Wyboksować znaczy być znacznie lepszy ja tu tego nie widziałem. Każdy ma swoją optykę.liczac przyklekniecie? wyboksowal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wyboksować znaczy być znacznie lepszy ja tu tego nie widziałem. Każdy ma swoją optykę.liczac przyklekniecie? wyboksowal.
Punktując runda po rundzie wyszedł mi remis.. widzę tu też bez problemu 115-113 w każdą stronę.Wyboksować znaczy być znacznie lepszy ja tu tego nie widziałem. Każdy ma swoją optykę.
Też wyszło mi podobnie. Co do kolana Oczywiście gorszego gówna chyba nie widziałemPunktując runda po rundzie wyszedł mi remis.. widzę tu też bez problemu 115-113 w każdą stronę.
Ale to kolano...przepisy są jasne.
Nie warkoczyk, tylko one są smarowane podczas robienia jakimś balsamem/odżywką/szamponem/lakierem (czy tam chuj wie czym) i to razem z potem spływało my do oczu i piekłoChłop tłumaczył się że mu warkoczyk wpadł do okaserio

No głupi murzynNie warkoczyk, tylko one są smarowane podczas robienia jakimś balsamem/odżywką/szamponem/lakierem (czy tam chuj wie czym) i to razem z potem spływało my do oczu i piekło![]()
szkoda że sędzia zbaraniał jak z resztą cała reszta i nie ogarnął tego KD.Nie wiem. Pas WBC jest zielony, charakterystyczny, jakby to nazwać - inny niż pozostałe tych najważniejszych federacji, co przekładało się też w jej funkcjonowaniu.
Tak z ciekawości, to ktoś wie co to za pas?
Gdyby młody Murański nie kopnął w kalendarz to by pewnie bohatersko sklepał jakiegoś typa, a Julka by powiedziała coś o niewykorzystanym potencjaleNie wiem czy juz bylo...
„Lombard. Życie pod zastaw”. Odcinek z Julią Szeremetą 4 marca o 19.00!

From our perspective, Willis’ decision was not unreasonable or unjustifiable. He ruled in real-time that Davis had not been struck by a punch before going down, and therefore, no knockdown should be recorded.
ok jestem za, ale co potem?Trylogia z Arturem
Jeszcze zobaczysz rewanz z Cynamonemok jestem za, ale co potem?
potem moze pójdzie wyżej.plus w czwartek na tvp sport od 8 dobra gala u japoncowpare ciekawych waleczek sie znajdzie, pierwsza gala w srode
View attachment 123129
zmienili na 10, jakieś pojebane dni wybierają, jak nie poniedziałek to czwartek…plus w czwartek na tvp sport od 8 dobra gala u japoncow
![]()
Boks, gala w Tokio (walka wieczoru: Kenshiro Teraji – Seigo Yuri Akui) [ZAPIS]
Gala boksu w Tokio. W walce wieczoru Kenshiro Teraji (24-1, 15 KO) i Seigo Yuri Akui (21-2-1, 11 KO) zmierzyli się o pasy WBC i WBA w kategorii muszej.sport.tvp.pl
Też jestem zdania, że Bivola już Benavidez nie przeskoczy ale samą walkę bym obejrzał sto razy bardziej niż trylogię z Beterbiewem.Jeszcze zobaczysz rewanz z Cynamonempotem moze pójdzie wyżej.
Nie wiem dlaczego unikaja benavideza, ja uważam ze pykacz by go wytyś tysiał na spokojnie bez większego zagrożenia.