Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Popatrzą na cyferki w kontrakcie i złość przejdzie.
o 19 konfa z adamkiem w chicago
jednak od 20,ciekawe czy gdzies bedzie transmisjao 19 konfa z adamkiem w chicago
No na pewno. Jesli Szpila mial dostac banke PLN na czysto( juz po prowizjach i podatkach itp) to Adamek na pewno gorszej kasy nie dostanie. A stawiam ze sporo wiecej. Ma szanse na pelnym dystansie go opierdolic ten Miller to taki sam poziom jak te Martiny, Breazale i reszta czyli nic specjalnego.Oferta na pewno była bardzo atrakcyjna
w pierwszej chwili pomyślałem ze to photoshop o kuriewa nie wiem co myśleć o tej walce jakby Adamek miał szybkość jak za dawnych czasów to myślę ze miałby szanse, nie wiem czy Miller tym parciem ciągłym do przodu go nie zajedzie i nie złamie w końcówce walki.To pierwsze rozpierdala xD
sam
a czegos innego sie spodziewales? nie bylo bronera, wildera i innych og to byla chujozaTaka słabiutka konferencja. Thank you Eddie, thank you all, thank you for the opportunity, thank to the matchroom, to the zone, to the beautiful arena, etc.........
Śladów konferencji szukałem, a tu tylko thank you....a czegos innego sie spodziewales? nie bylo bronera, wildera i innych og to byla chujoza
w pierwszej chwili pomyślałem ze to photoshop o kuriewa nie wiem co myśleć o tej walce jakby Adamek miał szybkość jak za dawnych czasów to myślę ze miałby szanse, nie wiem czy Miller tym parciem ciągłym do przodu go nie zajedzie i nie złamie w końcówce walki.
Miller, kieszenie czisburgerami wypachne :D