By żyło się lepiej: kariera/studia/przekręty;)

Kredyty w banku zależą od Twojej zdolności, więc sam musisz sprawdzić. W kwesti pożyczania od kolegów z forum za udział to nie wiem.
Możesz ewentualnie jak krzak budować zdolność garnkami czy tam innym sprzętem agd.
Tak tak... Tylko który z tych śmiesznych banków jest najrozsądniejszym wyborem :awesome:

Ty, ale Ty na poważnie chcesz pożyczać "jak największą" ilość pieniędzy i ładować to w krypto?

ygwtq.jpg

czemu tak? a jak dochody by wplywaly na polskie konto?
Pracujac za granicą to w polandzie dostać można co najwyżej browar na kreche w osiedlowym sklepie. :beczka: takie jest prawo, według nich nie masz dochodów wtedy, co jest absurdalne trochę lecz znam przypadki ludzi co robili niezly hajs za granicą a tu nawet nie mogli budować historii kredytowej na tosterach bo nikt rat im nie dał.

Nie masz polskiej umowy o prace, najlepiej na czas nieokreślony z wysokimi dochodami lub nieruchomość na siebie to co najwyzej mozesz odwiedzić bociana ze 180% RRSO

Pracujac za granicą to w polandzie dostać można co najwyżej browar na kreche w osiedlowym sklepie. :beczka:

Nie masz polskiej umowy o prace, najlepiej na czas nieokreślony z wysokimi dochodami lub nieruchomość na siebie to co najwyzej mozesz odwiedzić bociana ze 180% RRSO
A to jebać ich...
hehhehe-gif.69067

@HubiSSJ3 nadal siedzisz w bankowosci i kredytach?

Tak.
Potrzebuje możliwie najwyższego zastrzyku gotówki. Zacznę spłacać za dwa miesiące.

A masz jakąkolwiek umowę o pracę, albo jakiś dochód z umowy etc.? To wtedy pomyślimy.

Bo bez tego to Ci zostaną providenty, vivusy i inne patusy a potem branie pożcyzek na spłatę providentów :lol:

Pracujac za granicą to w polandzie dostać można co najwyżej browar na kreche w osiedlowym sklepie. :beczka: takie jest prawo, według nich nie masz dochodów wtedy, co jest absurdalne trochę lecz znam przypadki ludzi co robili niezly hajs za granicą a tu nawet nie mogli budować historii kredytowej na tosterach bo nikt rat im nie dał.

Trochę tak jest, ale nie do końca, są takie rzeczy jak oferty pre-approval, czyli na podstawie wpływów na rachunek i historii współpracy z bankiem bez dokumentowania przychodów.. Jak wpływają regularnie sumy to może się wytworzyć nawet bez umowy o pracę, ale to zależy od banku.

Ale jak nie masz w Millennium konta to bez umowy/działalności Ci nie pomogę.

Nie ma to znaczenia, bo w ZUSie nie figurujesz jako płatnik masz wpisane okrągłe 0.

Bank patrzy jak jesteś "ozusowany", ja zarabiając po 3k euro według pani z banku bylem gołodupcem bez dochodu.

Ja to właśnie przechodziłem jak załatwiałem sprawy z chatą. Pojebane.

Tak jak pisałem wyżej, ale może nie dopisałem: wpływ musi być na polski rachunek, jak wpływa kasa na euro to choćbyś kosił hajs jak europarlamentarzyści to nic nie dostaniesz.

Last edited:
Tak jak pisałem wyżej, ale może nie dopisałem: wpływ musi być na polski rachunek, jak wpływa kasa na euro to choćbyś kosił hajs jak europarlamentarzyści to nic nie dostaniesz.
Czyli wystarczy mieć drugie konto w pl banku i przelewać jurki co miesiąc z zagranicy?

A to Ci powiem że choooja. W przypadku hipoteki musiałem mieć dochód w PL, zdolność i wypis z ZUS za cały rok mimo konta PL+EU.

Ale to hipoteka to też inaczej. Co się nawkurwiałem to chuj im do dupy.

Tyle potrzeba i 51% udziałów albo 30% wypracowanych zysków.

Mordo, nie przedłużajmy. Wysyłaj skan dowodu, nr rachunku. Robię umowę, wysyłam przelew i jedziemy z tym.
Komuś tu pejsy urosły i to długie... :beczka:

A to Ci powiem że choooja. W przypadku hipoteki musiałem mieć dochód w PL, zdolność i wypis z ZUS za cały rok mimo konta PL+EU.

Ale to hipoteka to też inaczej. Co się nawkurwiałem to chuj im do dupy.

No hipoteka to inna para kaloszy, tutaj nie ma znaczenia nawet czy posiadasz konto w danym banku na dobrą sprawę jak masz dochody. Tzn. na plus może mieć marginalne znaczenie, a na minus zdecydowanie jak masz słaby scoring behawioralny.
Czyli wystarczy mieć drugie konto w pl banku i przelewać jurki co miesiąc z zagranicy?

Na rachunek w PLN. I nie zawsze to zadziała ale często tak. Szczególnie jak w tytule sobie wpiszesz wynagrodzenie ;) Tylko Revoluta jak coś to rozpozna system.

I nie każdy bank ma takie oferty z tego co wiem, bo KNF się mocno do nich czepia.

No hipoteka to inna para kaloszy, tutaj nie ma znaczenia nawet czy posiadasz konto w danym banku na dobrą sprawę jak masz dochody. Tzn. na plus może mieć marginalne znaczenie, a na minus zdecydowanie jak masz słaby scoring behawioralny.

Na rachunek w PLN. I nie zawsze to zadziała ale często tak. Szczególnie jak w tytule sobie wpiszesz wynagrodzenie ;) Tylko Revoluta jak coś to rozpozna system.

I nie każdy bank ma takie oferty z tego co wiem, bo KNF się mocno do nich czepia.
Akurat na revoluta były wypłaty :awesome:

Back