Starvin' Marvin
Shark Fights Middleweight
O a tego nie znałem, trzeba będzie się przyjrzećTeaTime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O a tego nie znałem, trzeba będzie się przyjrzećTeaTime
@cRe @Alkoneser
Dobra polećcie jakiś lokal z browarami co warzy piwo umiejscowiony na rynku badz blisko niego, bede mial gosci na nastepny weekend i chcialbym sie wybrac do ktoregoś.
we Wroclawiu rzecz jasna :D
@cRe @Alkoneser
Dobra polećcie jakiś lokal z browarami co warzy piwo umiejscowiony na rynku badz blisko niego, bede mial gosci na nastepny weekend i chcialbym sie wybrac do ktoregoś.
we Wroclawiu rzecz jasna :D
Browar Złoty Pies
Rynek 41, 51-116 Wrocław
Spiż. Minibrowar i restauracja
Rynek Ratusz 2, 50-106 Wrocław
Restauracja Piwnica Świdnicka Wrocław
Rynek Ratusz 1A, 50-106 Wrocław
Nie byłem w "Piwnicy Świdnickiej" nigdy, więc się nie wypowiem. Jakbym miał wybierać miedzy "Spiżem" a "Psem" to pewnie wybrałbym "Spiż".
Tylko zrób rezerwację bo jak pójdziesz tam w weekend z ekipą to możesz się odbić bo wszystko zajęte.dziekuje bardzo za polecenie :)
Tylko zrób rezerwację bo jak pójdziesz tam w weekend z ekipą to możesz się odbić bo wszystko zajęte.
chłopie to nie Sanok, tak we wszystkich lokalach jest zazwyczaj pełne obłożenie w weekendmowisz o wszystkich 3-ech ktore podal alkoneser?
Browar Złoty Pies
Rynek 41, 51-116 Wrocław
Nie byłem w "Piwnicy Świdnickiej" nigdy, więc się nie wypowiem. Jakbym miał wybierać miedzy "Spiżem" a "Psem" to pewnie wybrałbym "Spiż".
Browar Złoty Pies
Rynek 41, 51-116 Wrocław
Możeie mam już gdzie składować browarów.
To pij a nie składujSuper Oferta Piw w Puszce 12 za 6 w Lidlu | Pepper.pl
www.pepper.pl
Szach-mat. Nie mam już gdzie składować browarów.
Zalutowane.Super Oferta Piw w Puszce 12 za 6 w Lidlu | Pepper.pl
www.pepper.pl
Szach-mat. Nie mam już gdzie składować browarów.
Nazwa | Miasto | Województwo | Adres |
Hotel Trzy Korony | Puławy | Lubelskie | 6 Sierpnia 43B, 24-100 Puławy |
C.K. Browar | Kraków | Małopolskie | Podwale 7, 31-118 Kraków |
Stara Zajezdnia Kraków by DeSilva | Kraków | Małopolskie | Św. Wawrzyńca 12, 31-060 Kraków |
Browar Tumski | Płock | Mazowieckie | Stary Rynek 13, 09-400 Płock |
Bierhalle | Warszawa | Mazowieckie | Jana Pawła II 82, 00-175 Warszawa |
Browar Otwarte Bramy | Pruszków | Mazowieckie | Obrońców Pokoju 8, 05-800 Pruszków |
Browar Warszawski | Warszawa | Mazowieckie | Haberbuscha i Schielego 2, 00-864 Warszawa |
Browar Warmia | Olsztyn | Warmińsko-mazurskie | Feliksa Nowowiejskiego 15, 10-162 Olsztyn |
Brovaria | Poznań | Wielkopolskie | Stary Rynek 73/74, 61-772 Poznań |
Browar WARKOT | Łódź | Łódzkie | prez. Gabriela Narutowicza 7/9, 90-117 Łódź |
Browar Księży Młyn | Łódź | Łódzkie | ks. bp. Wincentego Tymienieckiego 22/24, 90-349 Łódź |
Browar Restauracyjny - Sami Swoi | Głowno | Łódzkie | plac Wolności 11/13, 95-015 Głowno |
Pompa Sieradzki Browar Restauracyjny | Sieradz | Łódzkie | Rynek 17, 98-200 Sieradz |
Browar nr. 13
Sami Swoi
plac Wolności 11/13, 95-015 Głowno
Chyba największe zaskoczenie do tej pory. Niskie oceny w Google, ale przechodzę przez próg i myślę sobie "jestem w domu". Wystrój knajpy dosłownie jakby wyciągnięty żywcem z moich wspomnień kolonijnych późnych lat 90'. Takie widoki trafiają prosto w serduszko. Knajpa ma ogródek z widokiem na zalew, a i na samym zalewie sporo atrakcji.
Piwo naprawdę bardzo dobre - szczególnie Pale Ale. Niestety browar nie ma nic brandowanego, więc do kolekcji nie trafi żaden gadżet.
View attachment 106516 View attachment 106517
Browar nr. 14
Cukier Bistro Mini Browar / Browar Pompa
Rynek 17, 98-200 Sieradz
Ponowne zaskoczenie. W ofercie 4 piwa, z czego jedno cydrowe, które w ogóle mnie nie interesowało. Najlepiej wypada piwo Aparatka (Pale Ale), potem Jaśnie Pan (Pilsner). Z Rudym Jankiem, który jest chlubą browaru mam ogromny problem, gdyż teoretycznie jest to Red Lager, ale w smaku to bardziej przypomina Litovel Cerny Citron. Nie wiem - może im się skończyło .
Warto było przyjechać dla samego jedzenia - mistrzostwo.
Brak brandowanego szkła- kupiłem torbę z logo .
View attachment 106518 View attachment 106519
Browary odwiedzone do tej pory w spoilerze:
Nazwa Miasto Województwo Adres Hotel Trzy Korony Puławy Lubelskie 6 Sierpnia 43B, 24-100 Puławy C.K. Browar Kraków Małopolskie Podwale 7, 31-118 Kraków Stara Zajezdnia Kraków by DeSilva Kraków Małopolskie Św. Wawrzyńca 12, 31-060 Kraków Browar Tumski Płock Mazowieckie Stary Rynek 13, 09-400 Płock Bierhalle Warszawa Mazowieckie Jana Pawła II 82, 00-175 Warszawa Browar Otwarte Bramy Pruszków Mazowieckie Obrońców Pokoju 8, 05-800 Pruszków Browar Warszawski Warszawa Mazowieckie Haberbuscha i Schielego 2, 00-864 Warszawa Browar Warmia Olsztyn Warmińsko-mazurskie Feliksa Nowowiejskiego 15, 10-162 Olsztyn Brovaria Poznań Wielkopolskie Stary Rynek 73/74, 61-772 Poznań Browar WARKOT Łódź Łódzkie prez. Gabriela Narutowicza 7/9, 90-117 Łódź Browar Księży Młyn Łódź Łódzkie ks. bp. Wincentego Tymienieckiego 22/24, 90-349 Łódź Browar Restauracyjny - Sami Swoi Głowno Łódzkie plac Wolności 11/13, 95-015 Głowno Pompa Sieradzki Browar Restauracyjny Sieradz Łódzkie Rynek 17, 98-200 Sieradz
Jakie kubki smakowe mordo jak ty walisz barmańską na zmianę z tanią łychąZrob tournee po wroclawskich warzelniach, yo mnie interesuje najbardziej hyhy
Ja bylem w tym Spiżu i z 3 piw (pszeniczne, ciemne i marcowe) to marcowe bylo najlepsze, kubki smakowe oszalaly pijac go ;))
Zrob tournee po wroclawskich warzelniach, yo mnie interesuje najbardziej hyhy
Ja bylem w tym Spiżu i z 3 piw (pszeniczne, ciemne i marcowe) to marcowe bylo najlepsze, kubki smakowe oszalaly pijac go ;))
@Alkoneser nie wiem czy coś Cię zainteresuje ale wrzucam.
https://browarszreniawa.pl/ tu dodatkowo do zwiedzenia muzeum rolnictwa.
https://www.cukrowniaznin.pl/kuchnia/browar-stacja-filtracja ciekawie zrobiony hotel ze starej cukrowni
https://browarsady.pl/?page_id=697 nie wiem czy tu jest jakaś knajpa
https://www.za-miastem.pl/warzenie-kontraktowe.html tu też nie wiem czy mają jakiś bar ale jest opcja uwarzenia sobie piwa
Spoko, daj tylko znać kiedy zamierzasz odwiedzić rodzinny Sanok .
Sanok również ma taką nadzieję