Cassius42
Vale Tudo Championship
Bo do Usyka to by musiał zrobić jednak dobrą wagę a nie +120 kg...Przecież kurwa siano już było wyjaśnione, że Fury bierze 70% i się i tak zesrał.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bo do Usyka to by musiał zrobić jednak dobrą wagę a nie +120 kg...Przecież kurwa siano już było wyjaśnione, że Fury bierze 70% i się i tak zesrał.
To nie polityka, to realne gówno które odczuwają ludzie. Brak poczucia bezpieczeństwa na własnych ulicach przez wschodnich niewdzięcznych brudasów.
Pewnie na Dualingo się uczyAle Usyk poprawił angielski, jeszcze 2 lata temu słowa nie potrafił powiedzieć i nie rozumiał nic co do niego mówią.
co to ma oznaczać? że baseniarz ma to samo zdanie?
Ja tam go nie wyśmiewam, doceniam, że nie umiał i włożyl jakiś wysiłek żeby sie poprawić.Pewnie na Dualingo się uczy
View attachment 76130
Zabarykaduj się dobrze, bo podobno ukraińskie bojówki już nie tylko biją Polaków na ulicach ale teraz chodzą po domach w nocy i napierdalająco to ma oznaczać? że baseniarz ma to samo zdanie?
Moze zle powiedzialem.z Lomą to na odwrót, bo się rogrzewa w późniejszych rundach
Też nie wyśmiewam, sam korzystam z DualingoJa tam go nie wyśmiewam, doceniam, że nie umiał i włożyl jakiś wysiłek żeby sie poprawić.
Mnie Usyk jako człowiek ani grzeje ani ziębi, za to pięściarzem jest wyśmienitym. Fury też kozak, jakby miał normalnie na strychu to by wyczyścił bezdyskusyjnie obecną HW, a tak mamy jakiś smutny serial z jego jazdami zamiast oglądać wielkie walki.Też nie wyśmiewam, sam korzystam z Dualingonie przepadam za Usykiem, szanuje jako sportowca ale jestem za popierdolonym Furym
co do Ukraińców w Polsce to niestety ale większość sytuacji irytujących nasze społeczeństwo wywołują nasi rządzący a nie Ukraińcy niestety.
dalej nie rozumie jak Polaki w fabrykach ,tylko glową kiwają jeee jeeee jeeeAle Usyk poprawił angielski, jeszcze 2 lata temu słowa nie potrafił powiedzieć i nie rozumiał nic co do niego mówią.
do czasu zawsze jest uśmiechZabarykaduj się dobrze, bo podobno ukraińskie bojówki już nie tylko biją Polaków na ulicach ale teraz chodzą po domach w nocy i napierdalają![]()
Tylko z jakimi rywalami... Qawi, Tillman, Parkey, Ocasio, De Leon były to początki wagi cruiser...Evander by go zgasil. 15 rund z quawim totalnej wojny. Usyk by tego nie przetrwal
Po czym wnosisz? Holy tez zunifikowal 4 pasy w cw.
Wg znanych mi przepisów i tak było zawsze, nie wolno bić w pas/materiał, faulem jest wszystko co nie wchodzi w gołe ciało. Dlatego tak wielu zawodników podciąga spodenki po pachy, jak np. Fury.Byki oglądam z odtworzenia ale ten cios co znokdałnował Ustka nie wyglądał na nielegalny. Oszukali czy nie? Leję po 50ml i zapraszam ekspertów do wydania opinii.
Tego przeciwnika dla Prince'a Juniora to chyba Wasilewski sam ogarniał osobiście w szkole specjalnej.
No i Fiedor Czerkaszyn - prawdziwy kocur i nadzieja polskiego boksu. Czy on nie jest przypadkiem od Borasa i mu pięknie Wasyl wykoleił prospekta już na starcie.
Huj wie własśnie. Ciężko stwierdzić z tym ciosem. Mi się wydawało, ze poszedł na brzuch. Szkoda, ze powtorek nie pokazano z różnych ujęć jak mial Usyk przerwę. To by wiele wyjaśniło.Byki oglądam z odtworzenia ale ten cios co znokdałnował Ustka nie wyglądał na nielegalny. Oszukali czy nie? Leję po 50ml i zapraszam ekspertów do wydania opinii.
Tego przeciwnika dla Prince'a Juniora to chyba Wasilewski sam ogarniał osobiście w szkole specjalnej.
No i Fiedor Czerkaszyn - prawdziwy kocur i nadzieja polskiego boksu. Czy on nie jest przypadkiem od Borasa i mu pięknie Wasyl wykoleił prospekta już na starcie.
Wasilewski niestety sam wykoleił swój wagonik. Czerkaszyn jest z jego stajni.No i Fiedor Czerkaszyn - prawdziwy kocur i nadzieja polskiego boksu. Czy on nie jest przypadkiem od Borasa i mu pięknie Wasyl wykoleił prospekta już na starcie.
Huj wie własśnie. Ciężko stwierdzić z tym ciosem. Mi się wydawało, ze poszedł na brzuch. Szkoda, ze powtorek nie pokazano z różnych ujęć jak mial Usyk przerwę. To by wiele wyjaśniło.
View attachment 76131
Rywala dla młodego Hameda to wziął ze czeskiej szkoły.. A co do tego ciosu DD mi wyglądało na minimalnie poniżej pasa... a cios szedł od dołu, czyli mogło trafić w podbrzusze ale nie w same jaja...Byki oglądam z odtworzenia ale ten cios co znokdałnował Ustka nie wyglądał na nielegalny. Oszukali czy nie? Leję po 50ml i zapraszam ekspertów do wydania opinii.
Jak na moje to jest normalnie legalne uderzenie.
Jak na moje to jest normalnie legalne uderzenie.
Ale to, że sędziowie się mylą to nie jest nic nowego w boksie. Już od dawna twierdzę, że w takich przypadkach powinien być VAR. Wg przepisów to był faul.mimo wszystko trochę za nisko ten cios, chociaż z drugiej strony jak sobie przypomnę walkę Ward Kovalev 2 to tam ciosy w podobne miejsce uznano za legalne i było TKO na Kovalevie
![]()
Bo było chyba decydujące że Ward miał to wygrać a nie Rusek...mimo wszystko trochę za nisko ten cios, chociaż z drugiej strony jak sobie przypomnę walkę Ward Kovalev 2 to tam ciosy w podobne miejsce uznano za legalne i było TKO na Kovalevie
![]()
Których? Pytam poważnie bo szukam o tych spodenkach i nie moge znależć.Ale wg. przepisów nie jest.
Nie pamiętam gdzie to kiedyś czytałem, pogogluj sobie przepisy amerykańskich komisji, tam chyba to widziałem. Jeszcze jedną interpretację pamiętam, że dotyczyła dokładnie pępka czyli szczegółu anatomicznego, ze cios musi być powyżej niego.Których? Pytam poważnie bo szukam o tych spodenkach i nie moge znależć.
No dobra, ale zaraz za peronem się wykoleił...No nie już ruszył z peronu ...