Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wpierdolił z kopytami, a u nas dzieci na stołówkach wyrzucają połowę obiadu. Powinny się uczyć szacunku do pokarmu.Mógł sobie kawałek na potem zostawić...
@torpedo pieski szkalują!Na jeden dzień mieć takiego, pozjadał by wszystkie te psobodobne kundelki z osiedla, które tylko srają i drą mordę bo do niczego się nie nadają. Pewnie nadal by chodził głodny po takim posiłku no ale cóż
No takim zwyrolem to nawet ryba nie jest, żeby tak kundelki zarazChuj im w kakao i Halibuta na niedzielnym obiedzie
Dokładnie, coraz głębsza ta miłość do psiakówNo takim zwyrolem to nawet ryba nie jest, żeby tak kundelki zaraz
Tymczasem w jednym z familoków podczas imprezy bdsm:No takim zwyrolem to nawet ryba nie jest, żeby tak kundelki zaraz
Obrzydliwy skurwiel, a do tego jeszcze jadowity
Z tym skurwielem to akurat jest problem, bo ma jad, normalnie jak wąż, więc go trza dystansowo rozpykać, ale szybka kurwa na krótkie dystanse. Najlepiej kuszą, wiadomo. No i polecam z drzewaJest jakieś zwierze które może go pokonać? Chyba tylko słoń i to w momencie jakby się na niego spierdolił z wysokości 100 metrów to może by połamał tego zwyrola, tak to nie przychodzi mi do głowy inna opcja.
Bo że @Drzewo by go najebał to wiem.
Przecież to aktorki. (Nie takie jak myślisz)
hehe no wiem przecież ale jakies to foto jest zbyt wymuskane no i 4ery, w dodatku wyjątkowo zdrowe^^ tak w jednym miejscu ze sobą cos mi tu pachnie AIPrzecież to aktorki. (Nie takie jak myślisz)
3 mają wyjebany sagan
tak