Boks

Zrzut ekranu 2025-02-11 180804.jpg

"niepokonani" :mamedwhat: ?

Laura Grzyb rezygnuje kompletnie z boksu i przechodzi do KSW wg Miszkina. Ciekawe czy Julka Szeremeta do 25 wiosen wytrzyma w boksie.

Crawford zawalczy jakas walkę przed ta wrześniową z Canelo? Kurde no czuje, że ta walka to nie będą zadne fajerwerki i zwyczajnie w świecie Saul zbije go na kwasnie jabłko. Jeszcze jak Vergil dość wyraźnie wygra z Madrimovem (tu akurat stawiam na mocny, wyrównany pojedynek) to tylko utwierdzi mnie w przekonaniu, że to już tylko skok na kasę ta walka. Co by nie mówić i jak się ciągnie końcówka kariery Saula to jest to jednak pięściarz wybitny.

Crawford zawalczy jakas walkę przed ta wrześniową z Canelo? Kurde no czuje, że ta walka to nie będą zadne fajerwerki i zwyczajnie w świecie Saul zbije go na kwasnie jabłko. Jeszcze jak Vergil dość wyraźnie wygra z Madrimovem (tu akurat stawiam na mocny, wyrównany pojedynek) to tylko utwierdzi mnie w przekonaniu, że to już tylko skok na kasę ta walka. Co by nie mówić i jak się ciągnie końcówka kariery Saula to jest to jednak pięściarz wybitny.
Zapominasz że Bud to również wybitny pięściarz...
On potrzebuje wyzwań coś jak Bivol...
Kiedy nie uważa tego za wyzwanie robi tyle ile musi, a kiedy tak wznosi się na wyżyny.
Ja nie skreślam.

Boks > MMA
Nie zapraszam do dyskusji.

Pod kątem zarobków tak, ale pod kątem rozpoznawalnośći szczególnie gdy niedługo odejdzie Fury i Usyk to można napisać, że Mma górą. Napiszę Ci szczerze jako niedzielny fan boksu jakby dziś z planszy zniknął Chisora,Alvarez,Fury,Usyk,Wilder i Joshua to w ogóle nie znam dziś z twarzy żadnego boksera.

Boks > MMA
Nie zapraszam do dyskusji.
Pod jakim kątem właśnie? Biznesowym? Bo przed przyjściem Turkiego częstotliwość interesujących gal była znikoma. Nie wiem czy spamiętałbym kilka z ostatnich dwóch dekad, podczas których oglądałem więcej niż 2-3 walki i były to pewnie tylko eventy Floyda i Pac-mana.
Był wręcz moment, że fanów boksu stricte, przez patologie, na którą ten sport cierpiał latami, opanowała jakaś dziwna fanaberia, gdzie wiele dyskusji odbywało się na zasadzie przypuszczeń, czy w ogóle do samej walki dojdzie i jeśli nie to dlaczego, jakby rzeczywiście było się czym podniecać w tej materii.
No chyba, że mowa o tej hipotetyczności właśnie. No to boks faktycznie nie miał sobie równych i to przez długi czas.

Masternak udzielił wywiadu, gdzie powiedział, że stawia na równi Usyka z Alim. Powiedział, że w walce prime Ali vs Usyk postawiłby na Ukraińca.

Odkleiło go.

Warto zarywać noc na tą galę?

Screenshot_2025-02-15-02-37-13-710_com.android.chrome.jpg

Leci na TVP Sport.

Średnio mi się chce oglądać boks z ukraincami, ale z drugiej strony to przestawi mnie w tryb UFC na jutro.

Eh.
Mogłem zgasić tv a nie skakać po kanałach.

Ten Zayas to jebany oszust, bije po jajach niczym Gołota, nawet z bańki mu się zdążyło tam kurwa uderzyć, a ręce rozkłada jakby skurwiel był niewinny. No i 3 jaja jak pisze ten komentarz a sędzia wali w chuja, śmiech na sali.
Pierwszy i ostatni raz zarywam noc na takie gówno.
Top rank kurwa, tfu.

Back