PaulPGR
UFC Middleweight
Gdzie Wilder w NFL z tymi nóżkami
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gdzie Wilder w NFL z tymi nóżkami
Do 80kg, dla sportowych szczurów.ZAPISZ SIĘ I ZAWALCZ O PAS WBC AMATEUR. RUSZA TURNIEJ W WARSZAWIE
Zawalcz o pas WBC Amateur. Eliminacje już 10 września w Warszawie. Zapisz sięwww.bokser.org
Ktoś się wybiera? Ja się zapisuje bo akurat dobrze wagowo stoje i zjazdu formy w wakacje nie bylo hehe.
Zawodnik – Polonika Boxing Night
polonikaboxing.pl
Czyli boks to najlepsze co mogło mu się trafić, dzięki warunkom plus bomba w rękach
Raczej w koszykówce którą trenował bo na tych patykach to w NFL bym raczej nie widział... choć w szkole średniej grał też w futbol amerykański, na pozycji skrzydłowego (Wide receiver) ale na NFL to by nie miał tej zwrotności jak niżsi zawodnicy.
Z NFL racja, nie pomyślałem o tych nogach. NBA teraz nie jest już tak siłowa jak w czasach np. Pistons za czasów Isiaha Thomasa więc także nie widzę dla niego roli. Wyprowadziliście mnie z błędu panowie. Może być tak jak piszecie. Boks to idealnie skrojona pod niego dziedzina. Uważam, że miał szczęście i trafił na trenera który nie próbował go układać pod szablon a znalazł w nim prawdziwy atut - siłę.Gdzie Wilder w NFL z tymi nóżkami. Tam by go połamali przy pierwszym kontakcie. Jedyna pozycja to quarterback ale tam też czasem jakiś 130kg szybki koń wlatuje i to jest jak spotkanie z samochodem. Tym bardziej jaka sam zauważyłeś jest wolny na nogach. W koszykówkę też by nic nie osiągnął, widziałem jak gra i jest beznadziejny.
W Polsce to pewnie kariery by nie zrobił... bo u nas raczej 1 trener trenuje wszystkich podobnie, a nie pod predyspozycje zawodnika, chociaż i tak uważam że za długo nokautował tych bumów czy starych i rozbitych jak Harrison czy Ljachowicz... a walka o MŚ dopiero (32-0), po 7 latach na pro (prawie 30 lat)... bo specjalnie jakoś technicznie przez ten czas się nie poprawił, a mógł już zawalczyć o MŚ te 2 lata wcześniej. Walka z mocnym Ortizem po 10 latach na pro w wieku... 33 lat i mając już (39-0!)Z NFL racja, nie pomyślałem o tych nogach. NBA teraz nie jest już tak siłowa jak w czasach np. Pistons za czasów Isiaha Thomasa więc także nie widzę dla niego roli. Może być tak jak piszecie. Boks to idealnie skrojona pod niego dziedzina. Uważam, że miał szczęście i trafił na trenera który nie próbował go układać pod szablon a znalazł w nim prawdziwy atut - siłę.
Dokładnie, WIELKIE CHŁOPISKA 90 kg+ pominięte.Do 80kg, dla sportowych szczurów.
Bo było pewnie jeszcze mniej zawodników na jakimś tam poziomie bo na MP w boksie olimpijskim to w tych wyższych wagach (-91, +90) to nie ma nawet kilkunastu uczestników...Dokładnie, WIELKIE CHŁOPISKA 90 kg+ pominięte.
Jakby powiedział Dana... John to szalony dzieciakEch, ci Cyganie …
o skurwesyn jaki chudy
Udo poniżej 50 cm... jak dobrze pamiętamAle to jest fenomen jak chude ma te giry.
ANDRZEJ WAWRZYK ZBIJA DO BRIDGER
Na początku lipca Andrzej Wawrzyk (34-2, 20 KO) odprawił Kamila Bodziocha i nabrał wyraźnie wiatru w żagle. Były pretendent do pasa WAB Regular wagi ciężkiej mocno zszedł z kilogramami i zapowiada starty w kategorii bridger.www.bokser.org
Wawrzyk 36 lat, 195 cm, wagę Bridger miał w wieku 19 lat w 2 pierwszych walkach w karierze...
ANDRZEJ WAWRZYK ZBIJA DO BRIDGER
Na początku lipca Andrzej Wawrzyk (34-2, 20 KO) odprawił Kamila Bodziocha i nabrał wyraźnie wiatru w żagle. Były pretendent do pasa WAB Regular wagi ciężkiej mocno zszedł z kilogramami i zapowiada starty w kategorii bridger.www.bokser.org
A taki był zarobiony, biznesy itp.
Po co mu to? Znowu dostanie jakiegoś Bołoza i będzie :
Jakby potrenowali razem mogliby zajść daleko w 'tańcu z gwiazdami'. W sumie taki zwrot w karierach byłby wskazany ^^Ale ustał to... 11 lat temu, a Brzeski też ładnie zatańczył ostatnio ale padł...
oglądałeś już ten dokument o oscarze z hbo?
Do października mam zablokowane pobieranie uroki dziczy i limitowanego internetuoglądałeś już ten dokument o oscarze z hbo?
mocny dokument, warto obejrzećDo października mam zablokowane pobieranie uroki dziczy i limitowanego internetu
jest o kokosie?mocny dokument, warto obejrzeć