JigoroKano
KSW Featherweight
Co nie oznacza że jak jesteś wiecznym uczniem to jestes mistrzem! ;)Prawdziwy mistrz jest wiecznym uczniem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co nie oznacza że jak jesteś wiecznym uczniem to jestes mistrzem! ;)Prawdziwy mistrz jest wiecznym uczniem
Zgadzam się z Tobą. Perspektywa mistrzostwa może budzić pychę, potrzeba dużo pokory żeby móc być "mistrzem". To słowo, ta etykieta zdaje się nie mieć znaczenia dla takiej osoby, która jest po prostu sobą. Tak mi się wydaje. Masz jakieś przemyślenia na ten temat?Co nie oznacza że jak jesteś wiecznym uczniem to jestes mistrzem
Tak, podejrzewam, że masz rację że osoba która jest bardzo dobra w tym co robi nawet nie jest szczególnie zainteresowana tym mianem czy byciem tak nazywaną/nazywanym ale to z pewnościa przychodzi tylko po dokonaniach na danym polu bądź zrozumieniu danego pola na najwyzszym poziomie...Zgadzam się z Tobą. Perspektywa mistrzostwa może budzić pychę, potrzeba dużo pokory żeby móc być "mistrzem". To słowo, ta etykieta zdaje się nie mieć znaczenia dla takiej osoby, która jest po prostu sobą. Tak mi się wydaje. Masz jakieś przemyślenia na ten temat?
Też mi się tak wydaje, że to wypływa z głębokiej autentyczności, bo w innym wypadku byłoby to łatwe do rozmontowania. Trzeba faktycznie w tym wszystkim być obecnym, uważnym. Tego z pewnością nie brakowało mistrzowi Judo. Bardzo ciekawa wrzute dałeś, dzięki bykuTak, podejrzewam, że masz rację że osoba która jest bardzo dobra w tym co robi nawet nie jest szczególnie zainteresowana tym mianem czy byciem tak nazywaną/nazywanym ale to z pewnościa przychodzi tylko po dokonaniach na danym polu bądź zrozumieniu danego pola na najwyzszym poziomie...
Singh również został uznany za winnego i skazany na dożywocie z grzywną w wysokości 10 tys. rupii (około 507 zł

no niby tak ale dozywocie za wspoludzial, a ona kara smierci za czyn IMO sprawiedliwieNie wiem ile tam musi tyrać na tą grzywnę ale na nasze to śmiesznie w chuj wygląda, dożywocie i 507zl grzywny
![]()
Pytanie: jak trzeba być wykolejoną żeby zachukać męża przy dzieciaku w łóżku? resocjalizacja? IMO nie ma powrotu z takiej ścieżki - ludzki śmieć niestety ...
Ale pierdolą, rękę dam sobie uciąć że tam nikt nie miał kija bejsbolowego, tylko jakieś pałki samoróbki. Ludzie na każdy kij mówią kij bejsbolowy.Wcześniej wywiązała się tam bójka kilkunastu osób z użyciem kijów bejsbolowych