Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mam tak samo, IMO bez kontrowersji.Miszkin nie ma racji. Whyte niestety na punkty. Szkoda, że Parker nie był mądrzejszy w tej walce.
Zobaczylbym Chisora-Adamek
Ale legionista dostanie wpierdol jak to klepna
a tak sie nabijal z gali najmana a sam zrobil wieksza chujoze lolA po myśleć, że były plany by walczył na Legii xD bo gala w Torwarze raczej fiaskiem się zakończyła.
a tak sie nabijal z gali najmana a sam zrobil wieksza chujoze lol
jakies ziomki fonfary a borek nic z tym nie mial wspolnego, brechtal sie z tego ze bylo niby malo ludzi na trybunach a on sam nie zapelnil nawet polowy malutkiego torwaruTo Borek organizował ?(bo udział jakiś miał) a co Fonfara mówił konkretnie ?
Borek i jego team chyba jednak wspolorganizowali ta gale-tak mi sie cos kojarzy. A na pewno w poczatkowej fazie tak bylo mozliwe ze pozniej jednak sie wycofali ale na pewno mial mu pomoc.jakies ziomki fonfary a borek nic z tym nie mial wspolnego, brechtal sie z tego ze bylo niby malo ludzi na trybunach a on sam nie zapelnil nawet polowy malutkiego torwaru
tyle mial wspolnego z ta gala ze prowadzil studioBorek i jego team chyba jednak wspolorganizowali ta gale-tak mi sie cos kojarzy.
Z tego co kojarzę to na początku faktycznie Borek miał w tym brać udział, ale ostatecznie się nie dogadali.Borek i jego team chyba jednak wspolorganizowali ta gale-tak mi sie cos kojarzy. A na pewno w poczatkowej fazie tak bylo mozliwe ze pozniej jednak sie wycofali ale na pewno mial mu pomoc.
PS. Bardzo mocno jest grany temat walki Wilder-Fury!