Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ile?Mordo, co tam masz za biznes? Mogę pożyczyć na 0%, ale za to jakiś udział w spółce albo zysku. Co ty na to?
I jeszcze pewnie jakieś altyHossa na krypto?
Albo kupuje Pakola i wypierdala busy z rynkuKupuje busy i wypierdala Pakola z rynku
Kredyty w banku zależą od Twojej zdolności, więc sam musisz sprawdzić. W kwesti pożyczania od kolegów z forum za udział to nie wiem.Ej Kurwie... Pytałem poważnie
Tak tak... Tylko który z tych śmiesznych banków jest najrozsądniejszym wyboremKredyty w banku zależą od Twojej zdolności, więc sam musisz sprawdzić. W kwesti pożyczania od kolegów z forum za udział to nie wiem.
Możesz ewentualnie jak krzak budować zdolność garnkami czy tam innym sprzętem agd.
Nie wiem, ale pewnie zależy od kwoty i Twoich zdolności, kwestia czy masz konto, jakie wpływy itp.Tak tak... Tylko który z tych śmiesznych banków jest najrozsądniejszym wyborem
Ty, ale Ty na poważnie chcesz pożyczać "jak największą" ilość pieniędzy i ładować to w krypto?
Nieee...Ty, ale Ty na poważnie chcesz pożyczać "jak największą" ilość pieniędzy i ładować to w krypto?
Tak tak... Tylko który z tych śmiesznych banków jest najrozsądniejszym wyborem
Zakładając, że robiłeś rok w dojczu i teraz nie pracujesz ciężko Ci będzie o jakikolwiek kredyt.Nie wiem, ale pewnie zależy od kwoty i Twoich zdolności, kwestia czy masz konto, jakie wpływy itp.
czemu tak? a jak dochody by wplywaly na polskie konto?Zakładając, że robiłeś rok w dojczu i teraz nie pracujesz ciężko Ci będzie o jakikolwiek kredyt.
Pracujac za granicą to w polandzie dostać można co najwyżej browar na kreche w osiedlowym sklepie. takie jest prawo, według nich nie masz dochodów wtedy, co jest absurdalne trochę lecz znam przypadki ludzi co robili niezly hajs za granicą a tu nawet nie mogli budować historii kredytowej na tosterach bo nikt rat im nie dał.czemu tak? a jak dochody by wplywaly na polskie konto?
A to jebać ich...Pracujac za granicą to w polandzie dostać można co najwyżej browar na kreche w osiedlowym sklepie.
Nie masz polskiej umowy o prace, najlepiej na czas nieokreślony z wysokimi dochodami lub nieruchomość na siebie to co najwyzej mozesz odwiedzić bociana ze 180% RRSO
Mam jakieś dziwne przeczucie, że na dobre Ci to wyjdzieA to jebać ich...
Dlatego jebać kredyty, caaaaash bejbi, cash !A to jebać ich...
Nie ma to znaczenia, bo w ZUSie nie figurujesz jako płatnik masz wpisane okrągłe 0.czemu tak? a jak dochody by wplywaly na polskie konto?
@HubiSSJ3 nadal siedzisz w bankowosci i kredytach?
Potrzebuje możliwie najwyższego zastrzyku gotówki. Zacznę spłacać za dwa miesiące.
Pracujac za granicą to w polandzie dostać można co najwyżej browar na kreche w osiedlowym sklepie. takie jest prawo, według nich nie masz dochodów wtedy, co jest absurdalne trochę lecz znam przypadki ludzi co robili niezly hajs za granicą a tu nawet nie mogli budować historii kredytowej na tosterach bo nikt rat im nie dał.
Nie masz polskiej umowy o prace, najlepiej na czas nieokreślony z wysokimi dochodami lub nieruchomość na siebie to co najwyzej mozesz odwiedzić bociana ze 180% RRSO
Nie ma to znaczenia, bo w ZUSie nie figurujesz jako płatnik masz wpisane okrągłe 0.
Bank patrzy jak jesteś "ozusowany", ja zarabiając po 3k euro według pani z banku bylem gołodupcem bez dochodu.
Ja to właśnie przechodziłem jak załatwiałem sprawy z chatą. Pojebane.
Ile mogę pozyczyc….czy ile chce w zamian?Ile?
Czyli wystarczy mieć drugie konto w pl banku i przelewać jurki co miesiąc z zagranicy?Tak jak pisałem wyżej, ale może nie dopisałem: wpływ musi być na polski rachunek, jak wpływa kasa na euro to choćbyś kosił hajs jak europarlamentarzyści to nic nie dostaniesz.
A to Ci powiem że choooja. W przypadku hipoteki musiałem mieć dochód w PL, zdolność i wypis z ZUS za cały rok mimo konta PL+EU.Tak jak pisałem wyżej, ale może nie dopisałem: wpływ musi być na polski rachunek, jak wpływa kasa na euro to choćbyś kosił hajs jak europarlamentarzyści to nic nie dostaniesz.
I to i toIle mogę pozyczyc….czy ile chce w zamian?
Tyle ile potrzeba i 51% udziałów albo 30% wypracowanych zysków.I to i to
Komuś tu pejsy urosły i to długie...Tyle potrzeba i 51% udziałów albo 30% wypracowanych zysków.
Mordo, nie przedłużajmy. Wysyłaj skan dowodu, nr rachunku. Robię umowę, wysyłam przelew i jedziemy z tym.
Komuś tu pejsy urosły i to długie...
Przypomniała mi się scena z Ucho Prezesa kiedy Kaczyński pyta Rydzyka "to ile chcesz?", a ten odpowiada z takim błyskiem w oku "a ile maaasz?"Ile mogę pozyczyc….czy ile chce w zamian?
A to Ci powiem że choooja. W przypadku hipoteki musiałem mieć dochód w PL, zdolność i wypis z ZUS za cały rok mimo konta PL+EU.
Ale to hipoteka to też inaczej. Co się nawkurwiałem to chuj im do dupy.
Czyli wystarczy mieć drugie konto w pl banku i przelewać jurki co miesiąc z zagranicy?
Akurat na revoluta były wypłatyNo hipoteka to inna para kaloszy, tutaj nie ma znaczenia nawet czy posiadasz konto w danym banku na dobrą sprawę jak masz dochody. Tzn. na plus może mieć marginalne znaczenie, a na minus zdecydowanie jak masz słaby scoring behawioralny.
Na rachunek w PLN. I nie zawsze to zadziała ale często tak. Szczególnie jak w tytule sobie wpiszesz wynagrodzenie ;) Tylko Revoluta jak coś to rozpozna system.
I nie każdy bank ma takie oferty z tego co wiem, bo KNF się mocno do nich czepia.