Boks

Willis świetny sędzia ale widać że to kolano też go zaskoczyło i nie wiedział co robić

Ale Tank powinien być za to liczony

Chłop tłumaczył się że mu warkoczyk wpadł do oka :mamed: serio
Nie warkoczyk, tylko one są smarowane podczas robienia jakimś balsamem/odżywką/szamponem/lakierem (czy tam chuj wie czym) i to razem z potem spływało my do oczu i piekło :jarolaugh:

Nie warkoczyk, tylko one są smarowane podczas robienia jakimś balsamem/odżywką/szamponem/lakierem (czy tam chuj wie czym) i to razem z potem spływało my do oczu i piekło :jarolaugh:
No głupi murzyn :siara: szkoda że sędzia zbaraniał jak z resztą cała reszta i nie ogarnął tego KD.

obraz_2025-03-03_153120399.png

I wymówka Gervonty w pizdu

Nie wiem. Pas WBC jest zielony, charakterystyczny, jakby to nazwać - inny niż pozostałe tych najważniejszych federacji, co przekładało się też w jej funkcjonowaniu.

Czytałem, że Usyk niby przekazał oryginał, ale też, że ma wszystkie w domu.
A tu nagle Żełeński wyskakuje z jakąś inną wersją.

Komisja wydała werdykt w sprawie przyklęknięcia Tanka.........i kurwa cyrk na kółkach

From our perspective, Willis’ decision was not unreasonable or unjustifiable. He ruled in real-time that Davis had not been struck by a punch before going down, and therefore, no knockdown should be recorded.

Tylko że Willis wysłał Roacha do narożnika i zaczął liczyć aż nagle zmienił zdanie, czyli nokdaun był naliczony. Kurewskie zachowanie że 'ważniejszy' zawodnik może sobie zrobić przerwę bez problemu

Jeszcze zobaczysz rewanz z Cynamonem :beczka: potem moze pójdzie wyżej.

Nie wiem dlaczego unikaja benavideza, ja uważam ze pykacz by go wytyś tysiał na spokojnie bez większego zagrożenia.
Też jestem zdania, że Bivola już Benavidez nie przeskoczy ale samą walkę bym obejrzał sto razy bardziej niż trylogię z Beterbiewem.

Back