje święta, ale na dumę w obecnych czasach mody nie ma. A szkoda, mamy piękne tradycje, których nikt już przestrzegać nie chce. A jak 1 listopada zorganizowany (do bólu tradycyjny) koncert na cmentarzu, gdzie odśpiewano pieśni na cześć poległych bohaterów wojennych, to pojawiały się głosy, że to bezeceństwo i obraza.

O tempora! O mores! Chciałoby się rzec, ale zaraz ktoś znów powie, że szpanuję łaciną, zamiast: "sorry ale czemu nie piszesz po polsku ty geeku jeden".
Ale 11 sierpnia to nie znam.

ja lubie ten szal swiateczny, wtedy czuy przynajmniej ta atmosfere przedwigilijna. tu tego nie ma, niemcy sa pojebane :/ musze wracac, bo mnie tu jakac chandra bierze w tych pierdolonych dojczlandach

Ceny za siłownię w Białym... Popierdoliło ich do reszty :( Ja prosty chłopak z mazur jestem, w Olecku czy nawet w Jarosławiu na podkarpaciu za karnet na wjazd codzienny przez miesiąc płaciłem 70zł, tutaj po 130zł minimum i to przy umowie na 3 miesiące.

Ceny za siłownię w Białym... Popierdoliło ich do reszty :( Ja prosty chłopak z mazur jestem, w Olecku czy nawet w Jarosławiu na podkarpaciu za karnet na wjazd codzienny przez miesiąc płaciłem 70zł, tutaj po 130zł minimum i to przy umowie na 3 miesiące.
What? To juz w Wwie mozna taniej spokojnie zalatwic.

Duża konkkurencja=lepsze ceny. Ja za 89 zl mam 10 siłowni w Krakowie, niektóre z basenem i Szkołę Walki Drwala.
Tanio.
Najśmieszniejsze są te siłownie, w których obowiązuje cie jakiś kontrakt. No i oczywiście musi być najebane dużo maszyn w tym 3 na trening nóg i chuj wie czego jeszcze, jednak jest tylko jedna ławeczka i wyciąg :D

Tanio.
Najśmieszniejsze są te siłownie, w których obowiązuje cie jakiś kontrakt. No i oczywiście musi być najebane dużo maszyn w tym 3 na trening nóg i chuj wie czego jeszcze, jednak jest tylko jedna ławeczka i wyciąg :D
89 jest w kontrakcie-jak nie chodzisz regularnie to wjeżdża na 99. Ale możesz zawiesić na miesiac za 20 .

89 jest w kontrakcie-jak nie chodzisz regularnie to wjeżdża na 99. Ale możesz zawiesić na miesiac za 20 .
Albo bez zawieszenia po dwóch tygodniach bez zakupu karnetu odnowić ważność karty za jednorazową opłatą 30 zł.

U nas odbywają się co najmniej dwa święta jednocześnie, a najlepszym na to dowodem są dwa antagonistyczne marsze.

Może i moda na patriotyzm nie jest zła, ale moda ma to do siebie, że przemija. Problem jest jednak w tym, że ta moda operuje kubkami z niepodległościowymi napisami, koszulkami z podobiznami bohaterów, wszędobylskim kiczem i zatraceniem.
A jaki to drugi jest marsz antagonistyczny?

Może i problem, że moda trąca kiczem ale mimo wszystko od Amerykanów myślę, że wiele byśmy się mogli nauczyć co do poczucia dumy - mimo, że są komercyjni do bólu i granic możliwości.

Kurna jak mam np.zadanie , nie umiem rozwiązać no i czytam podręcznik - gówno wyjaśnia , sprawdzam rozwiązania i wyjaśnienia nadal to jest ciężkie.
Geo też mi kijowo idzie...
Taki ze mnie intelektualista

smiling-dogs-o.gif

Kurna jak mam np.zadanie , nie umiem rozwiązać no i czytam podręcznik - gówno wyjaśnia , sprawdzam rozwiązania i wyjaśnienia nadal to jest ciężkie.
Geo też mi kijowo idzie...
http://matematyka.pisz.pl/index.html
Z tego się uczyłem do matury i miałem chyba 56%, a pierwszą próbną napisałem na 16%. Chuj w to, 3 lata studiów pójdą w pizdu(dobrze, że to tylko administracja hihi), bo promotorce się praca nie podoba(60 lat, narzeka na wszystko, duża wiedza, słaby pedagog). Pozdrawiam

Z podstawy you mean?
Nie kurwa taki ze mnie geniusz i poszedłem na administrację bez matmy, że sobie wziąłem rozszerzenie, gdzie są same zadania otwarte. Widzę, że oprócz problemów z matmą masz też te z domyślaniem się niektórych rzeczy i wyciąganiem wniosków ;)

Nie kurwa taki ze mnie geniusz i poszedłem na administrację bez matmy, że sobie wziąłem rozszerzenie, gdzie są same zadania otwarte. Widzę, że oprócz problemów z matmą masz też te z domyślaniem się niektórych rzeczy i wyciąganiem wniosków ;)
Nie mam , po prostu tak jakoś

A co, miałby to robić za 5zł? Te pare tematów to 12 godzin analiz zadań, tłumaczenia jak dla debila każdego zadania.

Back