Co mnie wku*wia

@michi972

Ehh, może jesteś trollem, ale ja zrobię swój coming out, chociaż to dla mnie powód dla wstydu. Ja zdałem jazdę za 7 razem. Widziałeś mój płacz na forum, że się powiesze z tego powodu i etc.? Też byłem przybity, ale kurwa, skończ biadolić i weź się do roboty. Za kurwa SIÓDMYM razem zdałem, dla mnie to było wstydliwe, jak nawet rodzina, znajomi przy każdej imprezie robili podśmiechujki, a że to były wakacje, to okazji do podśmiechujek było sporo, bo to była niekończąca się impreza tak naprawdę :)

@Mort

Liczą się też intencję, a pokazali, że im zalezy, więc Pan wynagrodzi to, że chcieli uczynić dobro. Nie musieli tego robić, skoro Pan i tak wie, że gdybym dał im okazję, to to uczynią. Ale jak przyjadę, to będę pił za swoje :beer:

A tutaj to akurat nie o to idzie

Rozpoczęcie sezonu na skrobanie szyb z rana

Dla mnie sezon na nakładanie folii. Kiedyś to olewałem - ale naprawdę ułatwia to życie.

Heh, kiedyś jechałem w góry unokiem któremu ogrzewanie się zjebało minusowa temperatura w środku, dziewczyna od wewnątrz całe 100 km trasy skrobała szybę. Od tamtej pory wkurwia mnie zima, i pewnie nie raz w tym wątku wkurwiony będę pisał gdy wrócę skądś zmarznięty. Lub ze skrobania samochodu. Sezon na wkurw na zimno w tym wątku rozpoczęty - bo nie tylko mnie to będzie wurwiać.

Wkurwia mnie to ze w zapyziałych intercity jest darmowe wifi a w burżujskim pendolino go nie ma. Zwłaszcza że w tym roku miało działać.

Tyyyyyle się w moim życiu dzieje. Jubileusz dziś obchodzę. Obejrzałem dziś setny włoski western. Normalnie tyle się dzieje.
Wkurwia mnie już powoli nadmiar czasu.

... mnie Janusze udzielający się w formie komentarza tylko dla korzyści własnych konkursowych!

Spokojnie - konkursy i tak są ustawiane, tj. decyduje Def, nie ma żadnego losowania, zwolnienia blokady.
Sprawdzą czy delikwent napisał coś na forum poza "chce koszulkę nr 7, rozmiar L".

Wkurwiają mnie debile, których wyjebałem ze znajomych, a oni po jakimś czasie mnie zapraszają znowu, myśląc, że pewnie przypadkiem ich usunąłem a nie dlatego, że uznałem , że to albo: 1. spamujący idioci 2. po prostu idioci i technozjeby których nie chce znać, wrzucających co chwile focie z Energy 2000. 3. ludzie których uznałem za zbyt mało mi znanych by trzymac w znajomych.
No kuźwa, godności nie mają.

Jakiś koleś z zaawansowaną chorobą mózgu napierdala do mnie smsami w związku z aukcją której warunki mu nie odpowiadały i się na nie nie zgodził. Mimo to ciągle wypisuje swoje. Dodałem numer do spamu bo męczy dupe. Ja pierdole gdzie ci ludzie się ukrywają przed resztą świata?

Jakiś koleś z zaawansowaną chorobą mózgu napierdala do mnie smsami w związku z aukcją której warunki mu nie odpowiadały i się na nie nie zgodził. Mimo to ciągle wypisuje swoje. Dodałem numer do spamu bo męczy dupe. Ja pierdole gdzie ci ludzie się ukrywają przed resztą świata?
Nie rozumiem, brał udział w akcji i cos mu nie pasuje?

Nie rozumiem, brał udział w akcji i cos mu nie pasuje?
Chce coś kupić ode mnie. Mówię mu ile i jak na co sięnie zgadza i powiedział żę nie chce. Potem ciągle pisze że on weźmie ale tak jak jemu pasuje :p

Nie zdałem 4 raz prawka a byłem 53minuty na mieście ... No ale nie ma co się podawać :wink:
@michi972 Nie marudź ,ze nie zdałeś za 1 . Gadałem z chłopakiem który zdawał dzisiaj 16raz...

Back