Roshi
Roshi
Kolo nie lubi pizzy i frytkow, co to za mistrz hw..
Może po prostu zdrowo się odżywia, nie każdy musi wpierdalac byle gówno jak ty pod norą...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kolo nie lubi pizzy i frytkow, co to za mistrz hw..
SportoweFakty.wp.PL![]()
Tam padną wielkie grzmoty. Poznaliśmy szczegóły nocy wagi ciężkiej
Waga ciężka przechodzi złoty okres. Promotorzy coraz odważniej konfigurują zestawienia i dzięki temu fani boksu mogą oglądać niesamowite pojedynki. Właśnie takie zapowiadają się 5 kwietnia w Manchesterze podczas gali "Heavy Impact".sportowefakty.wp.pl
View attachment 121016
"niepokonani"?
Crawford zawalczy jakas walkę przed ta wrześniową z Canelo?
Zapominasz że Bud to również wybitny pięściarz...Crawford zawalczy jakas walkę przed ta wrześniową z Canelo? Kurde no czuje, że ta walka to nie będą zadne fajerwerki i zwyczajnie w świecie Saul zbije go na kwasnie jabłko. Jeszcze jak Vergil dość wyraźnie wygra z Madrimovem (tu akurat stawiam na mocny, wyrównany pojedynek) to tylko utwierdzi mnie w przekonaniu, że to już tylko skok na kasę ta walka. Co by nie mówić i jak się ciągnie końcówka kariery Saula to jest to jednak pięściarz wybitny.
Boks > MMA
Nie zapraszam do dyskusji.
Pod jakim kątem właśnie? Biznesowym? Bo przed przyjściem Turkiego częstotliwość interesujących gal była znikoma. Nie wiem czy spamiętałbym kilka z ostatnich dwóch dekad, podczas których oglądałem więcej niż 2-3 walki i były to pewnie tylko eventy Floyda i Pac-mana.Boks > MMA
Nie zapraszam do dyskusji.
murzyn sie sprul ze dostal banany od banderowca