Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Wpierdolił z kopytami, a u nas dzieci na stołówkach wyrzucają połowę obiadu. Powinny się uczyć szacunku do pokarmu.Mógł sobie kawałek na potem zostawić...![]()

@torpedo pieski szkalują!Na jeden dzień mieć takiego, pozjadał by wszystkie te psobodobne kundelki z osiedla, które tylko srają i drą mordę bo do niczego się nie nadają. Pewnie nadal by chodził głodny po takim posiłku no ale cóż
![]()
No takim zwyrolem to nawet ryba nie jest, żeby tak kundelki zarazChuj im w kakao i Halibuta na niedzielnym obiedzie![]()

Dokładnie, coraz głębsza ta miłość do psiakówNo takim zwyrolem to nawet ryba nie jest, żeby tak kundelki zaraz
![]()

Tymczasem w jednym z familoków podczas imprezy bdsm:No takim zwyrolem to nawet ryba nie jest, żeby tak kundelki zaraz
![]()
Obrzydliwy skurwiel, a do tego jeszcze jadowity
Z tym skurwielem to akurat jest problem, bo ma jad, normalnie jak wąż, więc go trza dystansowo rozpykać, ale szybka kurwa na krótkie dystanse. Najlepiej kuszą, wiadomo. No i polecam z drzewaJest jakieś zwierze które może go pokonać? Chyba tylko słoń i to w momencie jakby się na niego spierdolił z wysokości 100 metrów to może by połamał tego zwyrola, tak to nie przychodzi mi do głowy inna opcja.
Bo że @Drzewo by go najebał to wiem.

Przecież to aktorki. (Nie takie jak myślisz)

hehe no wiem przecież ale jakies to foto jest zbyt wymuskane no i 4ery, w dodatku wyjątkowo zdrowe^^ tak w jednym miejscu ze sobą cos mi tu pachnie AIPrzecież to aktorki. (Nie takie jak myślisz)![]()

3 mają wyjebany sagan
tak