Roshi
Roshi
Dziękuję, dokładnie o to mi chodziło...Taki do highlightów
Ale przecież najpierw musiałem się nasłuchać...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję, dokładnie o to mi chodziło...Taki do highlightów

w piatek jest jeszcze jakas gowno gala z suleckim w kazachstanie
Cynamona.W pażdzierniku podobno Bivol - Beterbiew 3.
Kogo byście zobaczyli z Benavidezem?
Benavidez już zapowiadał, że nie ma szans na zejście do limitu, a Canelo w półciężkiej zawalczy pewnie tylko z Bivolem plus ma już walkę na maj i wrzesień.Cynamona.
WBC już ogłosili że Bivol musi najpierw zawalczyć z BenavidezemW pażdzierniku podobno Bivol - Beterbiew 3.
Kogo byście zobaczyli z Benavidezem?

. 2 razy posłał go na deski w 1 rundzie, później w 5 rundzie i 10 runda TKO. Kursy przed walką jakby bumisko walczyło z jakimś killerem. Elegancja - brawo!!!Striczu
Chyba z Temu.I to był ten niby Kazachski dominator?
Reklamację bym zgłosiłChyba z Temu.
Czy wyboksował ? Nie sądzę, walczył z lepszymi bokserami i go nie wyboksowali. Rewanż nam odpowie na wszystkie pytaniaRoach wyboksowal Gervonte. Proste.![]()
Powinien przegrać przez ten kd taka jest prawda. Jeśli nie weźmie tego rewanżu to ogromna plama na rekordzie. Moim zdaniem zlekceważył tego chlopaka co mu się już zdarzało. Na pewno dał najsłabszą walkę w karierzeWyrównana walka ale ten KD Davisa to jest skandal. Dostał ciosy i padł na kolano. Liczenie jak nic powinno być.
Moim zdaniem rewanżu nie będzie chciał Davis zrobić.
liczac przyklekniecie? wyboksowal.Czy wyboksował ? Nie sądzę, walczył z lepszymi bokserami i go nie wyboksowali. Rewanż nam odpowie na wszystkie pytania