dziubek_1991
Maximum FC Middleweight
To bierz w RevolucieAkurat na revoluta były wypłaty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To bierz w RevolucieAkurat na revoluta były wypłaty
Brales?To bierz w Revolucie
Nie, ale ze względów zawodowych przeszedłem przez całe wnioskowanie. Wtedy to było tak, że podajesz dochód i wydatki logujesz się kontomatikiem na konto (nie wiem jak to jest jak wpływy masz do nich) sprawdzają BIK i KBIG i dostajesz oferte. U mnie nie byly potrzebne żadne dokumenty nie podawałem nawet źródła dochodu, ale to wuciągają pewnie z openbankingu.Brales?
Dużo dali?Nie, ale ze względów zawodowych przeszedłem przez całe wnioskowanie. Wtedy to było tak, że podajesz dochód i wydatki logujesz się kontomatikiem na konto (nie wiem jak to jest jak wpływy masz do nich) sprawdzają BIK i KBIG i dostajesz oferte. U mnie nie byly potrzebne żadne dokumenty nie podawałem nawet źródła dochodu, ale to wuciągają pewnie z openbankingu.
bo kociej mordki dostanieszDużo dali?
Zapytać mogębo kociej mordki dostaniesz
juz ma, nie widzisz w avatarze?!bo kociej mordki dostaniesz
Nie sprawdzałem w innych bankach w tym samym czasie, ale porównując wtedy z jakimś kalkulatorami dla gotówkowych to dużoDużo dali?
Nie pytam oczywiście o konkretna sumę, ale czy historii, powiedzmy, rocznej ‚wpłat’ dostałeś 1-10k zł czy po 3 miechach ‚wpłat’ dostałeś kilka naście tys zł?Nie sprawdzałem w innych bankach w tym samym czasie, ale porównując wtedy z jakimś kalkulatorami dla gotówkowych to dużo
Wpływy z umowy mam kilkuletnie i oferta była na kilkadziesiąt koła, gdzie mam też inne zobowiązania widoczne w BIKNie pytam oczywiście o konkretna sumę, ale czy historii, powiedzmy, rocznej ‚wpłat’ dostałeś 1-10k zł czy po 3 miechach ‚wpłat’ dostałeś kilka naście tys zł?
To dotyczy wszelkich technicznych aspektów. A jeszcze wpaja się ludziom, że praca fizyczna to dno i julka gardzi robolem.Nie wiem, do którego tematu to wrzucić.
To jest 100% prawda, widzę to na własne oczy od dobrych kilku lat i nie ma sposobu na zatrzymanie tego.
Efekt będzie tragiczny, jeszcze wspomnicie moje słowa.
Dokładnie. Będziemy wszyscy klepać kody na starość więc luzik, bez stresu.To dotyczy wszelkich technicznych aspektów. A jeszcze wpaja się ludziom, że praca fizyczna to dno i julka gardzi robolem.
Nawet ja nie ogarnę, będzie wszystko szło do momentu aż się spierdoli i wtedy będzie katastrofa, a wbrew temu co Bastek opowiada, nie pracuję przy zakładaniu gumek tylko przy strategicznej dziedzinie... takiej co daje mi wiedzę, np. o tym, że wiatraki i to całe OZE to kupa gówna i bajki dla dzieci...
Dokładnie. Będziemy wszyscy klepać kody na starość więc luzik, bez stresu.
No ja u mnie w pracy widzę to, że ostatniego mohikanina, który w zeszłym roku przeszedł na emeryturę, trzeba było ponownie zatrudnić na jego warunkach żeby, przez jakiś jeszcze czas, wszystko ustawić i zrobić (dokończyć), ale później to już tylko siłą rozpędu pójdzie.
Nawet ja nie ogarnę, będzie wszystko szło do momentu aż się spierdoli i wtedy będzie katastrofa, a wbrew temu co Bastek opowiada, nie pracuję przy zakładaniu gumek tylko przy strategicznej dziedzinie... takiej co daje mi wiedzę, np. o tym, że wiatraki i to całe OZE to kupa gówna i bajki dla dzieci...
SkromnieNawet ja nie ogarnę
Skromnie
A wtedy Andrzej mu mówi: Bolek, może ty byś przeskoczył ten płot…
anżej by mu nogę podłożył żeby kabel sobie gupi ryj o bramę rozjebałA wtedy Andrzej mu mówi: Bolek, może ty byś przeskoczył ten płot…
Resztę historii już znamy
order z buraka
Elity dowiedziały się o jego manipulacjach rynkami finansowymi i nie mogli ryzykować, że ta wiedza wypłynie... Musiał odejśćDrzewo zamknęli w izolatce nikt nie jest bezpieczny w internecie.
I dobrze niech wprowadzaja. Będzie wszystko w jednym miejscu.Oho chyba Xtb zbliża się do wprowadzenia do swojej oferty kont IKE i IKZE, bo mBank nagle wycofał się po dwóch latach z chujowej opłaty depozytowej na IKE i IKZE, a na zwykłym koncie maklerskim zwiększył pułap pobierania tej opłaty z 10k do 1 mln zł.
I za wycieki danych i nie informowanie klientów...A i jebac mbank maczetami za faworyzowanie upadlinców