Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nr 1 w srebrze na świecie, nr 8 w miedzi. Ciekawy wywiad
Może wolałbyś pomieszkać w Bangladeszu?Taa, z tego co mówią media to jesteśmy pierwsi w prawie wszystkim począwszy od wydobywania srebra po najmniejsze bezrobocie tylko szkoda że nie widać tego w jakości życia mieszkańców.
Wenezuela też ma ropę...Taa, z tego co mówią media to jesteśmy pierwsi w prawie wszystkim począwszy od wydobywania srebra po najmniejsze bezrobocie tylko szkoda że nie widać tego w jakości życia mieszkańców.

Oczywiście że zawsze może być gorzej ale to marne pocieszenie. Polska to biała Afryka.Może wolałbyś pomieszkać w Bangladeszu?
Pamiętasz Polskę za komuny albo tuż po jej upadku?Oczywiście że zawsze może być gorzej ale to marne pocieszenie. Polska to biała Afryka.
Nie pamiętam bo dzieciakiem jeszcze wtedy byłem. Nic to jednak nie zmienia. Polska to trudny kraj do życia, szczególnie dla młodych 20-30latków. Zdaje sobie sprawę że na taki stan rzeczy wpływa mnóstwo mechanizmów ale bycie patriotą graniczy z głupotą.Pamiętasz Polskę za komuny albo tuż po jej upadku?
Dziś to raj dla dwudziestolatków w porównaniu z tym jak to wyglądało 20-30 lat temuNie pamiętam bo dzieciakiem jeszcze wtedy byłem. Nic to jednak nie zmienia. Polska to trudny kraj do życia, szczególnie dla młodych 20-30latków. Zdaje sobie sprawę że na taki stan rzeczy wpływa mnóstwo mechanizmów ale bycie patriotą graniczy z głupotą.
Nie ma co się cofać wstecz. Trzeba się skupić na tym co jest teraz a teraz panuje w Polsce lipa.Dziś to raj dla dwudziestolatków w porównaniu z tym jak to wyglądało 20-30 lat temu
Lipa bo? Bo nie jest jak w Norwegii, Szwajcarii czy u szkopa?Nie ma co się cofać wstecz. Trzeba się skupić na tym co jest teraz a teraz panuje w Polsce lipa.
Lipa m.in dlatego że, żeby stworzyć sobie w miarę godne warunki do życia trzeba lecieć na kredycie co jest równoznaczne z byciem niewolnikiem banków.Lipa bo? Bo nie jest jak w Norwegii, Szwajcarii czy u szkopa?
W których państwach nie trzeba?Lipa m.in dlatego że, żeby stworzyć sobie w miarę godne warunki do życia trzeba lecieć na kredycie co jest równoznaczne z byciem niewolnikiem banków.
Nie mam pojęcia.W których państwach nie trzeba?
Są państwa, w których jest większy dobrobyt, ale wbrew Twoim wyobrażeniom dzisiejsza Polska to nie tragedia. Co nie znaczy, że to raj na ziemi. Niestety, ogólna polityka pogarsza ostatnio sytuację życiową Polaków.Nie mam pojęcia.

Trochę nie zrozumiałeś mojego przekazu. Chodziło o to że w mediach nawijają o tym jak to wysoko Polska jest we wszelakich rankingach, wydobycie srebra, miedzi itp. (do tego posta się odnosiłem) a tak naprawdę nie ma to większego znaczenia dla przeciętnego Polaka ponieważ nie przekłada się to w żaden sposób na jakość życia czy szeroko pojęty dobrobyt szarego Kowalskiego. Jakość życia w Polsce myślę że należy do najniższych w UE.Są państwa, w których jest większy dobrobyt, ale wbrew Twoim wyobrażeniom dzisiejsza Polska to nie tragedia. Co nie znaczy, że to raj na ziemi. Niestety, ogólna polityka pogarsza ostatnio sytuację życiową Polaków.
Trzeba wierzyć, że Grzegorz Braun nas uratuje![]()
Zaczynaliśmy z bardzo niskiego pułapu. Szwajcarzy jeszcze 200 lat temu byli nędznymi pasterzami. Irlandia 100 lat temu to też była skrajna biedota. Im więcej takich wysokich pozycji w rankingach, tym więcej będzie skapywać zwykłym obywatelomTrochę nie zrozumiałeś mojego przekazu. Chodziło o to że w mediach nawijają o tym jak to wysoko Polska jest we wszelakich rankingach, wydobycie srebra, miedzi itp. (do tego posta się odnosiłem) a tak naprawdę nie ma to większego znaczenia dla przeciętnego Polaka ponieważ nie przekłada się to w żaden sposób na jakość życia czy szeroko pojęty dobrobyt szarego Kowalskiego. Jakość życia w Polsce myślę że należy do najniższych w UE.
A co do Konfederacji to zapewne kolejny krzak szarych eminencji którzy mają w posiadaniu Polską politykę.
bycie patriotą graniczy z głupotą.

Nowe hantelki do Pudziana piwnicy...

Ale to Twoje dełu tiko jest nie eko i musisz rowerem dla dobra planety popierdalać

Ja tam VW jeżdzę ale ok. no rowerem mogę ale nie przewioze nim drewna/mebli/4 osóbAle to Twoje dełu tiko jest nie eko i musisz rowerem dla dobra planety popierdalać
![]()

Mniej, hologramy już istnieją, więc to kwestia kilku lat.
Jak myślicie w przeciągu ilu lat pojawia się telefony albo urządzenia do rozmowy które będą wyświetlać hologram osoby niczym w gwiezdnych wojnach? 10 lat?