Shoocker
Lejdis Fajt Najt
No trochę przyjebany jest chłopak :DMichi to melancholijna, romantyczna postać, taki Werter cohones.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No trochę przyjebany jest chłopak :DMichi to melancholijna, romantyczna postać, taki Werter cohones.
Można to tak określić też:D Trochę nasrane ma w mózgownicy (no ofens Michi) hehNo trochę przyjebany jest chłopak :D
Nie ważne czy jest prawdziwy czy nie, u mnie ma dozgonny rispekt!Przecież on nas troluje z regularnością co do godziny. Aż dziw, że się jeszcze Panowie nabieracie:D
Ty się nabierasz najbardziejPrzecież on nas troluje z regularnością co do godziny. Aż dziw, że się jeszcze Panowie nabieracie:D
Ja rozumiem, żeby to robił przez 100 postów, no nawet 500. Gość ma 4000 i nadal robi nas w chuja? :DPrzecież on nas troluje z regularnością co do godziny. Aż dziw, że się jeszcze Panowie nabieracie:D
Bo najważniejsze w życiu to odnaleźć swoją pasję :D!Ja rozumiem, żeby to robił przez 100 postów, no nawet 500. Gość ma 4000 i nadal robi nas w chuja? :D
Po 1 primo nawet jakbym trollował to trwałoby to ile z rok?Czyli nie 4000 postów .Poza tym wkurwiacie mnie, kwestionujecie moją szczerość?Ja rozumiem, żeby to robił przez 100 postów, no nawet 500. Gość ma 4000 i nadal robi nas w chuja? :D
Jakby z tego można było wyżyć, to bym to robiłBo najważniejsze w życiu to odnaleźć swoją pasję :D!
Wkurwiamy Cię w odpowiednim do tego temacie.Poza tym wkurwiacie mnie, kwestionujecie moją szczerość?

Po 1 primo nawet jakbym trollował to trwałoby to ile z rok?Czyli nie 4000 postów .Poza tym wkurwiacie mnie, kwestionujecie moją szczerość?
Jakby z tego można było wyżyć, to bym to robił
Jak się tego domyśliłeś?kwestionujecie moją szczerość?
Odpaliłem tvn24 i zastanawiam się czy na wiertniczej pod TVNem stoi jakaś kolejka debili żeby tam dostać się na wizję jako gość? Czarę goryczy przelał Sierakowski.
Nie łam się i tak dla mnie jesteś wzwysięscom!Znowu kurwa prawo jazdy nie zdałem.Do dupy z takim życiem...
Żebyś kurwa wiedział:DMasta zaraz tu chyba pierdolnie ze śmiechu:D
Znowu kurwa prawo jazdy nie zdałem.Do dupy z takim życiem...
Który raz?Znowu kurwa prawo jazdy nie zdałem.Do dupy z takim życiem...
4Który raz?
Ja zdałem za 4. Głowa do góry. Podejdź do egzaminu mając zupełnie wyjebane. Ja byłem tak napalony i zdenerwowany, że już w głowie nie zdałem tego prawa jazdy, mimo, że dobrze jeździłem.
Jeszcze 6 i będziesz mógł oblewać cydrem okrągłą rocznicę;)
Ta łatwo mówić jak się zdało...Ja zdałem za 4. Głowa do góry. Podejdź do egzaminu mając zupełnie wyjebane. Ja byłem tak napalony i zdenerwowany, że już w głowie nie zdałem tego prawa jazdy, mimo, że dobrze jeździłem.
Masz lajka na pocieszenie ;)Znowu kurwa prawo jazdy nie zdałem.Do dupy z takim życiem...
Widocznie za mało.Debilny błąd zrobiłem , a dodatkowych miałem nie mało...

Ta kurwa całe życie rowerem ,butem i banem...To kompromitacja nie umieć samochodem jeździć po tylu jazdach (w zasadzie to umiem ,ale formalnie)...Widocznie za mało.
Nie każdy musi być kierowcą. Nic na siłę, zamiast wydawać bezsensownie pieniądze na egzaminy zainwestuj w dobre buty lub rower.
Jeszcze Ci pare kilo spadnie od tego![]()