Boks

pare ciekawych waleczek sie znajdzie, pierwsza gala w srode
1741945832845.png
chujowo, ze nałoży sie na gale queensberry ale trzeba luknąć co z tego bedzie

Marcin Najman to jeden z moich ulubionych projektów. Do dziś nie mogę pojąć, czy ten czlowiek tak wspaniale gra, czy faktycznie jest upośledzony. Ilość zainteresowania jakie wzbudza w myśl "nieważne co mówią, ważne że mówią", natomiast pokazuje, że cokolwiek robi, robi to wybitnie (czyt. wybitnie gra, lub jest wybitnie upośledzony).

Kto faworytem?

Stało się, polsko-polska walka z tytułem mistrzowskim w stawce. A wszystko nietypowo, w niedzielę, 25 maja na ringu w Kaliszu.

Naprzeciw siebie staną Adam Balski (20-2, 12 KO) - pięściarz z Kalisza, oraz Krzysztof "Diablo" Włodarczyk (65-4-1, 44 KO), były dwukrotny mistrz świata kategorii cruiser. W stawce będzie pas WBC wagi bridger (101,6 kg) w wersji tymczasowej!

Kto faworytem?

Stało się, polsko-polska walka z tytułem mistrzowskim w stawce. A wszystko nietypowo, w niedzielę, 25 maja na ringu w Kaliszu.

Naprzeciw siebie staną Adam Balski (20-2, 12 KO) - pięściarz z Kalisza, oraz Krzysztof "Diablo" Włodarczyk (65-4-1, 44 KO), były dwukrotny mistrz świata kategorii cruiser. W stawce będzie pas WBC wagi bridger (101,6 kg) w wersji tymczasowej!
Oooooo kurwa pas w najmocniej obsadzonej wadze na swiecie. Bridżer

Kto faworytem?

Diablo jak się przygotuje fizycznie to na punkty to wygra lekkim chujem !!! Swoją drogą Wasyl to jest prze chuj!!!

Kto faworytem?

Balski to wygra lecz ta wygrana nic nie będzie znaczyć tak samo jak i ten pas i ta kategoria wagowa.

Desperatem trzeba być by startowac w 'bridżer'.

Back