Masu
UFC Light Heavyweight
Mi nie smakuje.Panowie proszę smakoszy o radę. U mnie w Tesco jest jakaś promocja 1,5l whiskey grants za 79,90 opłaca się czy promocja dlatego że gówno i nikt nie chce pić czy dar z nieba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mi nie smakuje.Panowie proszę smakoszy o radę. U mnie w Tesco jest jakaś promocja 1,5l whiskey grants za 79,90 opłaca się czy promocja dlatego że gówno i nikt nie chce pić czy dar z nieba.
Sorki ale nie dzisiaj.Kraków, ktoś dziś chleje?
Jest bardzo fajny, ale do picia z kieliszka. Inaczej sobie nie wyobrażam.Widzieliście może w którymś z polskich sklepów Jack Daniels Fire? Pod koniec zeszłego roku do dostania u nas online za 200 Teraz już lepiej bo 125-150, ale mimo wszystko przesada. W czeskim Tesco w zeszłym roku dorwałem po 80.
Podczas szukania wpadłem na http://allegro.pl/jack-daniel-s-krowki-250g-prezent-sklep-scrummy-i6573850371.html
Ktoś próbował?
Biorę wszystkie!View attachment 4689 9,45 w biedrze
Miczi poleca i pisze tam Prestige!
Faktycznie, wcześniej moją uwagę przykuł napis "1 litr".Miczi poleca i pisze tam Prestige!
Litr prestiżu, można najebać sie z klasaFaktycznie, wcześniej moją uwagę przykuł napis "1 litr".
Półsłodkie? Pewnie przez słomkie będzie pite?View attachment 4689 9,45 w biedrze
Jeśli słomka, to tylko ptysiowa.słomkie
I ze spritem.Półsłodkie? Pewnie przez słomkie będzie pite?
W końcu Zaduszki nadchodzą #wooooowgrasłówI ze spritem.
Ja to słodkiego nie piję, jak w tym kierunku maks półsłodkie, a że o Kadarce słyszałem+1l+cenaPółsłodkie? Pewnie przez słomkie będzie pite?
A o Zofii słyszałeś?Ja to słodkiego nie piję, jak w tym kierunku maks półsłodkie, a że o Kadarce słyszałem+1l+cena
Nie, a co do winka to zajebiste !A o Zofii słyszałeś?
Zajebiste na raz z gwinta elegancko wchodziView attachment 4689 9,45 w biedrze
Najlepiej wziąć sobie 5-10 przepisów i porównać proporcje. Wystrzelić się w środek widełek a potem jak już będzie gotowa to będziesz wiedział co ewentualnie zmodyfikować pod swój smak. Ja tak robiłem z nalewkami z wielu owoców i wychodzimy smaczniutkie.Eksperymentowal ktoś z pomaranczowkami , grejprutowkami ? trzymać się proporcji jak przy wyrabianiu cytrynowki czy jakieś zdecydowane modyfikacje trzeba wprowadzić; mniej/więcej miodu czy ilość wody itd? @MysticBęben Ty chyba masz doświadczenie w robieniu różnych nalewek alkoholowych.Może coś doradzisz, jak nie Ty to kto może pomóc ?
Jako ze robilem juz kilka (nascie) nalewek i przepisy glownie bralem z neta to jedno co moge doradzic to - dodawaj mniej cukru niz jest w przepisie. Tak jak ktos wspomnial wyzej, wez kilka przepisow na to co cie interesuje i porownaj.Eksperymentowal ktoś z pomaranczowkami , grejprutowkami ? trzymać się proporcji jak przy wyrabianiu cytrynowki czy jakieś zdecydowane modyfikacje trzeba wprowadzić; mniej/więcej miodu czy ilość wody itd? @MysticBęben Ty chyba masz doświadczenie w robieniu różnych nalewek alkoholowych.Może coś doradzisz, jak nie Ty to kto może pomóc ?
Krejzolu ty.Wlatuje 0,7
Nie no na 2.Dobrze, że nie Żubrówka.Krejzolu ty.
Dobrze, ze nie woda brzozowa.Nie no na 2.Dobrze, że nie Żubrówka.
To jeszcze gorzej :DNie no na 2
Mi niestety smakuje jak zimny grzaniecHelołinowo Dyniamit wpada od Pinty, standardowo, jak 90% ich asortymentu mi po prostu podchodzi. Jak na ibu30 to całkiem wyczuwalna goryczka i sporo owocowej nuty, dynie też czuć w sam raz.