Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czerwone, wytrawne? Bo tylko takie pijam, a widze, że mój przedział cenowy :DPolecam Vinho Verde z Biedry za 12,99 zł, jest takie jakie powinno być, jak ktoś lubi można napierać;)
No nie:) Klasyczne portugalskie białe, rześkie, cytrusowe, lekkie, z delikatnymi bąbelkami. Idealne na late, zajebiste do owoców morza, warto spróbować;)Czerwone, wytrawne? Bo tylko takie pijam, a widze, że mój przedział cenowy :D
Btw. od 20któregoś marca mają być w lidlu jakies belgijskie piwa.
Vinho Verde to wino zielone, z niecalkiem dojrzalych winogron, szczypiace w jezyk i rzeskie. Polecam mimo ze win ogolnie nie lubie.Czerwone, wytrawne? Bo tylko takie pijam, a widze, że mój przedział cenowy :D
Btw. od 20któregoś marca mają być w lidlu jakies belgijskie piwa.
Pił ktoś Bojana Kokosowego? :D Mniam!
Pyszotka. Ciekaw jestem czy wypiłbym dwa
potwierdzam, ten single hop jest bardzo dobryNie mam czasu się rozpisywać, ale napiszę tylko: Piwo poniżej urwało mi jaja z dupą i kręgosłupem, najlepsze piwo kraftowe jakie piłem do tej pory. No miód.
![]()
To spróbuj:), bo ja wiele rzeczy słyszałem, a nie wszystkie prawdziwe:)A ja słyszałem, że słabe.
Załatw mi takie. Muszę się napić. Nazwa nie jest bez znaczenia, haha :DNie mam czasu się rozpisywać, ale napiszę tylko: Piwo poniżej urwało mi jaja z dupą i kręgosłupem, najlepsze piwo kraftowe jakie piłem do tej pory. No miód.
![]()
Spoko, muszę zlokalizować większą ilość tego cudu.:)Załatw mi takie. Muszę się napić. Nazwa nie jest bez znaczenia, haha :D
Nie mam pojęcia, ale polecam tego Koźlaka Miłosław za 4,39zł za 0,5l.Kojarzycie w Żabkach takie sezonowe piwa jak Marcowe, Świętojańskie? Pojawiły się już? Pamiętam , że 2 lata temu na zdjęciach w Oświęcimiu kupiłem i cała ekipa się na nie rzuciła gdy zasmakowała.
Kojarzycie w Żabkach takie sezonowe piwa jak Marcowe, Świętojańskie? Pojawiły się już? Pamiętam , że 2 lata temu na zdjęciach w Oświęcimiu kupiłem i cała ekipa się na nie rzuciła gdy zasmakowała.

Marcowe to nie tylko żabki, poszukaj w sklepach z lepszymi piwami. Zrobiłeś mi smaka a mam tylko wino![]()
Nie mieszaj halibuta z sokiem!
Piłem również (dostępny w większości Żabek) i pomimo, że to tripel, to dla mnie jednak za bardzo był wyczuwalny alkohol. Nuta gumy balonowej jak najbardziej ok, chociaż uważam, że mogła być nieco większa.Piłem takiego trypla ostatnio, dosyć ciekawe aromaty, trochę dla mnie przysłodkie się wydawało, ale pozytywnie w sumie i pewnie jeszcze powtórzę taka małą bombkę.
![]()
Sympatyczna etykieta bardzo.