Ciekawe rzeczy.

Untitled-1.jpg

Bosnia_ball.jpg

Nie wiedziałem, gdzie to dać.
Uwaga, bo materiał jest momentami dość drastyczny.
21 letnia dziewczyna zostaje zaatakowana przez dwa psy, które zrywają jej niemal całą twarz.

Co się dzieje później, polecam zerknąć.
Materiał mnie poruszył.

Jennifer (171 cm):confused: a Scarlett (160 cm) :confused: , Megan (163 cm) i Emma (164 cm)
gdzie Megan i Emma najbardziej podobne, a najstarsza z tego grona Scarlett (39 lat) najmniej... :boss:
:benny:
No własnie coś mi tutaj pachniało ściemą... Coraz bardziej trzeba uważać niedługo nie odróznisz fake profilu od real... Dobra będzie schiza jak na mieście nie odrózniszz^^

Jest jakieś zwierze które może go pokonać? Chyba tylko słoń i to w momencie jakby się na niego spierdolił z wysokości 100 metrów to może by połamał tego zwyrola, tak to nie przychodzi mi do głowy inna opcja.

Bo że @Drzewo by go najebał to wiem.
i-veronese-srebrny-sredniowieczny-rycerz.jpg

A w zbroi prawdziwy wojownik, wyszczuplony do tego zadania... :bye:
Screenshot_2023-10-02-18-54-20-095~2.jpg

:roberteyeblinking: :juanlaugh:

No własnie coś mi tutaj pachniało ściemą... Coraz bardziej trzeba uważać niedługo nie odróznisz fake profilu od real... Dobra będzie schiza jak na mieście nie odrózniszz^^

Viralowe foto 65 milionów wyświetleń i 100k polubień :confused: :boss:

Viralowe foto 65 milionów wyświetleń i 100k polubień :confused: :boss:
A to dopiero początek tej zjebanej podrózy...^^ Tak samo jak obecna plaga zdjęć bąbelkow, nowych love, słubów i miłości po ostatni dech na socialach tak zaraz nam sie wpierdoli na ryj plaga AI że nie odróznisz co jest prawdą a co nie.... :eddieconspiracy:

A to dopiero początek tej zjebanej podrózy...^^ Tak samo jak obecna plaga zdjęć bąbelkow, nowych love, słubów i miłości po ostatni dech na socialach tak zaraz nam sie wpierdoli na ryj plaga AI że nie odróznisz co jest prawdą a co nie.... :eddieconspiracy:
Na razie można jeszcze poznać jak ładna dziewczyna daje np. tylko swoje fotki (czyli może je przerabiać) na socjalach bez video, ale nie długo to będzie trudne do rozpoznania, teraz są nawet takie apki odmładzające... Tak jak Irański Hulk król Photoshop'a też robił kasę na IG do czasu... :confused: :boss:

Na razie można jeszcze poznać jak ładna dziewczyna daje np. tylko swoje fotki (czyli może je przerabiać) na socjalach bez video, ale nie długo to będzie trudne do rozpoznania, teraz są nawet takie apki odmładzające... Tak jak Irański Hulk król Photoshop'a też robił kasę na IG do czasu... :confused: :boss:
Dla nas to dla nas... Ale dla dzieciaków... coraz bardziej popierdolony i trudny do zrozumienia świat... :matt: Tak smo przeciętny nastolatek mysli że ten kto bardziej strżepi ryja w mediach, jest wulgarny, głośny i spompowany towarem to jest prawdziwy wzór wojownika/mężczyzny... tragedia i upadek...

Back