yonigga
Weed Master
jest, nawet o przebierankach mocne w chujjest o kokosie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jest, nawet o przebierankach mocne w chujjest o kokosie?
A daloby sie to ogarnac bez koniecznosci pobierania?mocny dokument, warto obejrzeć
raczej nie, a ty tego nie ściągałeś? pytałem się czy chcesz i powiedziałeś ze takA daloby sie to ogarnac bez koniecznosci pobierania?
vizjer.plA daloby sie to ogarnac bez koniecznosci pobierania?
Chcialem ale internet mi nie pozwolil tego pobrac jednakraczej nie, a ty tego nie ściągałeś? pytałem się czy chcesz i powiedziałeś ze tak
Ruiz jakby miał takie potężne nóżki to chyba by nawet ciężko mu było chodzić a co dopiero walczyć...
Ale może wkoncu by ważył te 120kgRuiz jakby miał takie potężne nóżki to chyba by nawet ciężko mu było chodzić a co dopiero walczyć...
To nie jest fejk.Ruiz jakby miał takie potężne nóżki to chyba by nawet ciężko mu było chodzić a co dopiero walczyć...
116 kg miał z Arrrola i nie zaprezentował się za dobrze, a z takimi nogami przy wzroście 183 cm... to by walczył z Różańskim w Bridger...Ale może wkoncu by ważył te 120kg
co ten BoMac odpierdolil... o skurwesyn. MistrzTrener Buda i Eubanka Jr...
TRENER ROKU (?) ARESZTOWANY NA LOTNISKU
Po nocy zawsze przychodzi dzień, a po wielkich sukcesach dołki. Najlepszym tego przykładem jest Brian McIntyre, jeden z głównych kandydatów do miana trenera roku.www.bokser.org