Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
antysystemowiec? Skąd te wnioski?To jaki z ciebie antysystemowiec?
Bynajmniejto te browary.
jutro kupuję Lwówki Ciechany i chleję a we wtorek na zwolnienie.Bynajmniej
antysystemowiec? Skąd te wnioski?
mów mi tak.No bo troll to nie szara masa tylko ktos specjalny. Jak idol
Dodaje do listy, dzięki!![]()
Właśnie degustuję to piwo i jest rewelacyjne. Nie szczędzili tutaj chmielu (110 IBU), bardzo wysoki ekstrakt (24) i spory alkohol (9,8%). Robi robotę!
W tej serii to chyba jakaś tendencja bo książęce pszeniczne też koło pszenicy nie stało #chujaniepszeniczneSorry, to nie kasztelan, a książęce było.
Pilsner Urquell to chyba najgorsze piwo jakie piłem. Pewnie jakbym kupił Rysy albo Karpackie to bym lepiej na tym wyszedł.
Nie jest, Chmielowe jest. Całkiem smaczne.1) Pilsner Urquell jest chujowe.
Musiałeś mieć jakąś kaprawą partię, często wracam do Pilsnera bo ma fajną szlachetną goryczkę i mi po prostu smakuje.Absolutnie. O ile jeszcze pierwsza połowa piwa wchodzi jakoś, to od połowy jest ochydne. Wypiłem jednego Urquella, a dzisiaj rano jeszcze mam ohydny posmak w ustach, taki o smaku tego piwa.
Niestety lipa, piwo rozchodzi się jak ciepłe bułeczki i nawet w specjalistycznych sklepach go nie ma. Nie wiem kiedy będzie następna warka ważona, ale teraz nie ma szans na spotkanie go w KRK.Pilsner jest świetny. @Orest kup mi na sobotę Dr Brew :D
To ogarnij jakieś ciekawe dla mnie specjalisto. Ma być goryczka, jasne, chmielowe.Niestety lipa, piwo rozchodzi się jak ciepłe bułeczki i nawet w specjalistycznych sklepach go nie ma. Nie wiem kiedy będzie następna warka ważona, ale teraz nie ma szans na spotkanie go w KRK.
Coś spróbuje doktorze brwio.:)To ogarnij jakieś ciekawe dla mnie specjalisto. Ma być goryczka, jasne, chmielowe.