Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zyśk (18-1) powalczy w RPA... ciekawe czy go zwałują jak Mastera czy nie będzie potrzeby.bieda w przyszly weekend
w sobote na canal+ sport2 gala boxxer
View attachment 76161
w sobote na tvp sport jakas gowno gala z rpa
View attachment 76162
Święte słowa.„Media społecznościowe sprawiły, że wielu ludzi poczuło się pewnie i bezpiecznie za monitorem swoich komputerów. Nie szanują innych ludzi, obrażają ich i nie dostają za to pięścią w twarz.”
![]()
Zwłaszcza na cohones, tylu polskich zawodników chciałoby obić mordy cohonesiakom, a mogą jedynie płakać że nie czytają forum, a my dalej jedziemyŚwięte słowa.
Czy ja wiem czy chcieliby bić słabszych…Zwłaszcza na cohones, tylu polskich zawodników chciałoby obić mordy cohonesiakom, a mogą jedynie płakać że nie czytają forum, a my dalej jedziemy![]()
Założę się, że tak.Czy ja wiem czy chcieliby bić słabszych…![]()
Większość sceny Freak prawdopodobnie tak. Zakładam jednak, że profesjonaliści mają mocniejszą psychikę i większe zasoby oleju w głowie. Przynajmniej w większości.Założę się, że tak.
Z zawodowców to chyba tylko Różal (ale to w sumie freak i bezmózg) i Wrzosek kiedyś obić hejtera próbowaliWiększość sceny Freak prawdopodobnie tak. Zakładam jednak, że profesjonaliści mają mocniejszą psychikę i większe zasoby oleju w głowie. Przynajmniej w większości.
Z zawodowców to chyba tylko Różal (ale to w sumie freak i bezmózg) i Wrzosek kiedyś obić hejtera próbowali
No właśnie dalej ją maNo dzikus tez juz nie pierwszej młodości. Jego bomba opiera się na budowie i dynamice niedlugo moze zacząć ją tracić
Bomba w lapie znika jako ostatnia takze o to bym sie nie martwil.No dzikus tez juz nie pierwszej młodości. Jego bomba opiera się na budowie i dynamice niedlugo moze zacząć ją tracić
Ale u Wildera to nie to samo co u Foremana.Bomba w lapie znika jako ostatnia takze o to bym sie nie martwil.
Zgadza się bo u Wildera jest to dzięki dynamice, a Big George to miał ciężką rękę plus później masę...Ale u Wildera to nie to samo co u Foremana.
Gdzie Wilder w NFL z tymi nóżkami. Tam by go połamali przy pierwszym kontakcie. Jedyna pozycja to quarterback ale tam też czasem jakiś 130kg szybki koń wlatuje i to jest jak spotkanie z samochodem. Tym bardziej jaka sam zauważyłeś jest wolny na nogach. W koszykówkę też by nic nie osiągnął, widziałem jak gra i jest beznadziejny.Niesamowity genetyczny freak. Surowa technika, wolny na nogach a zaszedł tak daleko. Gdyby nie kontuzja, która otworzyła drzwi do kariery w boksie to dziś pewnie byłby w NFL. To typ człowieka, który dzięki swojemu wrodzonemu atletyzmowi byłby dobry w wielu dyscyplinach sportu.
Raczej w koszykówce którą trenował bo na tych patykach to w NFL bym raczej nie widział... choć w szkole średniej grał też w futbol amerykański, na pozycji skrzydłowego (Wide receiver) ale na NFL to by nie miał tej zwrotności jak niżsi zawodnicy.Niesamowity genetyczny freak. Surowa technika, wolny na nogach a zaszedł tak daleko. Gdyby nie kontuzja, która otworzyła drzwi do kariery w boksie to dziś pewnie byłby w NFL. To typ człowieka, który dzięki swojemu wrodzonemu atletyzmowi byłby dobry w wielu dyscyplinach sportu.
No myslałem że dobry w kosza A jak zobaczyłem jak gra to stwierdzam że ja bym go ograłGdzie Wilder w NFL z tymi nóżkami. Tam by go połamali przy pierwszym kontakcie. Jedyna pozycja to quarterback ale tam też czasem jakiś 130kg szybki koń wlatuje i to jest jak spotkanie z samochodem. Tym bardziej jaka sam zauważyłeś jest wolny na nogach. W koszykówkę też by nic nie osiągnął, widziałem jak gra i jest beznadziejny.
Czyli boks to najlepsze co mogło mu się trafić, dzięki warunkom plus bomba w rękachNo myslałem że dobry w kosza A jak zobaczyłem jak gra to stwierdzam że ja bym go ograł![]()