Co mnie wku*wia

To mój 3000-sięczny post i będzie dotyczył kupy, ale co tam :D
Pumpernikiel jem od jakiś 2 miesięcy (screw you Mauricz :D ) i niestety nie zauważyłem poprawy w mojej pracy jelit.
Raz na trzy dni idę i tyle, coś chyba nie tak z moim organizmem.
Ja po pumperniklu i jogurcie z musli sram dalej niż widzę, ale każdy ma inny organizm.

Dzięki za deklaracje panowie, jestem wzruszony :) Ale jak wpadnę, czego nie wykluczam, to sam za siebie zapłacę, nie lubię być obżartuchem na krzywy ryj :D

Dzięki za deklaracje panowie, jestem wzruszony :) Ale jak wpadnę, czego nie wykluczam, to sam za siebie zapłacę, nie lubię być obżartuchem na krzywy ryj :D

Mordo, przyjmij z radością ofiarę, dobro wraca. Daj chłopakom możliwość uczynienia dobra, a ono do nich wróci. Będziesz dla nich powodem przyszłego błogosławieństwa, naprawdę. :) @Szady @Comber props

Już miałem , a drugie podejście kiedyś mam.Ehh ,kurwa nie dla mnie ten świat

Pozwól, że powiem ci coś, co już wiesz. Świat nie jest usłany promieniami słońca i tęczy. To bardzo podłe i okropne miejsce i nieważne jaki jesteś twardy, sprowadzi cię na kolana i będzie tam trzymać jeśli tylko na to pozwolisz. Ani ja, ani ty, ani nikt inny nie uderzy tak mocno jak życie.
W życiu nie jest ważne jak mocno uderzasz. Ważne jest ile ciosów jesteś w stanie przyjąć i dalej iść do przodu, ile możesz znieść i iść dalej do przodu. Tak się właśnie wygrywa.
Jeśli wiesz ile jesteś wart zdobądź to i walcz o to! Ale musisz być gotowy na porażki i przyjmować je a nie zwalać winę i mówić, że nie jesteś tu gdzie chcesz przez niego, ją czy kogoś tam. Tchórze tak robią a ty nim nie jesteś!
~Rocky Balboa

zapamiętaj sobie ten cytat

Pozwól, że powiem ci coś, co już wiesz. Świat nie jest usłany promieniami słońca i tęczy. To bardzo podłe i okropne miejsce i nieważne jaki jesteś twardy, sprowadzi cię na kolana i będzie tam trzymać jeśli tylko na to pozwolisz. Ani ja, ani ty, ani nikt inny nie uderzy tak mocno jak życie.
W życiu nie jest ważne jak mocno uderzasz. Ważne jest ile ciosów jesteś w stanie przyjąć i dalej iść do przodu, ile możesz znieść i iść dalej do przodu. Tak się właśnie wygrywa.
Jeśli wiesz ile jesteś wart zdobądź to i walcz o to! Ale musisz być gotowy na porażki i przyjmować je a nie zwalać winę i mówić, że nie jesteś tu gdzie chcesz przez niego, ją czy kogoś tam. Tchórze tak robią a ty nim nie jesteś!
~Rocky Balboa

zapamiętaj sobie ten cytat

Pamiętam azza dobrze

@michi972

Ehh, może jesteś trollem, ale ja zrobię swój coming out, chociaż to dla mnie powód dla wstydu. Ja zdałem jazdę za 7 razem. Widziałeś mój płacz na forum, że się powiesze z tego powodu i etc.? Też byłem przybity, ale kurwa, skończ biadolić i weź się do roboty. Za kurwa SIÓDMYM razem zdałem, dla mnie to było wstydliwe, jak nawet rodzina, znajomi przy każdej imprezie robili podśmiechujki, a że to były wakacje, to okazji do podśmiechujek było sporo, bo to była niekończąca się impreza tak naprawdę :)

@Mort

Liczą się też intencję, a pokazali, że im zalezy, więc Pan wynagrodzi to, że chcieli uczynić dobro. Nie musieli tego robić, skoro Pan i tak wie, że gdybym dał im okazję, to to uczynią. Ale jak przyjadę, to będę pił za swoje :beer:

@michi972

Ehh, może jesteś trollem, ale ja zrobię swój coming out, chociaż to dla mnie powód dla wstydu. Ja zdałem jazdę za 7 razem. Widziałeś mój płacz na forum, że się powiesze z tego powodu i etc.? Też byłem przybity, ale kurwa, skończ biadolić i weź się do roboty. Za kurwa SIÓDMYM razem zdałem, dla mnie to było wstydliwe, jak nawet rodzina, znajomi przy każdej imprezie robili podśmiechujki, a że to były wakacje, to okazji do podśmiechujek było sporo, bo to była niekończąca się impreza tak naprawdę :)

@Mort

Liczą się też intencję, a pokazali, że im zalezy, więc Pan wynagrodzi to, że chcieli uczynić dobro. Nie musieli tego robić, skoro Pan i tak wie, że gdybym dał im okazję, to to uczynią. Ale jak przyjadę, to będę pił za swoje :beer:

Czyli jak mam intencję dania dziesięciny, ale jej nie dam to i tak Pan mi wynagrodzi? Mordoryju. Dobrymi intencjami piekło wybrukowane. :)

PS. wkurza mnie, że mi zniknęło 400 g kury z lodówki i dziś jestem skazany na 3 posiłki złożone z: płatków owsianych, żurawiny, odżywki białkowej i oliwy z oliwek

Niee, to jest inna sytuacja. Przykładowo to bardziej wygląda w ten sposób, że wywrócił się ktoś, Ty podbiegłeś mu z pomocą, a się okazało, że nic jej nie jest, po czym ta osoba wstaje, dziękuje i idzie bez problemów. Jednak liczy się gest i chęć niesienia pomocy, bo w tej sytuacji, tej pomocy udzielić po prostu nie mogłeś :)

To jest troll Hubi, szkoda się rozpisywać:). To tak jakbyś mahonkowi chciał wytłumaczyć fizykę kwantową.

Nie wiem czy dobrze kontaktuje, ale @Szady chyba pisał, że michi miał tu już wczesniej konto i pisał z innego i ma na to dowód? Czy pomyliłem cos?

Back