Boks

bedzie co ogladac w weekend + z piatku na sobote bkfc w albuquerque
600x200
View attachment 122094
w piatek jest jeszcze jakas gowno gala z suleckim w kazachstanie

Inoue-Cardenas w Vegas 4 maja

Przy okazji gość z PBC wyjaśnił Davisa i potwierdził że jego obóz nigdy nie wysłał Shakurowi oferty chociaż Tank pierdolił że zrobili to parę razy i Shakur się peniał

Jak obejrzycie walkę to weźcie powiedzcie jak stawialiście. Ja 7-5 dla Roacha ale to tak na szybko. Wlacze sobie walkę później z powtórki.

O co chodziło z tym KD? Chlop sobie uklęknął podczas walki i nie było liczenia? Proszę Was.... Davis złamany.

Zdecydowanie najsłabszy występ Gervonty jaki widziałem. Chłop zawsze jechał wyłącznie na dynamice, sile ciosu i precyzji ( niby to dużo ale jak dla mnie za mało na elitarnego fightera). Dziś zabrakło precyzji i w sumie była kupa, co jakiś czas wystrzał fajnym dynamicznym ciosem ale nic poza tym.

115:113 Roach.

Gervonta coś mamrotał w wywiadzie że już mu się nie chce, trochę to widać. Szkoda że odechciewa mu się zanim stoczył jakieś poważne walki - Jedna z Santa Cruzem i druga z Garcia przez całą karierę to trochę mało.

Wyrównana walka ale ten KD Davisa to jest skandal. Dostał ciosy i padł na kolano. Liczenie jak nic powinno być.

Moim zdaniem rewanżu nie będzie chciał Davis zrobić.
Powinien przegrać przez ten kd taka jest prawda. Jeśli nie weźmie tego rewanżu to ogromna plama na rekordzie. Moim zdaniem zlekceważył tego chlopaka co mu się już zdarzało. Na pewno dał najsłabszą walkę w karierze

Back