Co mnie wku*wia

Przecież on nas troluje z regularnością co do godziny. Aż dziw, że się jeszcze Panowie nabieracie:D

Przecież on nas troluje z regularnością co do godziny. Aż dziw, że się jeszcze Panowie nabieracie:D
Ja rozumiem, żeby to robił przez 100 postów, no nawet 500. Gość ma 4000 i nadal robi nas w chuja? :D

Jeśli jest trollem to mam nadzieję, że sie kiedyś ujawni jak dżihadyści po zamachach.

Po 1 primo nawet jakbym trollował to trwałoby to ile z rok?Czyli nie 4000 postów .Poza tym wkurwiacie mnie, kwestionujecie moją szczerość?

Jakby z tego można było wyżyć, to bym to robił

Spoko, oni nawet mnie posądzali o brak szczerości. Mnie? Rozumiesz?!? Nawet mnie?!

Jebać Riboka!!!

Odpaliłem tvn24 i zastanawiam się czy na wiertniczej pod TVNem stoi jakaś kolejka debili żeby tam dostać się na wizję jako gość? Czarę goryczy przelał Sierakowski.

Odpaliłem tvn24 i zastanawiam się czy na wiertniczej pod TVNem stoi jakaś kolejka debili żeby tam dostać się na wizję jako gość? Czarę goryczy przelał Sierakowski.

No, własnie udowadniał , że narodowiec nie może być rekonstruktorem historycznym bo to się wyklucza,itp, itd.

Ja zdałem za 4. Głowa do góry. Podejdź do egzaminu mając zupełnie wyjebane. Ja byłem tak napalony i zdenerwowany, że już w głowie nie zdałem tego prawa jazdy, mimo, że dobrze jeździłem.
Ta łatwo mówić jak się zdało...
Debilny błąd zrobiłem , a dodatkowych miałem nie mało...

Debilny błąd zrobiłem , a dodatkowych miałem nie mało...
Widocznie za mało.
Nie każdy musi być kierowcą. Nic na siłę, zamiast wydawać bezsensownie pieniądze na egzaminy zainwestuj w dobre buty lub rower.
Jeszcze Ci pare kilo spadnie od tego :bayan:

Widocznie za mało.
Nie każdy musi być kierowcą. Nic na siłę, zamiast wydawać bezsensownie pieniądze na egzaminy zainwestuj w dobre buty lub rower.
Jeszcze Ci pare kilo spadnie od tego :bayan:
Ta kurwa całe życie rowerem ,butem i banem...To kompromitacja nie umieć samochodem jeździć po tylu jazdach (w zasadzie to umiem ,ale formalnie)...

Back